-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاري فرد در گفت و گویی در خصوص شكايت علي انصاريان و احتمال تعليق فعاليت هاي باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد: انصاريان يك پرسپوليسي است و دلش با اين تيم است. باشگاه پرسپوليس هيچگاه با 23 ميليون تومان تعليق نميشود. در صورتي كه اين نامه به باشگاه برسد سريعا اقدام خواهيم كرد. البته نبايد فراموش كرد كه اين مشكل براي زمان من نبوده است. امثال انصاريان بسيار هستند كه از باشگاه ما طلب دارند و به زودي فكر جدي براي آنها خواهيم كرد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص شايعه حضور پروين در پرسپوليس و موافقت سازمان تربيت بدني گفت: من نمي دانم چه كسي در سازمان اعلام كرده كه با حضور پروين در پرسپوليس موافق است.
چون اگر اين مورد راست باشد من ديگر كارهاي نيستم كه در اين باره نظري بدهم.
وي اضافه كرد: بهتر است به جاي نوشتن اين موارد به فكر مسائل ديگري باشيم و سعي نكنيم افراد را در مقابل يكديگر قرار دهيم. باز هم ميگويم پروين جزء بزرگان خانواده پرسپوليس است اما تاكنون بحثي دربازه حضورش در اين تيم مطرح نشده است. انصاري فرد درباره جلسه شب گذشته با علي آبادي و بازيكنان يادآور شد: از حضور گرم مهندس علي آبادي تشكر ميكنم. ايشان شب گذشته اهميت بازي با بنيادكار را تشريح كردند و قول پاداش به بازيكنان ما دادند. در پايان اين جلسه انگيزه بالا را در چشم بازيكنان ديدم. من به نوبه خودم از مهندس علي آبادي تشكر مي كنم و اميدوارم بتوانيم جواب زحمات او را با كمك بازيكنان و كادر فني بدهيم.
مديرعامل پرسپوليس در خصوص اينكه وينگادا باشگاه پرسپوليس را تهديد به شكايت به فيفا به دليل عدم پرداخت مطالباتش كرده گفت: براي اين حرف ها متاسفم كه در برخي از رسانه ها نوشته مي شود. اين موضوع به دليل بي اطلاعي از اتفاقات باشگاه است. وينگادا با وجود اينكه از ما طلب دارد اما تا به امروز يك كلام در نامه هاي كه به من نوشته تهديد نكرده است و با ما با توجه به اينكه يك مربي حرفهاي است با آرامش برخورد كرده است و من بايد از او تشكر كنم.
انصاري فرد ادامه داد: اگر آقايان معتقدند كه وينگادا ما را تهديد كرده؛ ميتوانند بروند از خود او سئوال كنند. نامههاي او همه در اختيار ما است و تا به امروز با او مشكلي نداشته ايم و طلب او پس از بازي با بنياد كار پرداخت خواهد شد.
وي در خصوص شايعه جذب مهدي مهدوي كيا اظهار داشت: تمام بازيكنان بزرگ پرسپوليس در اين خانواده هميشه جاي دارند و من نيز آرزو دارم آنها با پيراهن پرسپوليس از فوتبال خداحافظي كنند اما من با مهدي مهدوي كيا هيچ صحبتي نداشتم.
انصاري فرد درباره قرارداد اشپيتيم آرفي عنوان كرد: آنقدر قرارداد آرفي را سفت و محكم بسته ايم كه او نمي تواند به فكر رفتن به تيمي ديگري باشد.
-
کانون هواداران پرسپولیس : آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس قبل از ديدار با بنيادكار ازبكستان از ساعت 16 امروز در زمين شماره يك مجموعه ورزشي آزادي برگزار شد. در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به مرور كارهاي تاكتيكي پرداختند. در مرحله بعدي بازيكنان سانتر از جناحين و ضربه گل را تمرين كردند.
* احمد رضا عابدزاده تمرينات ويژهاي را براي دروازه بانان در نظر گرفته بود. او بصورت ويژه با ميثاق معمارزاده به تمرين پرداخت و بيشتر جايگيري در هنگام ضربات پنالتي را به او گوشزد كرد.
*چند نفر كه گفته ميشد آناليزورهاي تيم بنيادكار ازبكستان هستند در گوشه اي از ورزشگاه تمرين پرسپوليسيها را زير نظر داشتند.
* 19 بازيكن در تمرين امروز پرسپوليس حضور داشتند كه يكي از آنها امشب از ليست پرسپوليس خارج ميشود.
* در ابتداي تمرين وينگادا به مدت 10 دقيقه با بازيكنان به گفت و گو پرداخت.
* مسعود زارعي پس از مدت ها در تمرينات گروهي پرسپوليس شركت كرد.
* ناظران AFC نظاره گر تمرين پرسپوليسيها بودند.
* در پايان تمرين و در بدو ورود بازيكنان بنيادكار ازبكستان؛ وينگادا برخورد گرمي با ريوالدو داشت و او را در آغوش گرفت. وينگادا چنددقيقهاي با ريوالدو به گفت و گو پرداخت.
* تمرين پرسپوليس ساعت 16:50 به پايان رسيد.
-
کانون هواداران پرسپولیس : رييس سازمان تربيت بدني گفت: من از "هدايتي" سپاسگذارم و به زودي بحث طلبهاي او را بررسي ميكنيم.
محمد عليآبادي در حاشيه بازي ايران و اندونزي در رابطه با كنار رفتن حسين هدايتي از هيات مديره پرسپوليس گفت: هدايتي به دفتر من آمد و اعلام كرد به دليل حضورش در باشگاه استيل آذين و احتمال صعود اين تيم به ليگ برتر نميتواند پرسپوليس را همراهي كند، ما هم از او سپاسگذاري كرديم چرا كه نبايد افرادي كه به ورزش كمك ميكنند دلسرد شوند.
وي افزود: در هر صورت هدايتي كمكهاي مالي انجام داده است كه ما بخشي از آن را باز گردانديم اما هنوز بررسي كامل انجام نشده است كه ميزان طلب هدايتي تا چه اندازه است.
-
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا واحدي نيکبخت روز سه شنبه در گفت و گویی، اظهار داشت: هم اکنون تمام تمرکزمان را براي ديدار مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا در مقابل بنيادکار گذاشته ايم و نمي خواهم به چيز ديگري فکر کنم. با اين حال بعد از بازي فردا در خصوص مسائلي صحبت خواهم کرد.
وي با رد صحبت هاي درگيري اش با عباس انصاري فرد، مديرعامل باشگاه تاکيد کرد: چنين صحبت هايي صحت ندارد زيرا انصاري فرد الگوي ورزشي من بوده است و وي براي من شخصيتي قابل احترام دارد.
نيکبخت تصريح کرد: هم اکنون حرف و حديثهاي زيادي پيرامون پرسپوليس و بازيکنان وجود دارد که نمي خواهم به اين اتفاقات دامن بزنم، به همين دليل در شرايط کنوني صحبتي نمي کنم.
وي در پايان در خصوص تيم ملي نيز گفت: هر چند که مدتي است از تيم ملي دور هستم اما، هنوز اتفاقات آن را هر روز دنبال مي کنم و اميدوارم با انجام بازي هاي خوب خود در آينده شايستگي پوشيدن پيراهن تيم ملي را پيدا کنم
-
کانون هواداران پرسپولیس : اسامي 18 نفره بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس براي بازي مقابل تيم فوتبال بنياد کار در حالي اعلام شد که نام ابراهيم توره در آن ديده نمي شود، همچنين مازيار زارع به دليل محروميت و کريم باقري نيز به دلايل نامعلومي در اين ليست حضور ندارند.
اين اسامي به شرح زير است:
مهدي واعظي، ميثاق معمار زاده، نبي الله باقري ها، رحمان رضايي، مجتبي شيري، سپهر حيدري، پژمان نوري، ايوان پتروويچ، فرانک آتسو، عليرضا نيکبخت واحدي ، عليرضا محمد، محمد منصوري، فرهاد خيرخواه، محسن خليلي، علي کريمي، مهران فرضيات، ضيا نيک نفس و بهادر عبدي.
تيم فوتبال پرسپوليس فردا / چهارشنبه / در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه آزادي ميزبان بنياد کار ازبکستان است.
-
کانون هواداران پرسپولیس : مربي بدنساز تيم ملي فوتبال پس از كنارهگيري گفت: صلاح نميبينم در اين شرايط دلايل جدايي از تيم ملي را توضيح دهم.
پرويز كماسي كه تمايل چنداني براي انجام گفت و گو نداشت در مصاحبه ای، اظهار كرد: آرزوي هر ايراني است كه در اختيار تيم ملي كشورش باشد و من هميشه وقت كافي براي خدمت به تيم ملي را دارم.
وي دربارهي صحبت قطبي كه گفته بود كماسي به دليل گرفتاري در مجموعهي ورزشي انقلاب نميتوانست تمام وقت در اختيار تيم ملي باشد، گفت: عنوان كرده اند كه به دليل مشغلهي كاري تيم ملي را رها كرده ام در حالي كه من هيچ وقت به تيم ملي كشورم پشت نميكنم و حضور در تيم ملي را براي خود يك وظيفه ميدانم. در مورد صحبتهايي كه شده بهتر است دوستان واقعيت را به مردم بگويند و با دروغ پردازي هيچ گاه نميشود به موفقيت دست يافت.
كماسي افزود: پس از آن كه در روز دوم تمرينات تست آمادگي جسماني از بازيكنان تيم ملي گرفته شد نظراتم را اعلام كردم، پس از آن يك سري مسائل پيش آمد كه درست نميدانم الان آنها را بيان كنم.
وي افزود: همان مسائل باعث كنار رفتن من از تيم ملي شد، بهتر است به جاي پرداختن به حرفهاي كذب واقعيت به مردم گفته شود، مردم ما انسانهاي باهوشي هستند و سريع متوجه همه چيز ميشوند. من از شما سوال دارم كه آيا وقتي پزشكي براي بيمارش آزمايش مينويسد بعد از آزمايش او را رها ميكند، يا براي بيمارش نسخه مينويسد. ما پس از آن كه تست گرفتيم و نتايج مشخص شد نسخهاي را نوشتم و در اختيار كادر فني قرار دادم و همه چيز از آن جا شروع شد و من مجبور شدم از كادر فني جدا شوم.
-
کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاريفرد در پرسپوليس مشكلات فراواني را پيشروي خود ميبيند. هرچند كه مديرعامل اين باشگاه چندي پيش در يك برنامه تلويزيوني صراحتا به اشتباهاتش اعتراف كرد.درگيري شديد نيكبخت واحدي با وي مديريت انصاريفرد در پرسپوليس را سخت به چالش كشيده است. طي چند روز اخير برخي دوستان نزديك انصاريفرد خطاب به وي گفتهاند كه بايد هرچه زودتر مديريت باشگاه را كنار بگذارد تا بيش از اينها دچار فشارهاي روحي نشود. در همين راستا امير عابديني كه اتفاقا ارتباط دوستانهاي هم با عباس انصاريفرد دارد آمدن وي به پرسپوليس را اشتباهي بزرگ خوانده و خطاب به او گفته است كه نبايد مديريت پرسپوليس را در اين مقطع قبول مي كرد . هرچند كه عابديني براي دوست قديمياش توصيهاي با اين همه بعيد به نظر نميرسد كه پس از بازي پرسپوليس مقابل بنيادكار تغييراتي در پرسپوليس آغاز شود.
-
کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاری فرد در گفتگویی درباره بازی فردا مقابل بنیادكار ازبكستان گفت: برای بازی فردا شرایط خوبی در تیم فراهم شده است و همه اعضای تیم با روحیه خوب مصصم به پیروزی و صعود به مرحله بالاتر هستند. انصاری فرد با اشاره به كمك سازمان تربیت بدنی برای حل مشكل مالی پرسپولیس گفت : با این كمك مطالبات اعضای تیم پرداخت شده و همچنین رئیس سازمان تربیت بدنی قول یك پاداش خوب را به اعضای تیم داده است. مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران ابراز امیدواری كرد : پرسپولیس با صعود از این مرحله از آبروی فوتبال ایران دفاع كند. وی خاطرنشان كرد : برخی از بازیكنان تیم نگران پرداخت مطالبات خود بودند كه این نگرانی هم رفع شده است. مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران تاكید كرد: پرسپولیس از شنبه برای جذب بازیكنان جدید اقدام می كند
-
کانون هواداران پرسپولیس : گفته مي شود آرفي مهاجم مورد نظر باشگاه پرسپوليس به سپاهان اصفهان پيوسته اما اين خبر تكذيب شده است.
رئيس هيات فوتبال اصفهان خبر عقد قرارداد آرفي با سپاهان را رد ميكند و ميگويد: «قرارداد هيچ بازيكن جديدي با سپاهان ثبت نشده و برخلاف گفتههاي اخير آرفي نيز قراردادي در هيات فوتبال اصفهان با سپاهان ثبت نكرده است.»
وي در خاتمه خاطرنشان ساخت: «تنها قراردادي كه از سپاهان در هيات فوتبال اصفهان ثبت شده به امير قلعهنويي سرمربي جديد اين تيم بازميگردد كه قراردادش را به صورت رسمي در هيات فوتبال اصفهان ثبت كرده است.»
-
کانون هواداران پرسپولیس: مهاجم اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هيچكس در پرسپوليس جوابگوي ما براي طلبي كه داريم؛ نيست. امير حسين اصلانيان اظهار داشت: وقتي مصاحبه انصاريان را خواندم تصميم گرفتم دنبال طلبم بروم. من هم مثل انصاريان از اين باشگاه طلب دارم اما متاسفانه هر بار كه براي دريافت طلبم اقدام كردم به جايي نرسيدم. وي افزود: حتي در زمان رياست محمد دادكان در فدراسيون فوتبال نامه ايشان را به باشگاه بردم. ايشان در اين نامه به مسئولان وقت باشگاه اعلام كرده بود كه طلب من پرداخت شود. اصلانيان ادامه داد: آنها نه تنها مطالباتم را پرداخت نكردند بلكه هزينه درمانم را هم نداده اند. ما سال ها جواني و سلامت خود را به پاي اين تيم گذاشتيم اما هيچكس نيست كه جوابگوي ما باشد.
اين بازيكن خاطرنشان كرد: همان بهتر كه فعاليت هاي اين باشگاه را تعليق كنند تا تكليف افرادي مثل من را كه سال هاست از اين تيم طلب داريم را مشخص كنند. ما بايد تا چه زماني به اين اميد كه روزي وضعيت مالي اين باشگاه خوب مي شود صبر كنيم.
اصلانيان تصريح كرد: در فصلي كه گذشت همه مدارك را به مصطفوي نشان دادم اما اينقدر ترتيب اثر نداد تا خودش هم از باشگاه رفت.