سلام من وقتی شبا که هیچ صدایی نیست رانندگی میکنم یه صدایی مثل اینکه کیسه دور محور چرخ عقب راننده پیچیده باشن میشنوم.ماشنم 206
Printable View
سلام من وقتی شبا که هیچ صدایی نیست رانندگی میکنم یه صدایی مثل اینکه کیسه دور محور چرخ عقب راننده پیچیده باشن میشنوم.ماشنم 206
صدای باده که از لای در عقب میاد تونقل قول:
اگه خوب دقت کنی میبینی یه جایی لای در بازه و واشر به در نچسبیده
انتهای سیم کلاج رو بگیر تا برسی به نزدیک گیربکس . در این انتها یه پیچ توخالی هست که سیم ازش رد شده و یه مهره.نقل قول:
اگه دیگه جا نداشته باشه که مهره رو شل تر کنیم میتونیم بگیم دیگه جای رگلاژ نداره.
ضمنا وقتی صفحه خراب میشه کشش ماشین شدیدا افت میکنه. همچنین شتاب ماشین.
در واقع الکی گاز میخوره.
:12:
سلام به همه دوستان و اساتيد.
عرض شود كه من يه پرايد gtx دارم. تازگيها كل سيستم اگزوزش رو عوض كردم. و جلوبندي رو هم دستي كشيدم، به طوري كه سيبك ها و طبق ها كاملاً تعويض شدن و تنظيم فرمون هم انجام شده. اما هنوز فرمون به چپ و راست ميكشه (البته طرف گفت تا يه مدت عاديه، فرمون رو هر طرفي بدي همون طرف ميره)، ضمن اينكه امروز احساس كردم فرمون خيلي سفت تر شده، و موقع چرخوندنش، سر جاش برنميگرده. ضمن اينكه جعبه فرمون هم صداي جير جير ميده. اين نكته رو هم بگم كه احساس ميكنم گاهي اوقات يه بوي عجيب و نامطبوعي هم توي ماشين ميپيچه.(احتمال ميدم وقتي فن ماشين كار ميكنه اين بو تشديد ميشه!)حالا نميدونم اين مسئله بو مربوط به همين موارد هست يا نه.
آيا اين سفت شدن فرمون طبيعي هست و درست ميشه؟يا بايد ببرم نشونش بدم؟
ممنون از راهنمايي.:10:
سلام، من یه 206 تیپ 2 دارم که چند تا مشکل براش پیش اومده:
1. وقتی ماشین رو که سرد هست رو، روشن میکنم یه کوچولو که گاز میدم ( در حدی که دور موتور دو یا سه تا بیاد بالا ) از داخل موتور یه صدایی مثل حرکت جریان آب رودخونه میاد!!! صدای شر شر! بعد که ماشین یکم گرم شد، دیگه اینجوری نمیشه. دلیلش چیه؟
2. وقتی فرمون رو یکم به سمت راست میکشم ( در حین رانندگی ) یه صدای تپ تپ میاد به گوشم و زیر پام احساس میکنم یه میله حی میخوره به کف ماشین! این رو یکی از دوستام بمن گفت، اما یادم رفت، یه چیز تو مایه های پلیت بود فکر کنم...
هزینه تعمیر هم اگه بگید ممنون میشم
:40::40::40:
کمی آب تقریبا زیر پاییم ریخته شده از کجا می تونه باشه؟
ماشین پراید مدل 81 است آب هم کم می کند و راستی درجه آب زود بالا می رود
احتمالا از بخاری یا اتصالات لوله هاش باشه !نقل قول:
آره جا دارهنقل قول:
اگه شل کنم چه اطفاقی میوفته؟میخوام کلاچم پایین بگیره
شما باید سیم رو شل تر کنید . یعنی وقتی پیچ تو خالی رو با آچار میگیرید آچار رو در جهت عقربه ساعت بچرخونید و بعد هم مهره رو به تکیه گاه بچسبونید.نقل قول:
این کار باعث میشه کاج از پایین تر بگیره.
:12: