خب علتش اینه که فروشنده ها زیاد میان روش ولی بازم نسبت به سامسونگ سر ترهنقل قول:
هم از لحاظ کیفیت و هم حرفه ای بودن منو هاش .
منوی سامسونگ واقعا یه چیزی در حد اسباب بازیه!!!
Printable View
خب علتش اینه که فروشنده ها زیاد میان روش ولی بازم نسبت به سامسونگ سر ترهنقل قول:
هم از لحاظ کیفیت و هم حرفه ای بودن منو هاش .
منوی سامسونگ واقعا یه چیزی در حد اسباب بازیه!!!
ولی میشه با همین پول یه سامسونگ همراه با یه سیستم سینمای خانگی حرفه ای گرفت.
شاید سونی با کیفیت تر باشه ولی نسبت Price/Performance ای که داره نسبت به سامسونگ اصلا مناسب نیست.
سلام به همگيٍ وقت به خير . من يه lcd hd با مارك اسنوا ديدم قيمت 32 اينچش حدود 840 هزارتومن و ليبل ساخت كره هم پشت تلوزيون ديده مي شه . نظرتون در مورد كيفيت تصوير وخود tvچيه ؟ امكاناتش در چه حدي هست .كلا ارزش خريد داره؟
ممنون كه جواب ميدين
سلام به شما دوستان :20:
چندتا سوال راهنمایی کنید
کیفیت تلوزیون پروجکشن خوبه یا پلاسما یا ال سی دی
من تا سایز 40یا42اینچ
کیفیت تصویر در حالتهای تمام ونیمه اچ دی و دی وی دی
تو مارک های مختلف موندم
خواهش می کنم راهنمایی کنید :11:
تفاوت قیمت بین پروجکشن و ال سی دی و پلاسما چه جور در اینچ های یکسان
سینما خانگی های سامسونگ بر خلاف ال سی دیش طراحی قشنگی ندارندنقل قول:
مخصوصا باند ها که بسیار بد طراحی شدند
سونی منوش حرفه ای تره
تو قیمت هم با سونی اختلافی نداره مگر در مدل های غیر معمول سونی
و گرنه تا زیر 700 تومن هر دو یه قیمت هستند
اگر LCD سامسونگ خریدی بهت پیشنهاد می کنم که سینما رو هم سامسونگ بخری
کنترل LCD سامسونگ به سینماش میخوره اما سینماش به LCD نمی خوره
تو سونی هر دو به هم میخورن، فرقی نمی کنه که الان کدوم کنترل تو دستته
تا زیر 700 هم دیس پلی های روی سینمای خانگی های سامسونگ بهتره چون درشت تر نشون میده و به راحتی می تونی از دور اونو ببینی ولی مال سونی کوچیکه ممکنه نتونی از فاصله دور اونو ببینی که این یه ضعف به حساب میاد
البته در تمام موارد تو هر دو مدل استثنا هایی وجود داره مخصوصا مدل های گرون سونی
مسلما که از نسل هفت و هشت S lcd نمی تونه بهتر باشهنقل قول:
ولی تو این رنج قیمت می تونی با مدل های ساخت کره هم مقایسه کنی مثل دوو و هیوندا و...
به پلاسما های پاناسونیک هم یه نیم نگاهی داشته باش
پروجکشن پایین ترین کیفیت رو داره و ارزون تر از همشونهنقل قول:
خریدش اصلا توصیه نمی شه
چند سال پیش بین پلاسما و LCD اختلاف نظر هایی وجود داشته
ولی در حال حاضر تکنولوژی LCD بقدری پیشرفت کرده که بطوریکه پلاسما رو پشت سر گذاشته
ولی هنوز بزرگترین مزیت پلاسما سر جاشه و اون چیزی نیست جز این که پلاسما ارزون تر از ال سی دیه
ولی اگه قصد خرید ال سی دی از برند های معروف در این زمینه رو ندارید پلاسما بهترین گزینه است
مخصوصا پاناسونیک و پایونیر که دو کمپانی مطرح در این زمینه هستند
به نظر شما دوستان من گراند وگای 42 بخرم یا ... تا 21000000ریال:44:
نظر شما چی ... شدیدا به راهمنایی شما نیاز دارم :24:
ممنونم
لطفا نوع مدل رو بگید
شما با این پول میتوید یه پلاسما یا ال سی دی بخرید اصلا سراغ تلویزیون معمولی یا پروجکشن نریدنقل قول:
خرید شما می تونه یکی از حالت های زیر رو داشته باشه:
1- یه ال سی دی خیلی خوب با سایز کوچیکتر ولی وضوح تصویر عالی:10:
2- یه پلاسما با سایز بزرگ حتی 50 اینچ!:8:
این دیگه به نظر شما بستگی داره:11:
تا عيد چقدر قيمتها پايين مياد؟
اصلا صرفه داره تا اون موقع صبر كنيم واسه خريد (چون ممكنه به مناسبت شب عيد جشنواره فروش داشته باشن)
خوب معمولا شب عید بیشتر نمایندگی ها ،یه چیزایی رو LCD ها به مردم میدن از سینما خانگی گرفته تا...نقل قول:
ولی اینکه این هدیا چقدر ارزش داره اصلا مهم نیست،باید دید قیمت خود LCD اون موقع نسبت به قیمت اسفند ماه چه تغییری میکنه .ولی مسلما گذر زمان باعث کاهش قیمت ها میشه شما میتونید یه ساله دیگه بگیرید!
پ.ن: کمپانی سازنده که کاری به عید نداره!:10:این کاهش قیمت رو باید از نمایندگی اون کمپانی بپرسی ( نکته انحرافی رو گرفتی؟؟!!!!!:38:)
با سلام
با توجه به مطالب این تاپیک و یکی دو جای دیگه تصمیم به خرید Tv ازنوع Lcd و مارک سامسونگ گرفتم
نمیدونم این تبلیغ جدید شرکت سام سرویس تو روزنامه ها رو رو دیدید یا نه اما یه سری مدل های جدید رو معرفی کردن که من نتوستم اطلاعات دقیقی رو تو سایت سامسونگ و حتی سام سرویس پیدا کنم ...
رو سری جدید دارن یه سینمای خانوادگی هم میدن (البته پولشو حتما رو Tv میگیرن) اما اگه کسی از دوستان بتونه اطلاعاتی رو راجه به این مدل ها قرار بده ممنون میشم (اطلاعاتی راجع به ریزولیشن - کیفیت و عمر پنل - امکانات و قیمت و ...)
La-52/46/40m88b
La-52/46/40f88b
La-46/40s88b
La-40r88b
La-46/40n88b
با توجه به اینکه اینا مبلغ کمی هم ندارن بنظرتون کودوم به صرفه تر و مرغوبتر هست و کودوم رو پیشنهاد میکنید
احیانا مدلی رو به صرفه تر دیدید که در بین این مدلها و این مارک نیست بفرمایید .با تشکر فراوان