-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانون هواداران پرسپولیس : محسن خليلي در گفت و گویی تصريح كرد: هميشه به فكر گلزني هستم. در بازي مقابل الشباب عربستان كليه وظايفي را كه وينگادا به من داده بود انجام دادم. در بازي برابر بنيادكار به دنبال صعود به مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا هستيم.
وي افزود: بازي بنيادكار مقابل سپاهان را ديده ام. آنها با قدرت بدني بالا؛ فوتبال را نسبت به الشباب عربستان متفاوت بازي ميكنند. اميدوارم بتوانيم بازي قابل قبولي را به نمايش بگذاريم تا دل هواداران را شاد كنيم. ما نماينده ايران در آسيا هستيم و با برد ما فوتبال ايران سربلند خواهد شد.
خليلي خاطرنشان كرد: تمام بازيكنان پرسپوليس چشم انتظار حضور هواداران در ورزشگاه آزادي هستند. با حضور پرشور تماشاگران قوت قلب ما چند برابر خواهد شد.
وي درباره حضور ريوالدو در تيم بنيادكار گفت: درست است ريوالدو بازيكن بزرگي در جهان بوده اما الان او در اوج نيست. در فوتبال حرفهاي مهم اين است كه آمادگي كامل داشته باشيم.
اسم و رسم كاري براي يك بازيكن پيش نميبرد و ما با بي توجهي به اين مسائل با بازيكنان بزرگ و با تجربه بنيادكار را اسير قدرت خود خواهيم كرد.
خليلي در خصوص اعتراض بازيكنان پرسپوليس به مسئولان باشگاه به دليل مشكلات مالي اظهار داشت: ما ميخواهيم با فكر راحت به ديدار بنيادكار برويم. مشكلات مالي در چند مدت گذشته واقعا به روحيه بازيكنان ضربه زده است. اميدوار هستم با پادرمياني مسئولان اين مشكل هر چه سريعتر حل شود و بازيكنان پس از تسويه حساب مالي با روحيه بهتري به ميدان بروند.
پرسپوليس از ساعت 17 فردا در ورزشگاه آزادي و در چارچوب مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا ميزبان بنيادكار ازبكستان است.
-
کانون هواداران پرسپولیس: مدافع اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي دريافت طلبم از اين باشگاه 4 سال صبر كردم اما هيچ نتيجهاي نداشت.
علي انصاريان در مورد شكايتش از پرسپوليس و درخواست براي تعليق فعاليتهاي اين باشگاه اظهار داشت: سال 84 از كميته انضباطي حكم گرفته بودم كه طلبم پرداخت شود اما تا امروز هيچ اتفاقي نيفتاد.
وي ادامه داد: كل طلبم از باشگاه پرسپوليس 70 ميليون تومان بود اما 20 درصد مسئولان باشگاه از من كم كردند و 20 درصد هم خودم بخشيدم تا به پولم برسم. 10 درصد هم ماليات كم شد و در نهايت طلب من به 23 ميليون تومان تقليل يافت اما هنوز نتوانستهام اين پول را بگيرم.
اين مدافع تاكيد كرد: باشگاه پرسپوليس حتي يك نامه به كميته انضباطي نوشت كه من قراردادي دو ساله با باشگاه استيلآذين امضا كردهام و بايد 20 درصد، بابت اين قرارداد دو ساله به آنها پرداخت كنم كه توانستم با ارائه مستنداتي ثابت كنم قراردادم با استيلآذين يكساله بوده است. علي پروين با همه قرارداد دو ساله بست اما من حاضر به اين كار نشدم.
انصاريان افزود: به خاطر پرسپوليس و طرفداران خونگرم و فراوانش 4 سال صبر كردم و هيچ اعتراضي نكردم. من در زندگي هر چه دارم از پرسپوليس است و اين مسئله را هيچوقت فراموش نميكنم اما بايد شرايط من را هم درنظر بگيريد. پدر من بيمار است و هزينه فراواني براي درمانش ميپردازم اگر خداي نكرده بلايي سر پدرم بيايد آن موقع 23 ميليارد تومان هم براي من ارزشي ندارد. من اكنون به اين 23 ميليون تومان نياز دارم.
مدافع فصل گذشته استقلال اهواز با اشاره به سوابقش در پرسپوليس عنوان كرد: همواره براي پرسپوليس با جان و دل بازي كردم. بارها مصدوم شدم. بدنم پر از بخيه شد. همه اين كارها را به خاطر پرسپوليس انجام دادم اما يكبار هم اجازه بدهيد كه باشگاه به بازيكن كمك كند.
انصاريان يادآور شد: زماني كه داريوش مصطفوي دبير فدراسيون بود نامه خودم را به او دادم. او در زير شكوائيه من نوشت: "باشگاه پرسپوليس هرچه سريعتر طلب انصاريان پرداخت شود. " اما دو ماه بعد كه خود او مديرعامل باشگاه پرسپوليس شد دستور خودش را هم قبول نداشت و گفت بايد صبر كنيد.
