این بار دیگه آخرین دوره سرویس گیری من از شاتل بود و یک روز دیگه سرویس من دورش تموم میشه
Printable View
این بار دیگه آخرین دوره سرویس گیری من از شاتل بود و یک روز دیگه سرویس من دورش تموم میشه
من یکبار درخواست دادم ولی سریال ندادن.نقل قول:
بچه های 512 الان سرعت شبانه شون چنده .
من دیشب بعد از 15 روز که نبودم ومدم دانلود شبانه کنم فوق العاده افتضاح بود .... باید دنبال یه شرکت جدید گشت...:41:
نقل قول:
برا چی حامد خان ؟ ناراضی هستی یا کلا بیخیال نت شدی ؟
من که الان یکماهی هست که قطعی زیاد دارم البته تعدادش خیلی زیاده در طول روز و حالت پریودیک داره . یعنی قطع میشه و دوباره سریع وصل میشه . با پشتیبانی هم کلی کل کل داشتم ، اولش نویز مودم و خط رو بررسی کرد :
بعدش گفت مودم رو ببر دم در خونه وصل کن چون نویز خطتت بالاست! منم بردم دم در و تفاوتی نکرد بعدش زنگ زد و بهش گفتم مشکل از مخابراته ، گفت ارسال میکنم برای خرابی و دیروز زنگ زد گفتش از مخابرات هم بررسی کردیم و مشکل از مخابرات نیستش :13: و گفت با لینکسیس مشکل داریم و سازگاری نداره، زایکسل بذار رو خط:13: منم گفتم چطور من الان 6 ماهه دارم از لینکسیس استفاده میکنم و این مشکل رو نداشت ، یکدفعه تو این سه هفته اینجوری شده ؟؟:27: مونده بود چی بگه :2:کد:
Down up
DSL Noise Margin: 35.5 dB 49.15 dB
DSL Attenuation: 11.0 dB 26.5 dB
DSL Transmit Power: 14.7 dBm 6.7 dBm
البته مشکل حادی نیست چون شبها حدود 1 گیگ دانلود دارم ولی در کل قبلا این مشکل رو نداشتم :21:
باز میشود...نقل قول:
مهدی جان ممنون از جواب کامل و جامع شما!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان من اگه رو حالته bridge برم...باید چکار کرد تا خودش مثلا هر نیم ساعت قطع و وصل بشه تا مجبور نباشم اینطوری دستی مودمو قطع کنم(مال من که دکمه هم نداره باید سیمشو بکشم!)
بعد این برنامه ای که دوستمون پرسیدن (قابلیت ریبوت مودم داره) چی چیه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان راهنمایی کنید لطفا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این پست توضیح دادم:نقل قول:
======================کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4827676&postcount=18929
سرویس آپلود عکس -------- چرا دیگه به ملکوت اعلی پیوست؟
سلام دوستان
من سرویس شاتلم رو از اکو 512 به آرت 128 تغییر دادم و الان ریت دانلود 1024 هشست
اما یک مشکلی وجود داره اونم اینه که فقط از چند تا سرور محدود با سرعت بالا فایل میگیره(IDM)
کسی راه حلی داره؟
ممنون
سلام
شاتل برای رانژه کردن خط از طرف مخابرات چند روزه کار رو راه می ندازه؟!
مسئولش می گفت 72 ساعت که الان 48 ساعتش رفته!