با اجازه آقا اشكان دوست گرامي شما بايد با يك اي دي قير از اوني كه باهاش تو روم هستي لوگين بشي من باهاش كار كردم لوگين ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط b-z
Printable View
با اجازه آقا اشكان دوست گرامي شما بايد با يك اي دي قير از اوني كه باهاش تو روم هستي لوگين بشي من باهاش كار كردم لوگين ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط b-z
مسلم و اميد عزيز ممنون از كمك...
موفق باشين. :)
نقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
منم از این به بعد اینجا کمکه اشکان جان میکنم
نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
از قسمت Contact گزینه ی Veiw Profile رو انتخاب کن و بعد Veiw my Profile رو انتخاب کن و ok کن تو صفحه ی باز شده نوشته Creat new public profile
مسلم جان سلام اون كاري كه گفتي ميكنم يه ويندو باز ميشه كه اي ديه ياهو رو ميخواد وپس از انتخاب مراحت بهد هيچ اتفاقي نمييوفته و قسمت آخر نمي ياد نميدونم اشكال از كجاست قربان شما دوستان خوب اشكان ومسلم
اميد
سلام.كسي ميدونه با چه برنامه اي در روم Vc ميكشن.و طرز كارش چجوريه ؟ :blush:
من 1 برنامه می خوام که بشه برای قربانی در 1 ثانیه 9999999999999999 پیغام داد (البته به رقمش توجه نکنید)
مسلم اين لينكش خرابه... بوترش هم زياد خوب نيست زحمت اپلودش رو ديگه نكش.
دخترا و اين كارا؟ :blink:نقل قول:
سلام.كسي ميدونه با چه برنامه اي در روم Vc ميكشن.و طرز كارش چجوريه ؟
برنامه هاي زيادي در اومده اما معروف ترينشون STB هست... ميگردم اخرين ورژنش رو برات مي زارم.
شما با همين بوتر هايي كه مي زارم مي توني تا دلت مي خاد براي طرف پي ام بفرستي و توش هر چي مي خاي بنويسي..نقل قول:
من 1 برنامه می خوام که بشه برای قربانی در 1 ثانیه 9999999999999999 پیغام داد (البته به رقمش توجه نکنید)
منتظر بوتر ها باشين.
یکیشو بده
من 2-3 تاشو دیدم این کارو نمیکرد
شما يكي از بوتر هاي رو كه توي صفحه سوم همين تاپيك هستشو انتخاب كن و دانلود كن بعد وقتي براي قرباني پي ام ارسال ميكني پشت سر هم پي امها فرستاده ميشن همچنين وقتي استاب كني و مجدد ارسال رو بزني ارسال پي ام تكرار خواهد شد. براي ارسال پي ام به تعداد زياد از گزينه مولتي پي ام بوتر استفاده كنيد