تموووووووومــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــش کردم
Printable View
تموووووووومــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــش کردم
دوستان سریع تر جواب منو بدید من زیاد نمیتونم بیام فروم.ممنون .
سلامنقل قول:
اینم تنظیمات cpu و speed ----
این cpu :
ببخشید ولی مگه وقتی که این بازی رو تو کامپیوتر اجرا می کنیم صفحه سبز رنگ نیست؟
ازش یک عکس بذار تا مشکلتو حل کنیم!
با سلام
آقا این خواهران تقدیر هستش آخرین مرحله باید چطوری اینارو کشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من بدجوری گیر کردم
نقل قول:2 تا عکس آخرکد:http://forums.pcsx2.net/thread-3404.html
در ضمن تو نسخه یک بازی هم توی قسمت جهنم به جای شبز قرمز شد
دوستان شما یه سیو از جایی که همون اول خدای جنگ سوار اسبش میشه و میره تو اسمون بعد دمو نشون میده رو بعد اونو ندارین؟؟؟؟؟؟تا دمو تموم میشه برای من گیر میکنه نمیدونم چرا.لطفا تا شب بذارید ممنون.یه عکس هم میذارم.
لطفا زود تر جوابمو بدید من قبلن هم گفتم که زیاد نمیتونم بیام فروم.اگه راهی هم میدونید که تو تنظیمات تغییرات اجرا کنی تا بتونی دمو ها رو با استارتی چیزی رد کنی بگین ممنون میشم من نمیتونم عکس بذارم چون دی ال اپ هستم .ممنون میشم برام بذارین.دستتون هم درد نکنه.ممنون.
سلام
میدونم اینجا تاپیک گاد اف وار2 ولی تو تاپیک گاد اف وار 1 کسی کمکم نکرد
من گاد اف وار 2 رو تموم کردم و گاد اف وار 1 رو گرفتم ولی تو فیلم اولش گیر میکنه میشه اونجارو برام رد کنید و اولین سیو بازی رو برام اپلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]