منم فكر كنم علتش همين باشه.نقل قول:
Printable View
منم فكر كنم علتش همين باشه.نقل قول:
وقتي مموري رو وارد گوشي ميكنم گوشي ودام ري استارت ميشه علت چيه؟؟
متاسفانه این یه باگ نرم افزاریه واسه این گوشی و بعضی از گوشی های جاوای نوکیا ( که هر از چند گاهی ممکنه رخ بده ) کافیه برای رفع شدنش مموری رو فرمت کنی ( ترجیحا اگه رم ریدر داری با کامپیوتر و با فرمت Fat32 فرمت کن )نقل قول:
وقتي مموري رو وارد گوشي ميكنم گوشي ودام ري استارت ميشه علت چيه؟؟
خوب دوستانی که دیکشنری واسه این گوشی ( یا گوشی هایی که فایلهای جار بیشتر از 1 مگ نصب نمیکنن ) لازم دارن یه سری به این تاپیک بزنن :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=265380
سلام دوستان موزيك پلير گوشي من نميتونه ايل هاي موزيك توي گوشي مو پيدا كنه . وقتي موزيك پلير رو اجرا ميكنم شروع ميكنه به اپديت كردن ليست اما بعد از 100 درصد شدن ميگه فايل موسيقي پيدا نشد ؟؟ فايل ها هم همه سالمه هم توي حافظه تلفن هم توي مموري كارت .ميشه بگين چه جوري درست ميشه ممنون ميشم ( nokia 3110 classic گوشي من ( در ضمن گوشي رو reset هم كردم جواب نداد !!! مديا پلير ديگه ايرو هم نصب كردم بازم نشد
اصلا گوشی مموری کارتو میشناسه ؟ فایلهای موزیک رو از تو بخش گالری میتونی اجرا کنی ؟نقل قول:
سلام دوستان موزيك پلير گوشي من نميتونه ايل هاي موزيك توي گوشي مو پيدا كنه . وقتي موزيك پلير رو اجرا ميكنم شروع ميكنه به اپديت كردن ليست اما بعد از 100 درصد شدن ميگه فايل موسيقي پيدا نشد ؟؟ فايل ها هم همه سالمه هم توي حافظه تلفن هم توي مموري كارت .ميشه بگين چه جوري درست ميشه ممنون ميشم ( nokia 3110 classic گوشي من ( در ضمن گوشي رو reset هم كردم جواب نداد !!! مديا پلير ديگه ايرو هم نصب كردم بازم نشد
اگه آره :
مموری رو فرمت کردی ؟ یه بک آپ بگیر از موزیکها و سایر فایلهای مموریت بعد با کامپیوتر و حالت Fat32 مموری رو فرمت کن و اطلاعات رو دوباره بریز روش...
سلام کسی میدونه چه جوری میشه با این گوشی برنامه ای که روش هست رو send کرد
حالا با بلوتوث یا اینفرارد فرقی نداره
مرسی
برنامه نصب شده رو که نمیشه send کرد ....
ولی اگه برنامه رو هنوز نصب نکردی میتونی با استفاده از فایل منیجر و Rename کردن اون فایل به فرمت مثلاً mp3 اون فایل رو سند کنی و پس از دریافت هم دوباره با یه فایل منیجر فرمت mp3 رو به همون فرمت اولیه برگردونی ...
دوست عزیز که میگی برنامه نصب شده نمیشه
مگر میشه برنامه رو روی 3110 انداخت ولی نصب نکرد چون این گوشی فکر کنم خود به خود برنامه
رو نصب میکنه
راستی اگه فایل منیجری داری که با این گوشی کار میکنه لطفا لینک دانلودش و بزار
ممنون
سلام
من می خوام این گوشی را بخرم . فقط می خواستم ببینم الان قیمتش چنده و تو جعبش سی دی نصب و وسایل جانبی مثل هندزفری داره یا نه ؟