و در آخر از دوستان که این کوچیکو قابل دونستن تشکر میکنم ! انتقاد یادتون نره !
اگه خوشتون اومد از دعای خیرتون محروم نکنید ! و 14 تا صلوات به نیت سلامتی و تاجیل در فرج منجی (عج) ، ختم کنید !
Printable View
و در آخر از دوستان که این کوچیکو قابل دونستن تشکر میکنم ! انتقاد یادتون نره !
اگه خوشتون اومد از دعای خیرتون محروم نکنید ! و 14 تا صلوات به نیت سلامتی و تاجیل در فرج منجی (عج) ، ختم کنید !
:46: مرسی خیلی خوب شده ..فقط یه کم جمله ها قرو قاطیهنقل قول:
اگه بصورت معمولی بنویسیشون ممنون میشم
سلام روهام جوننقل قول:
بابا دمت گرم مي ري يهو بعد از سال ها پيدات ميشه اونم ما رو يادت نرفته ،بابا تو ديگه كيستي،:31::31::31:
ما كه خيلي دوست داريم ، طرحات عاليه اگه تونستي و يه چيز خفن تر تونستي با اينا درست كني بازم برام درست كن ،ما خيلي ارادت داريم.:11::11::19::19::11::11:
سلام روحام جون ...
فقط اومدم بگم کارهات خیلی عالیه .
من اینورا تا حالا نیومده بودم وگرنه زودتر خدمت میرسیدیم . :دی
بای .
دوستان خواهشا یه هماهنگی داشته باشید که Mafia عکس های امضا رو پاک نکنه !
مال منو که پاک کرد . به دلیل زیاد بودن حجم عکس !
دوست عزیز واقعا که کارت عالی بود ! هنوز تو کفم !نقل قول:
شرمنده شما دوست عزیز هم شدم خیلی خیلی ! بخاظر اون پیغامتون گفتم بهتره که امضا بصورت یوزر بار باشه شاید مشکل تا حدودی حل بشه ! با عشق تقدیم به یو !
چیز جالبی از آب در نیومده ... به بزرگی خودتون ببخشین و انتقاد یادتون نره !
دمت جوش .
فقط یه چیزی :
آخری خیلی روشنه . یکمی Brightnes ( همون نور سفید ) رو کم کنی فکر کنم بهتر بشه .
یه چیز دیگه هم اگه میشه این Oracle بزرگه که توی عکس بالایی هست رو بردار ، به جاش لوگوی NFS رو بزرگ بزار اونجا .
مثل عکس پایینی . توی عکس پایینی هم یکمی Oracle رو بزرگ کن با یه افکت قشنگ .
در آخر هم واقعا ممنون .
اوراکل جان بابا انصاف داشته باشنقل قول:
اون عکسی که تو گزاشته بودی من غش کردم تا لود شد
250 کیلوبایت فک کنم بیشتر بود
مافیا جان هم حق داشته:20:
نقل قول:
سلام داداش بهنام ، فقط بت بگم نظر لطفته !
خدمت از ماست : دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خونه مون رو که ترشیدند ، حالا من آواره کوچه های پی سی ورلدم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دمپاییتو بپوش : دی
ما مخلص شما نیز بیدیم ! اوامر از ساعه اطاعت وخاهد کردیم !
سلام ...نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیزم! :11:
واقعا زیبا و شیکه! همونی که میخواستم!:46:
دستت درد نکنه, نیازی به انتقاد هم نداره....
اینم 15 صلوت شما:
الهم صلی علی محمد و آل محمد,الهم صلی علی محمد و آل محمد,الهم صلی علی محمد و آل محمد,الهم صلی علی محمد و آل محمد,الهم صلی علی محمد و آل محمد,الهم صلی علی محمد و آل محمد,الهم صلی علی محمد و آل محمد,الهم صلی علی محمد و آل محمد,الهم صلی علی محمد و آل محمد,الهم صلی علی محمد و آل محمد,الهم صلی علی محمد و آل محمد,الهم صلی علی محمد و آل محمد,الهم صلی علی محمد و آل محمد,الهم صلی علی محمد و آل محمد,الهم صلی علی محمد و آل محمد....
موفق و پیروز باشی...:10:
نقل قول:
خدمت شما ، و طبق معمول اول صلوات و بعد انتقاد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]