مدافع اسبق استقلال تهران اضافه كرد: باز هم ميگويم مديون پرسپوليس هستم اما بخاطر گناه ناكرده از اين تيم بيرون رفتم. زمان مديريت حبيب كاشاني، او با من طوري صحبت ميكرد كه دلم ميخواست بروم و براي كمك به باشگاه پرسپوليس از هواداران پول جمع كنم. او بارها به من گفت؛ پسر،م صبور باش اما اين همه صبر براي من هيچ نتيجهاي نداشت.
انصاريان گفت: زماني كه در استقلال بودم به كيومرث هاشمي، معاون سازمان تربيت بدني كه سر تمرين تيم آمده بود گفتم از باشگاه پرسپوليس طلب دارم و در نهايت به مهدي تاج مراجعه كردم. ايشان را از قبل ميشناختم و با كمك ايشان و مجتبي شريفي رئيس محترم كميته انضباطي قرار شد طلبم را از باشگاه بگيرم. خيلي خوشحالم كه فردي مانند دكتر شريفي رئيس كميته انضباطي است كه بر اجراي حكمش پافشاري مي كند.
وي با اشاره به هزينههاي كلان باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: اگر امسال حسين هدايتي در اين باشگاه نبود بازيكنان از هفته سوم بر سر پول با يكديگر جنگ و جدل ميكردند. خيلي خوشحالم كه استيلآذين، تيم خود هدايتي، به ليگ برتر صعود كرده و حالا ميتواند هزينههاي تيم خودش را تامين كند و اين تيم را قدرتمند آماده كند.
انصاريان تاكيد كرد: از هواداران پرسپوليس ميخواهم با توجه به مشكلاتي كه دارم به من حق بدهند و از من دلگير نباشند. من 31 سال دارم. چند سال ديگر ميتوانم بازي كنم؟ بخشي از طلبم را هم به پرسپوليس بخشيدم حتي پولم را به باشگاه استقلال اهواز بخشيدم تا به پدر بيمارم رسيدگي كنم. اجازه بدهيد يكبار هم حق به بازيكنان برسد.
-
کانون هواداران پرسپولیس: كنفدراسيون فوتبال آسيا اسامي بازيكنان محروم ديدارهاي مرحله يكهشتم نهايي رقابتهاي فوتبال ليگ قهرمانان آسيا را اعلام كرد. طبق اعلام كنفدراسيون فوتبال آسيا اسامي افراد محروم از حضور در ديدارهاي فردا به اين شرح است :
مارچلو كاماچو (الشباب عربستان در ديدار برابر الاتحاد عربستان)
مازيار زارع (پرسپوليس در ديدار چهارشنبه با بنيادكار ازبكستان)
جورايف ساخوب و جائو ويكتور (بنيادكار ازبكستان در ديدار با پرسپوليس ايران)
مرحله يكهشتم پاياني مسابقات ليگ قهرمانان آسيا كه به صورت تك بازي و در خانه تيم اول گروههاي 8 گانه برگزار ميشود، روز ششم خردادماه در مرحله غرب آسيا و روز سوم تيرماه در مرحله شرق آسيا انجام شده تا 8 تيم صعود كننده به مرحله يك چهارمنهايي مشخص شوند. برنامه مسابقات در غرب آسيا به شرح زير است:
چهارشنبه 6خرداد 1388
*پرسپوليس ايران - بنيادكار ازبكستان، (ساعت 17، ورزشگاه آزادي تهران)
*الهلال عربستان - ام صلال قطر، (ساعت 22:30، ورزشگاه ملك فهد شهر رياض)
*الاتحاد عربستان - الشباب عربستان، (ساعت 22:30، ورزشگاه ملك عبدا... الفيصل شهر جده)
*الاتفاق عربستان - پاختاكور ازبكستان، (ساعت 22:30، ورزشگاه وليعهد محمد بن فهد شهر دمام)
پس از انجام مرحله يك هشتم نهايي و مشخص شده 8 تيم برتر، مسابقات يكچهارم نهايي به صورت رفت و برگشت برگزار شده و تيمهاي اين مرحله پس از انجام قرعهكشي حريفان خود را خواهند شناخت.
-
اینقدر تیم تو حاشیه هست که بهتره امیدی به بازی فردا نداشته باشیم:2: مگه اینکه به لطف پر شدن ورزشگاه بتونیم بنیودکور رو ببریم!
-
در گفت و گو با فارس
كاشاني: براي جلوگيري از شايعات به ورزشگاه نميروم
خبرگزاري فارس: مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس گفت: دوست دارم در هر بازي تيم پرسپوليس به ورزشگاه آزادي بروم اما براي جلوگيري از شايعات اين كار را نميكنم.
حبيب كاشاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري اظهار داشت: دوست دارم در هر بازي پرسپوليس مانند هواداران اين تيم در ورزشگاه آزادي حاضر باشم و از روي سكوها و در كنار آنها به تشويق پرسپوليس بپردازم اما براي جلوگيري از شايعه سازي اين كار را نمي توانم انجام دهم.
