ممنون ازتنقل قول:
برناپارس گفت تا نهايت يه ماه ديگه ما رو هم ساپورت ميكنه
Printable View
ممنون ازتنقل قول:
برناپارس گفت تا نهايت يه ماه ديگه ما رو هم ساپورت ميكنه
جناب نویسنده جدی می گید یا نه منو گذاشتی سر کار
آخه قبض این ماه اومده 85 تومن بابام میگه برو خودت بده منم زورم می آد تازه 100 تومن ADSl گرفتم
در نتیجه قطع می شه
اون وقت اون 3 هزار تومن از کجا از من می گیرن (3 تومن مال ADSlکه میاد رو قبض)
واقعا از كي بگيريم؟
شرکت kcg اصلا بدرد نمیخوره امروز ساعت 7 صیح اومدم کانکت بشم ارور میداد زنگ زدم میگه مشکل از تهرانه تا ساعت 10 همینجور بود تا حالا چند بار دیگه هم اینجوری شده
خیی از وقت ها هم data ندارن و حال ما رو اساسی میگیرن
وقتی تلفن را قطع میکنند دیگر هیچ دیتایی چه صدا چه دیتا از مرکز به نقطه مورد نظر شما نمیرود.ولی برای آنکه مطمئن شوی با امور مشترکین تماس بگیر
سلام خدمت برو بچس
من يك سرويس adsl گرفتم كه به نام شركت داده پردازي فن آوا به من واگذار شد
حالا براي چك كردن حجم مونده بايد به اين سايت برم
كسي تا حالا از اين شركت خدمات گرفته ؟ و يوزر پسورد شبانش چيه؟کد:http://www.adslgostar.com/
جالبه كه ازخود فروشنده كه يوز و پسورد شبانه ميخوام نميدونه
متاسفانه فقط صبا نتی ها از سرعت اینترنتشون صحبت می کنند و سایر دوستان چیزی نمی گن. لطفا در مورد سرعت سایر سرویس ها هم اَظهار نظر کنین.
لطفا hamid2006gh و سایر دوستان که از فن آوا استفاده می کنند در مورد سرعت فن آوا و data rate دانلود صحبت کنند.
با تشکر
سلام!
من از پیشگامان توس 256 گرفتم...!
سرعت دانلودم الآن حدود 40kb/s هست...!
شرکت خوبیه پرت آزاد هم زیاد داره..!
اين پيشگامان كه فقط مركز كوثر را تحت پوشش قرار داده: پيش شماره هاي 881 ، 882 و 883.نقل قول:
ظاهرا صبانت هم مايل است مشابه شركتهاي ديگر عمل كند.
چرا كه قرار است زين پس سرعت مندرج در قرارداد را به مشترك ارائه دهد.
و ديگر مثل گذشته، خبري از بذل و بخشش اضافي نخواهد بود.
فعلا از سرعت 64 كيلوبيت شروع كرده تا به همين ترتيب سرعت ديگر سرويس هايش را هم كاهش دهد.
نمايندگي هاي صبانت هم به فكر تعويض عامليت فروش خود از صبانت به ديگر شركتها افتاده اند.
چرا كه عاملي كه باعث مي شد صبانت يك سر و گردن از رقبايش بالاتر قرار بگيرد سرعتش بود.