دوستان حداکثر برد فورجی چقده
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
Printable View
دوستان حداکثر برد فورجی چقده
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
لینک خرید 8372 بدین لطفانقل قول:
Sent from my LT25i
لینک خرید را دوستی دو پست بالاتر گذاشته اند و این هم بازنشر دوباره لینک:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش می شد به همین کوتاهی پرسش شما به آن پاسخ داد اما ضریب نفوذ یا دامنه پوششی نسل چهار بسته به فرکانسی که برای ارائه خدمات نسل چهار در اختیار اپراتور است متفاوت است و از طرفی بویژه در شهرهای بزرگ وجود ساختمان های متراکم و بلند مرتبه، تأثیر آشکاری روی پایین آمدن ضریب نفوذ فرکانس های نسل چهار دارد. همچنین جمعیت کاربران نیز در پایین آمدن برد آنتن های نسل چهار مؤثر است چنانکه که در همین تاپیک پیش تر گفته شده بود مثلا طراحی تجهیزات نسل چهار هووای(که ایرانسل به صورت گسترده از آنها در طراحی و نصب دکل های نسل سه و چهار استفاده کرده است) به گونه ای است که با افزایش شمار کاربران متصل به یک آنتن، برد پوششی آن حتی تا نصف کااهش می یابد.نقل قول:
مدتهاست در این تاپیک دوستان از تخلیه فلان باند فرکانسی که در اختیار صدا و سیماست حرف می زنند به این امید که ارائه خدمات روی این باند با افزایش ضریب نفوذ، مشکلات آنها را در دسترسی به نسل سه و چهار در مناطق متراکم ساختمانی رفع کند اما با آنکه باندهای فرکانسی کوتاه و بلند هر یک مزایا و معایب خود را دارند، اما در اغلب نقاط دنیا، اپراتورها در طراحی خدمات نسل سه و چهار بیشتر از آنکه روی برد آنتن های خود متمرکز باشند به ظرفیت آنها توجه دارند یعنی ظرفیت دکل ها از جنبه پهنای باند و شمار کاربرانی که به صورت همزمان امکان متصل شدن و استفاده از آن را دارند مهمتر از برد هر دکل است اما در ایران همچنان در هر دو زمینه مشکل داریم یعنی پوشش نسل سه و چهار به دلیل سازه های بلند در شهرهای بزرگ با محدودیت بسیاری رو به روست و مهمتر از آن هر دکل نسل سه و چهار به دلیل محدویت های پهنای باند پذیرای تعداد کمی کاربر است که البته همان تعداد کم هم از کندی سرعت ارتباط با اینترنت می نالند.
بنابراین پاسخ دادن به پرسش شما به آسانی ممکن نیست و خدمات نسل سه و چهار موبایل، شهر به شهر و در هر شهر نیز منطقه به منطقه بسته به شمار کاربران و نیز تراکم ساختمانی و البته میزان پهنای باند اختصاص یافته به هر دکل و تجهیزات مورد استفاده روی آن متفاوت است که با تجربه کردن باید ببینید نیازها و انتظارات شما را برآورد می کند یا نه. در این میان وسیله ارتباطی شما هم در کیفیت برخورداری از خدمات نسل سه و چهار بی تأثیر نیست و معمولا مودم های نسل سه و چهار تجربه بهتری را فراهم می کنند که آنها نیز مدل به مدل مزایا و معایبی دارند.
سلام
دوستان من از 3g و 4g برای pc استفاده میکنم اما یه مشکل بزرگ دارم،لود شدن صفحات !!!!
وقتی که میخواد یک صفحه رو لود کنه قسمت connecting خیلی طول میکشه ولی وقتی وصل بشه عالیه .کسی راه حلی داره که این مرحله اول و اتصال سریع تر انجام بشه ؟؟
پینگ dns هم بین 30 تا 70 هست اما به طرز عجیبی اتصال اولیه خیلی طولانی هست!!
شما کدوم شهر هستی. امروز بالاترین سرعت دانلودت چقدر بوده؟ من فکر می کنم به جورایی لیمیت شدم روی 24 25مگ شما همچین حسی نداری؟ توی تایمهای متفاوت امتحان کردمنقل قول:
با سلام
امکان آپدیت فرم ویر و وب یو آی دانگل 3372 وجود دارد و بنده این کار رو کردم و بعد از آپدیت همچنان امکان اتصال به روتر 3020 وجود دارد و حالت آنلاک باقی می ماند. از ویژگی های مهم در این ورژن این است که شما می توانید قدرت سیگنال را به شکل آر اس اس آی نیز مشاهده کنید چه از طریق روتر وصل شوید یا یو اس بی. طبق گفته برخی سایتها پینگ نیز مقداری بهبود پیدا می کند و سرعت لود صفحات خود تنظیمات بهتر می شود. به هر حال بنده تصاویری از محیط جدید می گذارم تا کاربران بهتر مقایسه کنند.
بنده این آپدیت رو از طریق سایت آلمانی و روسی پیدا کردم.
نمایش rssi rsrq
حالت آنلاک
محتوای مخفی: عکسهای دیگر
طریقه آپدیت e3372
فایلهای زیر را دانلود کنید.
1-firmware حجم 26 مگ
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_03.zip
اینم E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04.rar
2- webui 17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1
3- وارد سایت زیر شوید و با اکانت گوگل خود ساین شوید.
IMEI خود را وارد کنید. قسمت device information در دانگل را ملاحظه کنید. در قسمت مدل E3372 را وارد کنید و calculate را بزنید و با کلیک بر روی پلاس نتیجه را مشاهده کنید. در کدهای داده شده کد flash code را یادداشت کنید تا در قسمت آپدیت فرم ویر استفاده کنید.
از طریق این سایت هم می تونید خیلی راحت تر کد فلش و آنلاک رو بگیرید. بدون محدودیت و سریع
4- دانگل خود را از طریق یو اس بی متصل کنید و برنامه E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_03 یا 04 را اجرا کنید. منتظر بمانید تا پورت را بشناسد و از شما رمز درخواست کند. در اینجا رمزی را که قبلا دریافت کردیم (flash code) را وارد کنید و صبر کنید تا گزینه ready to download فعال شود و به شکل آفلاین فایل به دانگل منتقل شود. تا زمانی که تاییدیه آپدیت را نگرفتید دست نزنید این پروسه حدود یک دقیقه زمان می برد و نیازی به اینترنت نیست.
5- برای آپدیت وب یو آی نیز فایل Update_WEBUI را اجرا کنید تا مشابه قبلی انجام شود با این تفاوت که این آپدیت نیازی به رمز ندارد.
نهایتا شما هم فرم ویر و هم وب یو آی دانگل خود را ارتقاء داده اید و تنظیمات قبلی شما همچنان باقی است.
نکات مهم
1- هیچ گاه بعد از دو بار اشتباه در وارد کردن رمز مجدد رمز وارد نکنید.
2- احتمالا گارانتی باطل می شود.
3- اطلاعی درباره امکان برگشت به ورژن پایین تر ندارم.
4- بنده هیچ مسئولیتی درباره اتفاقات احتمالی ندارم. اما طبیعتا نباید مشکلی پیش بیاید.
برای بازدید پارامترهای سیگنال در اندروید ( در صورت اتصال به روتر ) از این اپلیکیشن استفاده کنید.
محتوای مخفی: کنترل سیگنال در اندروید
ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
شهر بروجرد
4g ایرانسل:
3g ایرانسل: