آره کیفیت تصویرهای سامسونگ عالی هستند . دوستم دی 900 داره میگه مسابقه گذاشتم با ان 95 .همه میگفتند دی 900 کیفیت تصویر بهتری داره . من که باروم نشد ! .
Printable View
آره کیفیت تصویرهای سامسونگ عالی هستند . دوستم دی 900 داره میگه مسابقه گذاشتم با ان 95 .همه میگفتند دی 900 کیفیت تصویر بهتری داره . من که باروم نشد ! .
منم باورم نمیشه:18:...نقل قول:
البته شاید عکس های اون دی900 حرفه ای تر گرفته شده باشن که با کیفیتتر از ان95 به نظر می رسن!
فکر کنم منظور داش مهیار کیفیت ال سی دی هاشون بود!!!
هرچی هم که شفاف تر و بهتر باشن...هیچ گوشی سامسونگی با ان95 8گیگ نمیتونه تو ال سی دی و بقیه امکانات رقابت کنه...
جدي ؟ :دينقل قول:
اون وقت به ما میگی تعصب داری!!!نقل قول:
هرچی هم که شفاف تر و بهتر باشن...هیچ گوشی سامسونگی با ان95 8گیگ نمیتونه تو ال سی دی و بقیه امکانات رقابت کنه...
این تعصب نیست واقعیته...
موفق باشید...
من با هردو تا این گوشی ها(دی 900 و ان 95 8گیگ) کار کردم
ان 95 ال سی دی اش یه سرو گردن بالاتره
100%!نقل قول:
این که مشخصه...اصلا نیازی به مقایسه نداره!
منم ال سی دی ان95 قبلیم رو با دی900 پسر خالم مقایسه کرده بودم بعدش...آخه مگه کسی این دوتا رو مقایسه می کنه:eh:؟؟؟
حرفایی می زنید...
آره بابا من هم همینو بهش گفتم . ولی اون روی حرفش ایستاده بود . من وقتی توی ان 95 عکس میبینم کف میکنم :d ولی وقتی با گوشیم که عکس میگرم و با بلوتوث توی ان 95 ریختم و ان 95 رو به تی وی وصل کردم هیچ فرقی بین کیفیت دوربین دی 600 و ان 95 توی تی وی دیده نمی شد . شاید هم با کیفیت تر به نظر میرسید !