سلام
من یه چند وقتی سر نزده بودم، الان که پستای جدیدو دیدم (البته کامل نتونستم همرو بخونم) این طور که دستگیرم شد صحبته ایر فون های اسپرت زنهایسره.
چند تا چیزو که تجربه کردم میگم که قبل خرید مفیده
حالا که دارین 2 برابر پول میدین سعی کنین با سماجت فروشنده رو راضی کنین تست بده بهتون چون چند تا مشکل هست
اول این که کلا ایر فونای زن گنده ان! و خیلی هارو دیدم که لاله ی گوششون بعد از 10 دقیقه شدیدا درد میگیره طوری که دیگه نمیشه تحملش کردو ادامه داد، نمونش خود من ، برای من همین طور بود.
دوم اینکه فیت شدنش خیلی مهمه ، من از اونایی که میره دوره گوش گرفتم که بهتر فیت شه مثلا! ولی اصلا خب نبود و در میومد، اونی که میره پشت گردن بهتره به نظرم، تستش کردم.
و سوم در مورد سیم
اون سریه قدیمی که سیماشون سبزه یه افتضاح برای زن هستن.
اول منم با سیمشون حال کردم و گره نمیخورد و ضد آب و عرق و اینا بود اما بعد از 2 3 ماه روکش سیمش شدیدا پاره پوره شد !
این مشکل برای همه پیش میاد و به استفاده ی غلط بر نمیگرده، تو آمازونم اگه برید و عکسای یوزرارو ببینید بهش اشاره شده و میبینید که سیمش پاره میشه.
آخرم این که یادش بخیر اون زنهایسر پایتختیه اولین بار یه ایرفون زن رو به اصطلاح کرد تو پاچه ی ما 90 و خورده ای !
ولی پامون به دنیای زنهایسر باز شد عوضش و بعدا آقای رضوی رو گیر آوردم که خیلی باهاله انصافا !