Amon Amarth - Under the Northern Star
بهترین کاره آلبومه With Oden On Our Side بود
Printable View
Amon Amarth - Under the Northern Star
بهترین کاره آلبومه With Oden On Our Side بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به به!
آشناهای قدیمی میبینیم مقادیری!!!
هه هه هه
جای بچه ها خالیی اسمه تاپیک رو ببینن حرس بخورن!
My Dying Bride\1993 - Turn Loose The Swans\05 - The Crown Of Sympathy.mp3
آلبوم Shogun از Trivium حتما بگوشيد يه Metalcore خفن
Hammerfall هم آلبوم جديدش قشنگه مخصوصا ترك Somethin For The Ages كه الآن خيلي دارم باهاش حال ميكنم.
Children of Bodom\1997 - Something Wild\04 - Red Light In My Eyes (part 2).mp3
Uaral برای عاشقان Doom Metal و آدمهای غمگین و افسرده یک گنج به تمام معنا هست ...نقل قول:
من باب توضیح عرض کنم که گروه Uaral که اتفاقا گروه بسیار گمنامی هم هست(متاسفانه) گروه
فوقالعاده قدرتمندی در سبک doom metal به شمار میره و همنطور که اشاره کردین اکثر کاراش بیکلام هست...شاهکارشون هم آلبوم کمنظیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.اگه کل آلبومش رو دارید توصیه مینم به آهنگ Sounds Of Pain... هم گوش کنید که 19 دقیقه فضاسازی کمنظیر رو براتون به ارمغان میاره.
با این گروه زندگی کردم ...
در بخش دانلود موسیقی این گروه رو معرفی کردم و نمونه کار ازش گذاشتم ... تا دیگران بیشتر با این گروه گمنام بی نظیر آشنا بشند ...
--------------------------------------
نقل قول:
اگه کل آلبومش رو دارید توصیه مینم به آهنگ Sounds Of Pain... هم گوش کنید که 19 دقیقه فضاسازی کمنظیر رو براتون به ارمغان میاره.
Sound of Pain...
روایت هست ، مومن اگر با شنیدن این آهنگ هلاک شود ، رواست .
-------------------
ferisibUaral دو تا آهنگ به نام surrended to the decadence داره :نقل قول:
من یه آهنگ قاطیه آهنگهای مرلین منسونام داشتم به اسم Surrended to the decadence که اولاش فکر میکردم واسه خود مرلین باشه ولی دیدم واسه یه گروه شیلیایی به اسم Uaral . از آلبوم Sounds of pain . در ضمن Instrumental و فقط یه خورده زمزمه توش میشه. خلاصه آهنکگ اروم و فوقالعاده ایه . آخر آهنگ هم یه داااااد خوشگل میزنه که همه ی احساس اسم آهنگ رو بهت منتقل میکنه.
Artist : Uaral
Album: sounds of pain
Track: surrended to the decadence
surrended to the decadence - Part 1 همینی هست که شما میگی و در آلبوم sounds of pain اومده .
surrended to the decadence - Part 2 که در آلبوم Lamentos a Poema Muerto قرار داره .
و این یکی آهنگ هم مثل part 1 فوق العاده زیباست ...محشره ...
در کل Part 2 رو بیشتر دوست دارم .
-----------------------------------------------
آهنگ محشر Eterno En Mi همراه با ترجمه کامل شعرش از اسپانیایی(زبان مردم شیلی) به فارسی(ترجمه مستقیم و غیر ماشینی) رو قبلا در این صفحه هم قرار دادم :نقل قول:
Eterno En Miکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=53179&page=192
تو نت شنیده بودم شعرهای Uaral هم فوق العاده زیبا و نافذ هستند ...
همین Eterno En Mi رو با توجه به شعرش گوش دادن تاثیر آهنگ رو چندین برابر می کنه ...
استقبال بی سابقه دیگران در تعداد تشکرها از این پست در بخش موسیقی با پست های دیگر مقایسه کنید ، مشخصه ...
.
ممممممممم
uaral
تا به حال البومی ازش گوش نکردم ولی فک کنم تو V.A ها گوش دادم یه چیزایی
تعریفش رو زیاد شنیدم ولی
احتمالا تو رادیو آنلاین از این گروه هم میزاریم
COMPOS MENTIS\GEHENNESIS - [2007] - DEATH METAL\04 - COMPOS MENTIS - PORTRAIT OF AN ATTEMPTED ESCAPE.MP3
Anathema (UK)\1995 - The Silent Enigma\05 - Nocturnal Emission.mp3
سلام
Cradle of Filth => Bathory Aria
این آهنگ 11 دقیقه و اندی هست که واقعا عالی کار شده به خصوص Intro ی معرکه اش که کاملا Soft ! هست و به شدت غافل گیر کننده!
منظورت همون بهترین ترک سیمفونیک/بلک متاله؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Cradle of Filth => Bathory Aria
سلامنقل قول:
منظورت همون بهترین ترک سیمفونیک/بلک متاله؟
ow
نمیدونستم این رو ...
بله صد در صد همونه.
ممنون بابت مطلب.
نقل قول:
گه کل آلبومش رو دارید توصیه مینم به آهنگ Sounds Of Pain... هم گوش کنید که 19 دقیقه فضاسازی کمنظیر رو براتون به ارمغان میاره.
سلامنقل قول:
Sound of Pain...
روایت هست ، مومن اگر با شنیدن این آهنگ هلاک شود ، رواست .
خوب همه میدونند من نیو ایج دوست هستم تا سبک های متال و راک
اما این آهنگ به دلیل درد های درونیم به دلیل زندگیم
شبها حتما یکبار باید مرورش کنم
باید گریه های پس زمینه و صداهای ورق هایی که پاره میشه رو گوش کنم
این آهنگ بی نظیر هست بی نظیر بینظیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]