کسی نرم افزاری چیزی نمیشناسه که این کارو بکنه؟نقل قول:
Printable View
کسی نرم افزاری چیزی نمیشناسه که این کارو بکنه؟نقل قول:
با سلام
آموزش تصویری انواع روش های Internet Sharing در یک شبکه. رااگه لطف کنید برایم ارسال نمایید
با تشکر
با سلام
مودم ADSL من مدل TPLINK TD-811 مي باشد(روتر دار) ولي من تا بدين لحظه نتوانستم NAT آن را فعال كنم.
در صورت امكان راهنمايي كنيد.
من يك دستگاه مدوم ADSL TP-LINK TD-811 دارم ومودم روتر دار است . مدوم فوق داراي يك پورت USB يك پورت LAN مي باشد. براي استفاده دو كامپوتر همزمان از اينترنت با مشكل روبرو شدم.فقط يكي يكي مي توانم از اينترنت استفاده كنم.براي استفاده همزمان دو كامپيوتر با NAT مودم فعال باشد. هركاري كردم نتونستم آن را فعال كنم .
لطفا راهنمايي كنيد.
برو توی quick setup بعد به جای bridge گزینه PPPOE رو انتخاب کن و یوزر و pass رو تو مودم saveکننقل قول:
با استفاده از quick setup و گزينه pppoe را انتخاب كرده و يوزر نيم و پسورد را دادم در انتها متوجه شده كه نات فعال شده است ولي متاسفانهنه بصورت خودكار به اينترنت مي رود نه زماني كه كانكشن وصل مي شوم بطور همزمان باز نمي توانم به دو كامپيوتر اينترنت بدهم
نقل قول:
کل این تاپیک را بخونی آموزش تصویری ای نمی بینی نمیدنم چطور اسم این تاپیک گذاشتید آموزش تصویری ...
کسی بلده چطور میشه توی xp یک شبکه وایرلس ساخت و اینترنت اش را share کرد
نفهمیدم چی شد:31:نقل قول:
nat خودش فعال شده؟
خب بایدم به صورت خودکار به اینترنت بره نیازی به استفاده از کانکشن نیست
در واقع در این حالت با روشن شدن مودم به اینترنت وصل میشید
سلام خدمت دوستان
من یه لب تاپ و یه پیسی دارم
که دو تا لوکال رو روشون شیر کردم با استفاده از بلوتوث ولی هر کاری میکنم
به اینترنت نمیتونم وصل شم توی لپ تاپم
من دی اس ال دارم روی سیستم اولم یا همون پیسی
یعنی جوری هست که وقتی بلوتوث رو برای PERSONAL NETWORK راه اندازی میکنم روی لب تاپم یک لوکال تشکیل میشه ولی اصل رسیو نداره
و از طرف کامپیوتر من هم هیچ Send نداره دقیقا روی لب تاپ فقط سند هست و روی پیسیم فقط رسیو لطفا کمک کنید
سلام دوستان...از پارس وقتي اينترنت گرفتم (در گرگان) بهم اي پي ميداد و راحت از طريق دادن اي پي سرور و DNSبه كلاينت ها SHARE ميكردم...اما الان از فامنت گرفتم USER NAME &PASSWORD ميده و PPPOE به اينترنت وصل ميشم...ايا ميشه اين كانكشن را هم به كلاينت ها وصل كرد؟؟؟(مدل مدم منTP LINK-TD8811) خيلي ممنون......