اقا من اینو برج 2 قیمت گرفتم میگفتن 510 اما الان....
Printable View
اقا من اینو برج 2 قیمت گرفتم میگفتن 510 اما الان....
اقا من اینو برج 2 قیمت گرفتم میگفتن 510 اما الان....نقل قول:
بچه ها کسی میدونه time$date کجا عوض کنم؟
این که گفتم pdf فارسی رو باز میکنه ، یک صفحه خودم pdf کردم باز نکرد ولی نمیدونم چه سری تو pdf روزنامه ها هست که بازشون میکنه. خواهش میکنم خودتون امتحان کنید. یک صفحه pdf از ایران یا اعتماد ملی رو روش بریزید ضرر نداره. حداقل آدم امیدوار میشه یک روزی بشه فارسی رو بهش اضافه کرد.نقل قول:
اون موردی هم که گفتم عکسهای توی pdf رو باز نمیکنه راه داره. باید برید توی prefrences و گزینه show image رو فعال کنید. روزنامه فارسی به طور کامل مقابلتون خواهد بود.
برو منوی Time گزینه Local City اونجا Browse رو اجرا و تهران روانتخاب کن. بعد زیر Local city میتونی روی Time و Date کلیک کرده و تنظیمشون کنی.نقل قول:
به روزنامه نیست من خودم دیشب یه صفحه pdf باز کردم مال واژه ها بود فارسی بودنقل قول:
مضاف بر اينكه خط من هم از خطهاي ارتباطات سياره و........................
با سلام به كليه دوستان
آقا ما كه هر كاري كرديم اين برنامه mpkgرو نتونستيم روي گوشي نصب كنيم . دوست عزيز آناهيتا درست گفتن بعد از unzip كردن اين فايل پوشه سيستم مخفي ميشه . ولي به هيچ عنوان نميشه به گوشي انتقالش داد من هم با بلوتوث كامپيوتر امتحان كردم هم با كابل usb چون كه پوشه مخفي هست اصلا برنامه اونو نميشناسه . در ضمن كسي از دوستان نگفت كه با برنامه تغيير فونت ميشه sms خوند يا نه . با تشكر
داداش اینجا همه با برنامه ی mpkg مشکل دارن هیچ کسم پیدا نشد بگه ما چیکار کنیم
باسلام
اينم چندتا بازي براي a1200 كه از دوستهاي چينيمون گرفتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]