وي افزود: يك سال است خودم را از حضور در ورزشگاه محروم كردهام اما باز هم جوانان به من لطف دارند. از آنها عاجزانه ميخواهم در حال حاضر به فكر تيم مردمي پرسپوليس و موفقيت اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا باشند.
كاشاني ادامه داد: وقتي كه مديرعامل پرسپوليس بودم در جلساتي كه با ليدرها و كانون هواداران داشتم از آنها درخواست ميكردم به جاي هيات مديره، بازيكنان و كادر فني را تشويق كنند چون آنها بودند كه در زمين ميتوانستند شادي را به مردم هديه دهند.
كاشاني خاطر نشان كرد: اميدوارم پرسپوليس در بازي روز چهارشنبه برابر بنيادكار ازبكستان يك روز به ياد ماندني را رقم بزند و به دور بعدي صعود كند. آرزوي من است كه قهرماني اين تيم را اين بار در آسيا ببينم.
-
اره منم موافقم
اگه به زور تما شا چی ها ببریم
توره که از لیست خارج شده
کریمی هم که این وضعیت رو داره
و هزار مشکل دیگه
ولی من یه جورایی احساس می کنم فردا روز خوبی برای ما نیست
-
با توکل به خدا بازی رو میبریم :46:
-
اين هم چند خبر در مورد شايعات اخير
دم علي كريمي گرم كه حال اون خبرنگار ... رو گرفت
كلا خبرنگارا فك كردن كسي شدن توي اين مملكت
کانون هواداران پرسپولیس : در پي درگيري ها و دعواهاي لفظي اخير بين محمود خوردبين و علي كريمي؛ سرپرست پرسپوليس در مصاحبه با يكي از روزنامه ها عنوان كرده بود به كريمي خط داده شده تا تيم را به حاشيه ببرد. با وجود تكذيب اين اظهار نظر از سوي خوردبين؛ علي كريمي در گفت و گويي اظهار داشت: من درباره صحبت هاي خوردبين جوابي ندارم و اگر چنين حرفهايي را زده و به آن اعتقاد دارد بايد در دادگاه اين ادعا را ثابت كند.
کانون هواداران پرسپولیس : محمود خوردبين در گفت و گویی اظهار داشت: روز گذشته فقط با يك رسانه در محل تمرين گفت و گو كردم و امروز برخي با سواستفاده از مصاحبه من به گفته هايم اضافه كردند تا كريمي را مقابل من قرار دهند.
وي ادامه داد: از كسي ترسي ندارم ولي به سواستفاده كنندگان تذكر ميدهم از اين كار خودداري كنند چون هيچ وقت در مورد اينكه كريمي تحت تاثير مربيان قبلي حركتي كرده است، صحبت نكرده ام. براي حاشيه سازان متاسفم.
خوردبين تصريح كرد: براي پرسپوليس بسيار زحمت كشيده و موي خود را در اين تيم سفيد كردهام. به مشكلات خانوادگي اين باشگاه كاملا آگاهي داشته و نمي خواهم برخي در اين ميان بازار گرمي كرده و از جانب خود مطالبي را به مصاحبه من اضافه كنند.
-
کانون هواداران پرسپولیس : با توجه به اينکه ساير نمايندگان کشورمان در باشگاه هاي آسيا حذف شدند وظيفه پرسپوليس به مراتب دشوارتر شده است و بايد تلاش کنيم که از توان و پتانسيل فوتبال کشورمان دفاع کنيم.
پژمان نوري، بازيکن پرسپوليس، ضمن بيان مطلب فوق خاطر نشان کرد: بازي با بنيادکار بسيار حساس است و بايد تحت هر شرايطي آنها را مغلوب کنيم البته آنها از بازيکنان بزرگي چون ريوالدو برخوردار هستند اما او با سال هاي اوج خود بسيار فاصله گرفته است و در شرايط فعلي حرفي براي گفتن ندارد.
نوري گفت: تمامي بازيکنان پرسپوليس فقط به دنبال کسب نتيجه هستند و همگي مي خواهيم که با غلبه بر بنيادکار دل هواداران پرسپوليس را شاد کنيم چون در ليگ برتر عملکرد مناسبي نداشتيم.
-
کانون هواداران پرسپولیس : تمرين تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان از ساعت 17 امروز در زمين شماره يك ورزشگاه آزادي برگزار شد.
* خبرنگاران ايراني تنها توانستند 15 دقيقه ابتدايي تمرين امروز بنيادكار ازبكستان را تحت پوشش قرار دهند و پس از آن با دستور مسئولان ورزشگاه را ترك كردند. تنها سه خبرنگار ازبكستاني در كنار بازيكنان اين تيم ماندند.
*بازيكنان بنيادكار ازبكستان و كادر فني اين تيم كه دقايقي تمرين پرسپوليس را تماشا كردند؛ توجه ويژه اي به حركات علي كريمي داشتند.
* بازيكنان بنيادكار در دقايق ابتدايي كه قصد ورود به زمين را داشتند با ناظر AFC گفت و گو كردند. آنها همچنين در ورزشگاه آزادي عكس يادگاري انداختند.