دستت درد نکنه یاسر جان.میشه کمی راهنمایی کنی آخه پول به این سیستم هایی که میگه نمیرسه میشه بگی چجوری میشه با یه سیستمی دیگه بازی رو با گرافیک خوب اجرا کرد.نقل قول:
Printable View
دستت درد نکنه یاسر جان.میشه کمی راهنمایی کنی آخه پول به این سیستم هایی که میگه نمیرسه میشه بگی چجوری میشه با یه سیستمی دیگه بازی رو با گرافیک خوب اجرا کرد.نقل قول:
ممنون ساسان جان حال دادی :11:نقل قول:
خدا را شکر سیستم ما بهش میخوره:5:
آخه دوستان یه نکته ای که هست اینه که شما قدرت کنسول xbox 360 رو در نظر بگیرید !!! وقتی شما مثلا بازی GOW که فکر کنم تمام قدرت کنسول رو نشون می داد رو یه سیستم با 5000X2 , 8600GT , 2GB خیلی راحت و با تمام جزئیات می تونید بازید پس نتیجه می گیریم شما می تونید FARCRY 2 رو با اون سیستم مورد نظر حداقل مثل کنسولش اجرا کنید !
نه گیرز به گفته ی خود مایکروسافت فقط نیمی از قدرت 360 استفاده میکنه!!(البته نمیشه گفت راسته یا دروغ)نقل قول:
ولی مطمئنا هر چی pc آدم قوی تر باشه کیفیت بالاتری میگیریم.....
آقای مصطفی لطف کن دیگه وال از GW نزار چون اکانت میخواد
خوب اگه گرافیکت ساپورت کنه باید تنظیمات و رزولیشن این بازی رو در حالت LOW یا همان کمترین جزیات قرار بدی.نقل قول:
دستت درد نکنه یاسر جان.میشه کمی راهنمایی کنی آخه پول به این سیستم هایی که میگه نمیرسه میشه بگی چجوری میشه با یه سیستمی دیگه بازی رو با گرافیک خوب اجرا کرد.
مصطفی خان دیگه سیستم های ما از کار افتادن . باید بریم سراغ یک سیستم قدرتمند و High End.
ببینم چرا تو قسمت سیستم مورد نیاز بازی تو ریکومنددش 8600 رو گفته؟؟ ادم از شاتها و تریلرها فکر میکرد8800gts هم کم بیاره؟؟ و فکر میکردم از کرایسیس هم بالاتره گرافیکش ولی انگار اینطور نیست×-(
دوست من سیستم مورد نیاز هر بازی بستگی به موتور بازی و برنامه نویس های بازی هست که تا چقدر بتونن موتور بازی رو با سیستم ها تنظیم کنن.حالا گرافیک بازی پایین باشه یا بالا فرقی نمی کنه.
میدونم چی میگی...من منظورم این بود ادم شاتها رو میدید فکر میکرد الان کم کم باید GTX280 رو داشته باشی ولی با 8600... من یکمی به گرفیکش مشکوکم بعید میدنم از کرایسیس بالاتر باشه!!!!!!!!:13:نقل قول:
نکنه فکر کردید موتور گرافیکیش مثل کرایسیس CryEngine ؟؟
نه خیر موتور گرافیکیش Dunia نام داره که از اسم دنیا خودمون گرفتند فقط 2 یا 3 درصد کد CryEngine را داره
این مطلب زیر را بخوانید :
Ubisoft has developed a new engine specifically for Far Cry 2, called Dunia, meaning "world" or "earth" in many languages including Persian, Turkish, Arabic, Hindi, Urdu, Punjabi, Marathi, Bengali, Swahili, Assyrian, Indonesian and Malay. The engine will take advantage of multi-core processors and support DirectX 9 as well as DirectX 10. Only 2 or 3 percent of the original CryEngine code is being re-used, according to Michiel Verheijdt, Senior Product Manager for Ubisoft NetherlandsFar Cry 2 will also support the Ambx-technology from Philips. With the proper hardware, this adds effects like vibrations, ambient coloured lights, and fans that generate wind effects. The agreement will also see an amBX patch being released for the original Far Cry
کم میاره ولی در رزلوشن های بالا . رزولوشن و البته جزئیات خیلی مهمه تو سنگینی بازی یه کارت مثلا 8600GT تا رزولوشون 1024x768 تو هیچ بازی به مشکل نمیخوره تا 1 سال دیگه هم حداقل مطمئن باش هر بازی باید اجرا میکنه .نقل قول: