امروز هر چند دقیقه یک بار دسترسی به سرور خارجی قطع میشه و فقط سایت های داخلی باز میشن الان شانسی انجمن باز شد:n13:
Printable View
امروز هر چند دقیقه یک بار دسترسی به سرور خارجی قطع میشه و فقط سایت های داخلی باز میشن الان شانسی انجمن باز شد:n13:
یه مسأله ی عجیبی هست. دیروز سیگنال من منفی 72 بود، امروز شده بود منفی 78! مطمئنم به خاطر شرایط جوی نیست. تو این مدت که وایمکس داشتم، به تجربه دیدم شرایط جوی تأثیری روی سیگنالم نداشته. به خاطر وصل شدن به فرستنده ی دورتر هم نیست، چون فقط یه فرستنده در نزدیکی ما هست که دو تا از سکتورهاش منطقه ی مارو پوشش میده. من فقط یکی از سیگنال ها رو که کیفیت بهتری داره نگه داشتم (3549000-3559000) و اون یکی رو پاک کردم، پس بحث تغییر سیگنال هم نیست. نمیدونم از چیه، ولی دوبار دیسکانکت کردم، دوباره وصل شدم. بار دوم دوباره قدرت سیگنالم به منفی 72 برگشت!
نقل قول:
تو این چند روز هم مشابه شما گفتم که همچین مشکلی رو دارم. یعنی بعد از تعمیرات که باعث تعطیلی شبانه مبیننت توی همین اواخر شده بود، سیگنال عالی و قدرت به بالای ۹۰ درصد و RSSI به منفی ۶۵ درصد هم رسیده بود. اما دم تعطیلات محرم سیگنال رفت روی ۶۰ تا ۷۵ درصد و قدرت و کیفیت هم افت شدید کردن. آب و هوا رو میشه با کسانی که توی مناطق گرمسیر هستن، چک کرد. بخصوص که توی معرفی مودمها هم دیدم نوشتن که اکثرشون در مقابل تغییرات جوی مقاوم هستن.
به نظر خودم یه مورد شانسی و یا از آب و هوا نیست چون سوای مشکل سیگنال، الان چند روزی هست که بشدت مشکل کندی پینگ دارم و مدام هم بدون دخالت من، مودم از شبکه قطع میشه و میگرده دنبال آنتن و برای همین تند به تند IP هم عوض میشه. شک دارم این بخش از مشکلات ربطی به آب و هوا داشته باشه.
مشکل اب و هوا کاملا مردود هست چون که من خودم جایی که هستم با 25 درجه سانتیگراد و بدون و ابر یه شرایط جوی مناسب رو دارم، وقدرت سیگنالم هم عالیه و منطقمون هم خلوته و تقریبا 2 تا دکل نزدیکم هستن که جفتش یکی rss 68 و rssi 71 هست اما سرعتم چند روزی هست روزا 150 (طرح 2مگ) و شبانه هم 20-30 هست البته سه روز هست این طرح رو گرفتمنقل قول:
اما امروز حدود 5 دقیقه کلا اینترنتم قطع شد و سرعتم به 248 رسید و پینگم هم شد 83 مثل سابق
حالا فکر میکنم با این شرایط امشب باید سرعت شبانه خوبی داشته باشم،مگه اینکه مبین نت واقعا مرض گرفته باشه:n02: که در این صورت مجبورم فردا برای ماه اخر یه طرح نامحدود8-8 بزنم و با شروع امتحانات دیگه کلا مبین نت رو جمع کنم و بعدش ببینم چی میشه:n27:
اینم یه تست الان گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین بار هست سرعت اپلود مبین نت برام خوب شده قبلا 15 بیشتر نمیشد
آپلود مبین نت واقعاً بیخوده. برای 512 حدود 120 کیلوبیته و برای 1 مگابیت ماهانه حدود 380، 1 مگابیت اداری حدود 250 و برای 2 مگابیت هم 1 مگابیت. فقط این آخری قابل قبوله که اونم خیلی گرونه. اصلاً انگار چیزی به نام آپلود برای اینا مهم نیست. البته آپلود 512 مخابرات هم 120 کیلوبیته، منتهی مخابرات تو هر شهر یه سازی میزنه، اما مبین نت همه جا همینه.نقل قول:
سلام
دوستان میخوام تو ارومیه سرویس 512 با حجم نا محدود از مبین نت بگیرم . نظرتون چیه ؟
مودم چقدر در میاد ؟
فقط 512 اداری (1 به 4) بگیرید، 512 1 به 10 یعنی دور ریختن پول. مودم رومیزی هم 220 تومنه.نقل قول:
من که دیگه توان سر و کله زدن با این اینترنت رو ندارم، هر روز باید جای مودم رو عوض کنم چون جای قبلی سیگنالش کم شده، همش بایدIP عوض کنم تا ببینم کدوم کیفیت بهتری میده.
من علاوه بر کارهای معمول با اینترنت بازی های آنلاین هم انجام میدم که مبین نت داره هر روز بدتر میشه، روزهای تعطیل که کلا نابوده، روزهای دیگه رو هم امتحان کردم صبح تا ظهر ساعت 1 خوبه بعدش دوباره افتضاح میشه.
کسی اینجا هست که بتونه آدرس یک شرکت خوب برای وایرلس توی منطقه گلستان اهواز رو بهم بده؟ اگه میتونید بهم پخ کنید.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