بله منظور ایشون این است که صفحه انتخاب os بیاد .نقل قول:
Printable View
بله منظور ایشون این است که صفحه انتخاب os بیاد .نقل قول:
آها، خب اون طورى شايد بشه، اما مطمئنا كار يه آدم خبرهست كه بتونه تو تغييرات ويندوز دست ببره...نقل قول:
◙
این error زمانی که server رو روشن میکنم میاد بالا در قسمت login میاد
subject error اینه : service control manager
قسمت داخلی error اینه:
at least one service or drive failed during system statup use event viewer to examine the event log for detail
اگه کسی میدونه این error چیه و چطوری میشه درستش کرد که دیگه نیاد ممنون میشم
البته این error فقط یک گزینه ok داره و هیچ مشکلی پیش نیاورده
يك سئوال
در ويندوز XP براي يك برنامه shortcutي با كليدهاي عددي ساخته ام كه كار هم مي كند اما امكان غيرفعال كردن اين shortcut وجود ندارد.
جهت اطلاع شيوه زير را مي گويم:
ابتدا كلید NUMLOCK خود را روشن كنید سپس روی آیكن short cut ای كه می خواهید كلیدی را به آن اختصاص دهید كلیك سمت راست كرده . گزینه properties را انتخاب كنید پنجره ای در برابر شما ظاهر می شد. در این حالت كلیدی را كه می خواهید به عنوان كلید میانی انتخاب كنید فشار دهید . در پنجره مذكور برابر گزینه short cut key نام كلید مورد نظر آورده می شود .
واسه غیر فعال کردن باید بری همونجا و BackSpace بزنینقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
برین
right click on my computer \ click manage
حالا برین قسمت event viewer و در اونجا ببینین اخرین ارور چی بوده
یکی از برنامه های شما برا start شدن مشکل داره و از این طریق میتونین پیداش کنین
تست کنین جواب بدین
موفق باشین
:11:
آقا یه کمک بزرگی کنید
من یه فایل 3 ساعته 3gp دارم با هیچ برنامه باز نمیشه چیکار کنم ؟
خدا رحمت کنه امواتت رو . جون حاجی بد رقم به مشکل خوردم . لنگ gpedit شدم. یه برنامه اجرا کردم منوهای Back و Favorites و Internet Options رو غیر فعال کرده. تمام جاهای ویندوز رو که بلد بودم گشتم . به هیچ نتیجه ای نرسیدم. تو رو به جد سید مجید یه کمکی بکن. دمت جیز داداش
mobiledead جان در مورد غير فعال كردن shortcut كاري كه گفتي انجام دادم؛ درست شد.
اما پس از يكبار logoff/logon.....
در واقع اگر كامپيوترم را يكبار ريست مي كردم مشكلم حل مي شد. من انتظار داشتم كه با disable كردن جواب بگيرم كه ويندوز سر كارم گذاشته بود.
ممنون از لطف و پاسخت
سلام دوست عزيزنقل قول:
يه برنامه خوب كه معمولا همه فرمتها را ميخونه و ميشناسه و اگه هم نشناخت به راحتي خودش درخواست دانلود از اينترنت رو ميده GOM Player هست كه من دارم باهاش كار ميكنم و مشكلي هم ندارم
اينم لينك سايت و از داخل اون هم براحتي و با حجم كم حدود 4 MB ميتوني دان كني
خوش باشيکد:http://www.gomplayer.com/main.html