با سلام وخسته نباشید به شما
ممنون از برنامه خوبتون
من زمانی که برنامه رو اجرا میکنم با خطای زیر مواجه میشم لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
Printable View
با سلام وخسته نباشید به شما
ممنون از برنامه خوبتون
من زمانی که برنامه رو اجرا میکنم با خطای زیر مواجه میشم لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
اینجا کسی نیست مشکل منو حل کنه؟
تغییر شکلک های یاهو با پچ IPC ساخت خودم :8:
با نصب این پچ که یک فایل EXE هستش تمامی شکلک های یاهو مسنجر به شکل جالبی در میاد
همچنین یه سری تغییرات جزیی در یاهو مسنجر به وجود میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون نصب کنید و ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای نصب این پچ از فایل IPC استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای برگردوندن به حالت اولیه هم کافیه فایل Uninstaller رو نصب کنید
نکته : محل نصب پچ را تغییر ندهید !
این فایل حاوی هیچ گونه فایل مخربی نمی باشد و به هیچ عنوان در رجیستری سیستم تغییری ایجاد نمی کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:password : www.ir-pci.com
خانوم شالینه تورو خدا یه سری به اینجا بزن بابا به راهنماییت نیاز دارم
چقدر انتظار بکشم؟
یـــــــــــــــــــــکــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــی کـــــــــــــــــــــــم ــــــــــک کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــنــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــه !!
ترابخدااگراين جناب آقا ياخانم شالينه راپيداكرديد ماروهم خبركنيد
متشكرم
دات نت فریم ورک 2 نصب هست ؟نقل قول:
اگه نصبه یه بار unistall کن دوباره نصبش کن
تاپیک موقتا بسته میشه تا ایجاد کننده تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در انجمن حضور پیدا کنند و به درخواست های دوستان رسیدگی شود
تاپیک بعد از گذشت 2 ماه و پیگیریهای انجام شده توسط برخی از دوستان از حالت تعلیق در میاد و دوستان میتونن مباحث خودشون رو ادامه بدند
موفق باشید :11:
درود !نقل قول:
جناب Ship Storm دستتون درد نکنه از بابت باز شدن تاپیک :11:
دوستان مدتی ست که نرم افزار شکلک ها برای من از کار افتاده کسی علتشو میدنه .
یا برنامه ای هست که بتوان شکلک ها رو بصورت gif جدا کرد .
ممنون میشم از راهنمایی شما . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از لطفت :11: