نقل قول:OK Then no more jokes please:)
من الان 159 امتیاز گرفتم چه طوری باید عضو یکی از ترایب ها بشم؟ یک قبیله نزدیک و ایرونی معرفی کنید یا منو اینوایت کنید لطفا. یا بگید کدوم قبیله درخواست عضویت بدم تو فروم بازی بهتره؟
مرسی
Printable View
نقل قول:OK Then no more jokes please:)
من الان 159 امتیاز گرفتم چه طوری باید عضو یکی از ترایب ها بشم؟ یک قبیله نزدیک و ایرونی معرفی کنید یا منو اینوایت کنید لطفا. یا بگید کدوم قبیله درخواست عضویت بدم تو فروم بازی بهتره؟
مرسی
شما باید با توجه به موقعیتتون یه ترایبو انتخاب کنید که شرایط خوبی داشته باشه.قوی ترین ترایب توی منطقه شما ترایب Udr هستش که البته رنک 107 هستش.
من آموزش بازی رو هم برای شما توی بازی میل کردم.
تازه الان دیدم میل هم داره بازی! :دی
میگیرم میخونمش تنکس.
سلامی دوباره ما رفته بودیم ثبت نام رشته. 7 8 بار هم سرور را نوبل کردیم و نوبل شدیم . 2 ساعت طول کشید تا انتخاب واحد کنم.
alizshah پ خ داری.
اگر منظورتون از فروم همون فروم عمومیه بازیه ما زیاد بهش سر نمیزنیم.(غیر از تاپیک هایی که مربوط به ترایب خودمونه) .نقل قول:
برای پیدا کردن ترایب بهتره توی
Ranking ► Continent tribes
برید و ببینید کدوم ترایب ها توی کانتیننت از همه قویترن.
بعدش باید روی نقشه رو نگاه کنید و ببینید آیا اون ترایب ها بازیکن نزدیکتون دارن یا نه.
بعد باید یه میل به مسئول استخدامشون (Recruiter) بزنی و ازشون بخوای برات دعوتنامه بفرستن.
البته توی این راه پارتی داشته باشی بهتره.
اگر واقعا تصمیم دارید بازی رو جدی بگیرید و فعال هستید بگید تا کمکتون کنیم.
(فعال بودن یعنی هر روز بتونی حداقل دو بار به بازی سر بزنی)
بهتره توی پروفایلت توی بازی اسم چند تا از بازیکنان قوی رو به عنوان Personal ally بزنی.
اگر خواستی بگو بهت معرفیشون کنم.
اگر میخواید توی منطقه خودتون قوی بشید باید از اول خوب شتاب بگیرید.
برای اینکار احتیاج به کمک ریسورسی دارید که اگر انبارتون رو آپگرید کنید بچه ها تا یه مدتی کمکتون میکنن.
(من توی 12 نیستم که کمکتون کنم.)
غارت کردن روستاهای اطراف هم یک راه درآمده که باید شیوه ی کار رو یاد بگیرید.
توی این بازی یونیت مهمه نه امتیاز.
همیشه باید حداقل به اندازه امتیازتون نیروی دفاعی داشته باشید.
بازم هر سوالی داشتید بپرسید....
بله چرا نمیشه ولی با موبایل معمولی نه.نقل قول:
با پاکت پی سی یا هر گوشی که اکسپلورر درست و حسابی داشته باشه.
از کجا بفهمم بازیکن نزدیکم دارن یا نه؟نقل قول:
سعی می کنم باشم فعال و سر بزنم. بابت راهنمایی ها هم تشکر :46:
متحدین شخصی رو هم بی زحمت معرفی کن. اگه من اسم اونا رو بزنم اونا هم با من مرتبط میشن؟
شتاب گرفتن هم الان دارم نجاری و آپگرید می کنم به 13 .
الان باید عضو یه ترایب بشم که حمایتم کنن دیگه درسته؟ پس اسم چند تا تریاب رو که نزدیک من هستن بدین که من درخواست بدم چون خودم نمیدونم از کجا اعضای نزدیکم رو پیدا کنم.
مرسی:)
M a r y a m اگر انبار را اپگرید کردید به ما حجم اصلی و حجم خالی را بگید تا ما ریسورس به اندازه انبار بفرستیم . چون اگر زیاد بفرستیم و نباشه اضافی اش از بین میره .
تو بخش بازی کنار اسم ذوستا لینک مپ است توش برید نقشه بازی را نشان می دهد در نقشه روی هر روستای اطراف برید مشخسات روستا و ترایب را نشان می دهد . برای اطلاعات بیشتر هم می توانید روش کلیک کنید.
اقا تو 12 کسی روستا های من رو میخواد یا نه؟
لیست چند تا Personal ally رو بهتون توی بازی میل میکنم.نقل قول:
این فقط یک جنبه معرفی داره و شما ارتباطی با اون بازیکن ها پیدا نمیکنید.
ترایب هم اگر وقت کنم میگردم براتون پیدا کنم.
فعلا توی انتخاب ترایب عجله نکنید.
چون اگر برید توی یک ترایب بیرون اومدن ازش ممکنه براتون عواقب بدی داشته باشه.
مثلا به خاطر جاسوسی بهتون حمله کننن.