سوال منم همینه؟ جمعه گذشته توی اخبار گفت سه شنبه میاد. ولی امروز پنج شنبه هست خبری نشد:13: هرکی میدونه نتایج کی میاد با منبع بگه...:46:نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سوال منم همینه؟ جمعه گذشته توی اخبار گفت سه شنبه میاد. ولی امروز پنج شنبه هست خبری نشد:13: هرکی میدونه نتایج کی میاد با منبع بگه...:46:نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست خوبنقل قول:
منابعی که برای این رشته باید بخونی واسه آزمون علمی کاربردی اینا هستن :
الکترونیک
اندازه گیری الکتریکی
کنترل مفدماتی
مدارهای الکتریکی
و در مورد سر فصل های این رشته هم می تونی به سایت دانشگاه علمی کاربردی بری و اونجا سر فصل هاشو مشاهده کنی .
اما در مورد منابع این رشته در آزمون دانشگاه آزاد و دولتی باید صبر کنی تا دفترچه هاش بیاد ... چون ممکنه منابع را تغییر داده باشن .کد:http://www.uast.ac.ir/modules.php?name=treeview&op=viewnodepage&nid=1209
شاد باشی دوست من
گزارش سازمان سنجش در خصوص تصحيحات دفترچه راهنماي آزمون ورودي دوره هاي كارداني- كارشناسي ناپيوسته علمي -كاربردي
کد:http://www.uast.ac.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=772
سلام فرشید جاننقل قول:
تا او نجایی که من خوندم عربی نداشت ها :27: ... شادی می کنیم :31:
ریاضی هم واسه هم رشته ها بود ... تازه ضریبش 3 هست :13: گریه می کنیم :41:
سلام دوستان
می خواستم بدونم کاردانی به کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی که الان داره ثبت نام می کنه مدرکش معتبره ؟
چه فرقی با دوره های غیر انتفاعی کارشناسی ناپیوسته سراسری داره؟
خواهش می کنم اگه کسی می دونه جواب منو بده
با تشکر ممنون
سلام دوست خوبنقل قول:
اولا به نظر من نباید اینقدر درگیر مدرک باشیم و این که از کجا گرفتیم ولی طبق پرس و جویی که من کردم مدرک این دانشگاه بیشتر از دانشگاه های دیگه نباشه کمتر از اونا نیست .
دوره های غیر انتفاعی هم تفاوتش با دوره علمی کاربردی بیشتر در شهریه و مراکز دانشگاهی شون هست ... و گرنه چندان تفاوتی نداره ... ولی به نظر من مدرک علمی کاربردی خیلی بهتر از غیر انتفاعی است ... ولی بازم میگم مهم نیست که مدرک را از کجا بگیریم ... دوستان دیگه هم راهنمایی تون می کنن:10:
شاد باشی دوست من:11:
با چند درصد برای تخصصی ها میشه تو رشته کامپیوتر کنکور علمی کاربردیدر شهر تبریز قبول شد .
دانشگاه آزاد همیشه همینطوری بوده !نقل قول:
تو چند نفر رو دق مرگ نکنه و نفرسته قبرستون نتیجه اعلام نمیکنه !
هرچند الان صبر می کنن که ملت برن پول بدن دفترچه علمی کاربردی رو بگیرن بعد نتیجه رو بگن که یه کمکی به
علمی کاربردی کرده باشه !
یعنی من که شهریور 87 کاردانی می گیرم نمی تونم شرکت کنم؟
پس جریان این که میگن شهرهایی هستند که نیمسال دوم یعنی مهر 86 دانشجو می پذیرن چیه"؟؟؟؟؟؟
دوستان كسي در مورد سولات 85 علمي كربردي كارداني به كارشناسي اطلاعاتي كسب نكرد //// از كجا تهيه كنيم ؟؟؟؟