با تشکر فراواننقل قول:
پس به هر حال شما معتقدید که این گیاه اپارتمانی هست درسته؟ از اون شخص که پرسیدم گفت که نیلوفر هست ولی اینکه اسم اصلیش چی باشه نمی دونم . همونطور که در بین مردم پیچک به چندین گیاه مختلف گفته می شه نیلوفر هم همینطور هست.
Printable View
با تشکر فراواننقل قول:
پس به هر حال شما معتقدید که این گیاه اپارتمانی هست درسته؟ از اون شخص که پرسیدم گفت که نیلوفر هست ولی اینکه اسم اصلیش چی باشه نمی دونم . همونطور که در بین مردم پیچک به چندین گیاه مختلف گفته می شه نیلوفر هم همینطور هست.
من برای یه ماموریت کاری به مدت دو هفته تو ماه اینده می رم تهران. فرصت بسیار مناسبی هست که به مراکز باغبانی و کشاورزی که در تهران و اطرافش زیاد هم هستند سری بزنم. البته من فعلا فقط تونستم که ادرس بازارهای گل تهران به دست بیاورم و در مورد سایر مراکز مثلا گل خانه ها و یا مراکز اموزشی و یا مغازه های کشاورزی ( بذر و ادوات و .... ) اطلاعاتی ندارم
ممنون می شم که دوستان راهنمایی بفرماییند
1234567890
1234567890
سلامنقل قول:
راستش اینه که نمیتونم با اطمینان خدمتت بگم که آپاتمانی یا باغچه ای هست.مع الوصف از ظاهر عکس اینطور بر میاد! اگه دوستان هم اعلا م نظر کنند ممنون میشم.
سلامنقل قول:
امیدوارم بهتون خوش بگذره.
میتونید به یوسف آباد رفته و به گلستان امیر مراجعه کنید و سراغ مهندس تدین را بگیرید. به شما کمک میکند.
به نیاوران رفته و سراغ باغ نیاورانی را بگیرید( حول و حوش کاخ موزه نیاوران همه کسبه آنجا را میشناسند. سراغ حاجی نیاورانی را بگیرید.
همینطور به میدان تجریش - کاخ سعد آباد - داخل کاخ - گلخانه شماره 2 رفته و سراغ مهندس ابراهیمی یا فرق نمیکند هر کس که باشد به شما کمک میکند.سایر گلخانه های داخل کاخ هم هستند که البته من مستقیما نمیشناسمشان.
اگر رفتید سلام مرا هم برسانید.
خوش بگذره و موفق باشید.
بسیار بسیار ممنونم جناب امین رخ. اطلاع نداشتم که داخل کاخ سعد اباد هم گلخانه داره . راستی جناب امین رخ فامیلتون و رشته تحصیلیتون رو می شه لطف کنید بفرمایید. البته قول می دم که فقط خودم رو شاگرد اینترنتی شما معرفی کنم.نقل قول:
ممنونم جناب امین رخ.نقل قول:
امروز بالاخره از طریق واسطه ای که زحمت قلمه گرفتن رو کشیده بود متوجه شدم که نامش به قول ایشون نیلوفر هست و در باغچه خانه بوده است. دیگه با این حال فکر نکنم که گیاه اپارتمانی باشه.
با سلام دوباره خدمت دوستان گرامی
یه سوال در مورد خاکهای گلدانی داشتم .ایا پرلیت و ورمی کولایت رو می شه از مغازه های خدمات کشاورزی در تهران تهیه کرد؟ برای مصارف خانگی.
اگر ادرس خاصی هم در مورد خدمات کشاورزی در تهران دارید ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. البته جناب امین رخ لطف کردند و راهنمایی خوبی فرمودند.
سلامنقل قول:
بلی در اغلب فروشگاهها میتوانید پیدا کنید.میتوانید به تجریش. قدس - خ. كبیری - روبروی آتش نشانی - پ. 148. یک فروشگاه خیلی کوچولو هست که یادم نیست اسمش چی بود ولی فکر کنم جوانه بود . بهر حال اسم مالکش بهمن نوغانی هست.خودم اغلب چیزهایی رو که پیدا نمیکردم ،او برایم پیدا میکرد.تلفنش هم اگه عوض نشده باشه۲۲۷۱۰۴۱۹ هست.اگر رفتید سلام مرا هم برسانید.
از این لینک هم میتونید آدرس های بیشتری پیدا کنید.
[HTML] http://www.aftab.ir/companies/category.php?id=1269 [/HTML]
موفق باشید