من هم بازی رو تمام کردم تازه داشتم گرم میشدم که بازی تموم شد فکر کنم سرجمع 10 ساعت بیشتر نبود حیف شد انقدر زود تموم شد پتانسیل این رو داشت که 2-3 برابر این باشه:13:
Printable View
من هم بازی رو تمام کردم تازه داشتم گرم میشدم که بازی تموم شد فکر کنم سرجمع 10 ساعت بیشتر نبود حیف شد انقدر زود تموم شد پتانسیل این رو داشت که 2-3 برابر این باشه:13:
بابا یعنی چی ؟ کرک ماس افکت که هنوز درست نشده شما ها چه جوری بازی میکنید.نقل قول:
من هم بازی رو تمام کردم تازه داشتم گرم میشدم که بازی تموم شد فکر کنم سرجمع 10 ساعت بیشتر نبود حیف شد انقدر زود تموم شد پتانسیل این رو داشت که 2-3 برابر این باشه
من رفتم بخرم یارو میگفت هنوز درست نشده.
میگفت توی خود مرحله ی بازی مشکل داره.
اون موقع شماها تک تک دارید تا ته بازی میرید.
من که گیج شدم.
من بازی که گرفتم کامل بود و حتی نیازی به دانلود این پچ که گذاشته شده هم نبودنقل قول:
سلام
این بازی از نوع اکشن تیمی یعنی مثل call of duty؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تقریبآ ، البته بیشتر زمان بازی به صحبت با افراد دیگر میگذره!:46:نقل قول:
عجیبا غریبا !!!نقل قول:
من بازی که گرفتم کامل بود و حتی نیازی به دانلود این پچ که گذاشته شده هم نبود
حتما فقط مراحل اصلي رو رفتي چون با مراحل جانبي و گفتگوها و گردش تو كهكشان هاي ناشناخته گيم پلي بازي از 50 ساعت هم بالاتر ميره .نقل قول:
مشكل از كرك بود كه نميذاشت نقشه ي كهكشان باز بشه ،اين كركي كه Optimus Prime گذاشته درستش ميكنه .نقل قول:
می خواستم بگم این مشکلی که دوستان در رابطه با کهکشان داشتند چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به برخي از سياره ها نميشه ، معمولا تو هر سيستم 1 يا 2 تا رو ميشه رفت .نقل قول:
یعنی تو بازی به همه ی سیاره ها میشه سفر کرد؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه در من هم بعضی سیاره ها Land نداره!!یعنی باید کرک رو دانلود کنم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي اول براي من هم مشكل داشت هم كالكسي مپ باز نميشد هم بازي سيو نميكرد ولي اين كرك دو صفحه ي قبل رو دانلود كردم درست شد . حالا انتخاب با خودت هست .نقل قول:
بابا یعنی چی ؟ کرک ماس افکت که هنوز درست نشده شما ها چه جوری بازی میکنید.
اين Wrex رو هم با نامردي كشتن من خيلي دوسش داشتم :41: !!
نقل قول:
اره من هم چند بار لود کردم تا شاید با یک دیالوگ دیکه بشه نگهش داشت ولی نشد :19:
بالاخره منم تمومش كردم ، تمام مراحل جانبي رو هم انجام دادم و هم تمام فلزهاي سبك و سنگين و غيره رو پيدا كردم ، به همه ي سياره ها هم رفتم ، بيشتر چيزا رو هم Survey كردم . در كل 33 ساعت و 23 دقيقه شد . الانم زدم از اول ميرم ولي ايندفعه فقط مراحل اصلي رو ، ميخوام بقيه ي مدالها رو هم بگيرم مخصوصا Romance . از وسط راه هم نميدونم از كرك بود يا نه وقتي كه Overheat ميشد ديگه برنميگشت . تا حالا هيچ بازيي نتونسته بود منو اينقدر درگير خودش كنه ، به نظر من واقعا عالي بود :20:
بچه ها یعنی من بازی خراب ماس افکت رو بگیرم بعدش این کرک رو که این جا گذاشتین دانلود کنم حل میشه ؟ کار میکنه ؟