سلام. فقط ميخوام بگم که از طرفدارای پرو پا قرص هريم. مخوام بدونم بازيش ارزش خريدن رو داره يا مثل قبليش گند زده ؟
Printable View
سلام. فقط ميخوام بگم که از طرفدارای پرو پا قرص هريم. مخوام بدونم بازيش ارزش خريدن رو داره يا مثل قبليش گند زده ؟
والله نظرات متفاوته.یه عده میگن عالیه وخیلی پیشرفت کرده.یه عده میگن گند زده.درست مثل کتابش موافق و مخالفای زیادی داره.والله من هنوز Dvd-rom نخریدم وگرنه بازیشو میگرفتم.ولی به امتحانش میرزه.
من که چیزی پیدا نکردم بردیا جاننقل قول:
اگه از طرفدارای هری پاتری و کتابهاشو خوندی و فیلمهاشو دیدی تا بخش مبارزه با ولدمورتش خوبه اما بعد از اون تو هاگوارتز الافی و باید چیزهای مخفی هاگوارتز رو کشف کنی و درجه تو بالا ببرینقل قول:
کسی میتونه سیو مرحله ی بعد از جمع اوری اعضای ad و بزاره؟
من که کاملا عاشق هری پاتر هستم ولی بازیاش ...
نه عزیز بازیاشم بد نبوده.اما خوب مسلمه که به پای دیگر بازیها نمیرسیده.ولی همیشه منو به عنوان یه طرفدار هری پاتر(از نظر تلویزیون شیطان پرست)راضی میکرده.البته هنوز این بازیشو نتونستم بخرم.
یکی نمیخواد به ما کمک کنه؟نقل قول:
اتفاقا بازیاش بدک نبودن ...نقل قول:
فقط این آخری گند زد .
من سیو آخر یازی رو دارمنقل قول:
اگه حال میکنی بگو واست بذارم .
كتابچه راهنماي بازي رو در وبسايتم منتشر كردم (جلد اول) اين كتابچه شامل راهنمايي هاي با ارزش بازي هست بزودي جلد دوم در سايت منتشر ميشه منتظر باشيد . جلد دوم شامل روشهاي كامل 100% كردن مكانهاي مختلف هاگوارتز ميباشد آدرس وبسايت روي عكس آواتارم موجود هست (كليه حقوق اين كتاب به اين وبسايت تعلق دارد)