بازم سلام خدمت دوستان
این بار هم راهش رو پیدا کردم البته پس از ده بار که دینامیت رو حدر دادم ودوباره این مرحله رو شروع کردم سخت بود ولی بالاخره موفق شدم ببخشید که مدام مزاحم دوستان میشم !
بازم از بچه ها که به من لطف دارن ممنونم.
Printable View
بازم سلام خدمت دوستان
این بار هم راهش رو پیدا کردم البته پس از ده بار که دینامیت رو حدر دادم ودوباره این مرحله رو شروع کردم سخت بود ولی بالاخره موفق شدم ببخشید که مدام مزاحم دوستان میشم !
بازم از بچه ها که به من لطف دارن ممنونم.
سلام خدمت دوستان
بالاخره تمومش کردم .حالا برم بقیه تام رایدر رو تموم کنم.
سلام
امروز تونستم این بازی رو رد کنم البته ناگفته نماند که به کمک آقا سالار که باید بگم واقعا با صفای آقا سالار
the end obscure2
در بازی obscure 2 یکی کمکم کنه من اونجایی که توی حیاط بیمارستان هستند (دختره و پسره ) گیر کردم دارم خل می شم هر کاری کردم نمی تونم ردش کنم بلد هم نیستم از سایت سیوش را دانلود کنم یکی بگه از چه سایتی و چه جوری باید سیو را دانلود کنم خواهش می کنم زودتر کمکم کنید
من اونجا گیر کردم که ماشین میوفته تو دره چپ میکنه --یه دختر و یه پسر بیورن میان و باید با یک سیخ دری را که کنار رودخونه است باید باز کنیم وقتی میریم تو دیگه نمیدونم چکار کنم یکی کمک کنه یا عکس بزاره ببینم باید چکار کنم
سلام دوستان عزيز
من قبل از اينكه وقت كنم بيام به اين تاپيك بازي رو تموم كردم. فكر نميكردم انقدر زود تموم بشه . من 8 ساعته تمومش كردم .
بازي جالبي بود ولي آخرش چي شد پس بچه هاي اين يارو چي شدن ؟
اصلا چرا اين پسره كوري خود كشي كرد مگه ديوونه بود ؟
در ضمن يه بار بعد از ازبين بردن درخت و كشتن پدر كوري تيتراژ پايان مياد ولي بازي دوباره ادامه پيدا ميكنه !!!!
در كل بازي بدي نبود ولي حيف كه زود تموم شد.
من این صفحه را باز کردم ولی نمی دونم باید کجاش را بزنم که دانلود بشه لطفا دقیق تر راهنماییم کن چون اولین باره که می خوام سیوی از بازی را دانلود کنم ممنوننقل قول:
این که منظورش توی بازی هستش یعنی اینکه این بازی برای سیو یه محل خاصی داره نه که لینک سیو گذاشته باشه
داره تو بازی راهنمایی می کنه اگه سیوشو می خوای برو سایتسرچ کن باید باشهکد:www.cheathappens.com
از همه دوستانی که تا حالا کمکم کرده بودن ممنونم اما باید بگم که من هنوز همونجای بازی گیر کردم و رهاش کردم بازم ممنونم
سلام
من بازی Obscure2 نصب کردم . جایی که با دو نفر بعدی بازی میکنیم( همون اول بازی) بعد از اتاق بیلیارد وقتی که غول رو میکشم و کلید رو بر میدارم ، میخوام برم در رو باز کنم از بازی میپره بیرون و send error میده !!! تنظیمات خاصی داره ؟؟