ولی تعداد استفاده کننده ها اگر از این روش بره بالا باز هم کمبود پهنا میارند.نقل قول:
Printable View
ولی تعداد استفاده کننده ها اگر از این روش بره بالا باز هم کمبود پهنا میارند.نقل قول:
اقا من این یوزر و پسوردم رو از کجا باید بیارم؟؟
جان؟؟نقل قول:
یوزر و پسورد چی؟
یوزر و پسوردی که با هاش کانکت میشمنقل قول:
4 تا پست پیش گفتی با دی سی میری جلو ، یوزر پسورد نداری ، چطوری میری جلو؟:31:نقل قول:
در هر صورت ، پسورد که شماره خط رانژست ، یوزر هم الان شماره خطت روبه پشتیبانی بده ، ببین بهت میده
برای پشتیبانی فنی نوشتم چرا چرت و پرت میگی ، نوشت مودب باش ، بعدش دسترسی منو بست نامرد!!
شناسه کاربری همون یوزرت هست و پسوردت هم اگر عوض نکرده باشی همون شماره خطی که روشadsl داری.نقل قول:
زنگ بزنید بگید شمارتون رو به پشتیبانی شناسه کاربریتون رو میگه.
این که قدیمیه زنگ بزن بگو همکار بی شعورتون دستریسیم رو به چت بسته برات باز می کنند. دقیقا من همینجوری گفتم البه مال 1 ماهه پیشه .دیگه پشتیبانی که هیچ چیز حالیش نیست چت کردن باهاش فایده نداره.نقل قول:
با استفاده از خاموش و روشن کردن مودم:31:نقل قول:
سلام...لطف میکنید این روش dc رو توضیح بدین چه جوریه؟!!! :eh: یا اگه قبلا پستی در این مورد داده شده لینک پست رو بدین ممنون میشم....آخه سرعت شبانه ناجور پایین اومده میخوام ببینم این جواب میده یا نه!نقل قول:
در ضمن این آداپتورینگ چی بود چند صفحه قبل گفته بودین!!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا خاموش روشن؟نقل قول:
بعضی مودما از داخل تنظیمات ریبوت میشن!
چیز خاصی نیستنقل قول:
اونم شوخی بود ، من جلوی اون آداپتورینگ یه :31: گذاشتم تا جدی نگیرید!
:27:
ضمنا تا ساعت 2 یا 2:30 سرعت پایینه ، کاریش نمیشه کرد!
(حداقل روی اکو فکر میکنم که اینطوریه)
هر زمانی با سایت های تست سرعت ، تست گرفتی و بالای 0.4 Mb/s نشون داد ولی سرعت دانلود شما زیر 40 50 بود ، اونوقت ....!
سلامنقل قول:
متاسفانه بلد نیستم
او برنامهAdsl... هم میگه conection درست کن که من ندارم چیکار کنم؟؟