من یک دلینک مدل 200 دارم هر وقت ریستارت میکنم دیگه به اینترنت وصل نمیشه و باید دوباره آنیستال و اینیستال کنم مودم رو تا کار کنه
لطفا راهنمایی کنین ...
Printable View
من یک دلینک مدل 200 دارم هر وقت ریستارت میکنم دیگه به اینترنت وصل نمیشه و باید دوباره آنیستال و اینیستال کنم مودم رو تا کار کنه
لطفا راهنمایی کنین ...
کدام شرکت را پیشنهاد می کنید؟
قصد تبلیغ را ندارم !اما در بین شرکتها کدامیک خدمات بهتری دارند و ترافیک کمتری ؟
پارس -داتک -سپنتا-.شاتل -... ؟
مانده ام از کدام شرکت خدمات بگیرم! راهنمایی کنید ( اگر قیمت هم دارید بگید لطفا )
بین D LINK 520T با ASUS AM602 کدام را بگیرم !
مودم روتور وایرلس ,همون اکسس پوینت هست که مودمم داره ؟
یه مودم وایرلس میشه معرفی کنین. 4 تا Lan هم داشته باشه.
مرسی .
کدام شرکت را پیشنهاد می کنید؟
اما در بین شرکتها کدامیک خدمات بهتری دارند و ترافیک کمتری ؟
پارس -داتک -سپنتا-.شاتل -... ؟
مانده ام از کدام شرکت خدمات بگیرم! راهنمایی کنید ( اگر قیمت هم دارید بگید لطفا )
بین D LINK 520T با ASUS AM602 کدام را بگیرم !
به نظر من هيچ كدوم از اين شركت ها......نقل قول:
اگه ميخوايد بگيريد از ندا گستر بگيريد...
درسته،همشون افتضاح هستند،ولي باز نداگستر سرعتش و قيمت هاش بهتر هست........
هر دو مودمي كه گفتيد خوبه.... به نظر من asus am602
در مورد شرکت لطفا به تاپیک مربوط در قسمت اینترنت و شبکه مراجعه کنید! تاپیکی جامع وجود داره !نقل قول:
در مورد مودم من هم ایسوس را پیشنهاد یکنم! چون واقعا مودم توپیه! خودمم ازش استفاده میکنم و راضیم! ولی یادت باشه مه حتما با گارانتی بگیری !
سلام
من مي خوام يه مودم ASUS AM604 or AM602 بگيرم مي خواستم از اوناي كه آدرس دارن بگن تا از اونجا بگيرم ممنون
در ضمن آيا تمام آداپتورهاي اين مودم ها AC/AC هستن اگه كسي مدلي رو ميشناسه كه DC باشه رو بگه.
میدان ولیعصر خ ولیعصر به سمت میدان راه آهن، مجتمع کامپیوتر ایران (و نه ایرانیان) طبقه اول ، دو تا نماینگی ایسو داره! که یکیش تو یه راهروی کوچک مغازه آخری است! اون حتما داره !نقل قول:
قیمت این مودم Asusm602 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرقی داره از دوبی بگیرم یا صرف نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا تقریبی قیمتش رو 50 تومان هست حالا 1-2 تومان بالا و پایین !نقل قول: