سلام میشه کمکم کنید راه نصب برنامه روی گوشی یو700 بگید وبرنامه وبازی روی یو700 نصب میشه یا نه
Printable View
سلام میشه کمکم کنید راه نصب برنامه روی گوشی یو700 بگید وبرنامه وبازی روی یو700 نصب میشه یا نه
من قبلا D900i داشتم و راحت به کامپیوتر وصل می شد. الان 5 روزه u700 خریدم. اولش هم شارژش خوب بود و هم راحت به کامپیوتر وصل می شد.ولی حالا دو روزه شارژ نگه نمی داره.وقتی هم به کامپیوتر وصل می کنم،نماد کامپیوتر را روی گوشی نشون می ده ولی pc studio گوشی را نمیشناسه.گوشی را ریست هم کردم.درست نشد. برنامه یpc studio را هم از اول ریختم باز درست نشد. کمک کنید .تو رو خدا چه کار کنم؟ الان یعنی بدبخت شدم؟
سلام خدمت دوستان عزیز .
چند روز پیش می خواستم قاب گوشی را عوض کنم ( نمیدوم الان تو بازار هست یا نه !! ) یکی از دوستان پیشنهاد کرد که عوض نکنم . دوست عزیزمان اشاره کرد با اینکار شاسی کلی گوشی بهم میخوره و از این جور حرفها .....
چنین چیزی واقیعت داره ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز .. اصلا نگران نباش .. این مشکل برای من هم اتفاق افتاده . . با دانلود و نصب یک برنامه این مشکل براحتی حل می شود .
اما نام برنامه و چگونگی نصب و بقیه کارها کاملا در لینک زیر توضیح داده شده است : ( چند صفحه قبل !! )
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=192274&page=6
سلام بابی جان....!! چطوری......؟!؟!نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز .
چند روز پیش می خواستم قاب گوشی را عوض کنم ( نمیدوم الان تو بازار هست یا نه !! ) یکی از دوستان پیشنهاد کرد که عوض نکنم . دوست عزیزمان اشاره کرد با اینکار شاسی کلی گوشی بهم میخوره و از این جور حرفها .....
چنین چیزی واقیعت داره ؟
من این حرفو از خود مایکروتل شنیدم...... گفتن اگه دوره قاب رنگش رفته عوش کردن اون کاری نداره..... ولی اگه کله قاب گوشی مشکل داره... باید از فکر عوض کردنش بیای بیرون ..... یا پی یه چیزایی رو به تنت بمالی....!!
مثل همین ، بد عمل کردن دکمه های لمسی گوشی......!!
البته ، تعمیرگاه اصلی مایکروتل ادعا میکنه ، این کار رو بدون هیچ مشکلی انجام میده.... ولی هیچ تعهدی برای سالم بودن گوشی بعد این کار نمیدن.....!!
سلام به همه دوستان . چند تا سوال در مورد u700 داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید :
1 . چطور میشه تقویمش رو شمسی کرد ؟ ( تو d600 یک گزینه مبدل تقویم بود که این کار رو انجام میداد ولی تو این پیدا نکردم . )
2 . تو یکی از سایتها خوندم که این گوشی فرمان صوتی داره . چه جوری میتونم فعالش کنم ؟
3 . چه جوری میشه عکسی رو که برای عکس تماس گیرنده تعیین کردیم هنگام بر قراری تماس ، تمام صفحه نشون بده یا حداقل بزرگتر از اینی که به طور پیشفرض هست نشون بده ؟
4 . چطور میشه بدون استفاده از برنامه samsung pc studio به کارت حافظه گوشی دسترسی پیدا کرد ؟ ( تو d600 تنظیمات usb رو روی استفاده از حافظه که قرار میدیم درایو کارت حافظه گوشی در کنار بقیه درایوهای کامپیوتر در my computer مشخص میشه و میشه بهش دسترسی داشت . )
پیشاپیش ممنون از وقتی که میزارید .
من این بازی رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کردم و درست بود . برنامه بانک پارسیان رو هم نصب کردم و دو سه تا بازی دیگه . همه بدون مشکل نصب شدند .نقل قول:
سلام آقا ... ممنونم ...نقل قول:
مشکل من فقط رفتن رنگ دوره قاب گوشی بود که با توضیحات کاملت توجیح شدم .
مرسی .........
تقویم شمسی برای این گوشی نیست.... یعنی به نظر میاد که توی فریمورهای فارسی چیزی از تقویم نزاشتن.......!!نقل قول:
1 . چطور میشه تقویمش رو شمسی کرد ؟ ( تو d600 یک گزینه مبدل تقویم بود که این کار رو انجام میداد ولی تو این پیدا نکردم . )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2 . تو یکی از سایتها خوندم که این گوشی فرمان صوتی داره . چه جوری میتونم فعالش کنم ؟
متاسفانه ..... نمیشه...... :-(نقل قول:
3 . چه جوری میشه عکسی رو که برای عکس تماس گیرنده تعیین کردیم هنگام بر قراری تماس ، تمام صفحه نشون بده یا حداقل بزرگتر از اینی که به طور پیشفرض هست نشون بده ؟
از طریق برنامه .... phone explorer ...... به جز اون گوشی و وصل کن به پی سی ... گزینه music player و بزن......!!نقل قول:
. چطور میشه بدون استفاده از برنامه samsung pc studio به کارت حافظه گوشی دسترسی پیدا کرد ؟ ( تو d600 تنظیمات usb رو روی استفاده از حافظه که قرار میدیم درایو کارت حافظه گوشی در کنار بقیه درایوهای کامپیوتر در my computer مشخص میشه و میشه بهش دسترسی داشت . )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام آقا ... ممنونم ...
مشکل من فقط رفتن رنگ دوره قاب گوشی بود که با توضیحات کاملت توجیح شدم .
مرسی .........
salam bebin 2 halate mokhtalef dare pc studio va media player boro setting 4 phone setting bad usb setting badesham roye pc sudio ghoflesh koni halesho bebar!!!!!