الان طرح 2مگ گرفتم سرعت اپلودش عالیه:n04: اما دانلودش بد:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
الان طرح 2مگ گرفتم سرعت اپلودش عالیه:n04: اما دانلودش بد:n21:
یه مورد دیگه هم که دوستان نگفتن اینه که
یه سری برنامه هست که سرعت شما رو به صورت فیک بالا میبره
یعنی مثلا سرعت شما 1 مگه ولی با برنامه میتونید تبدیلش کنید به 15 مگ
یه سری از خدا بی خبرم :n02: که عاشق پز دادن هستن میان با کمک این برنامه ها از سرعت دروغین نتشون
عکس درست میکنن و توی انجمن های مختلف از جمله اینجا میذارن
یه سری دیگه هم که کلا از نت فقط وصل شدن بهشو بلدن باورشون میشه
اینطوری میانگین سرعت ایرانی ها توی سایت SpeedTest هم به صروت فیک بالا میره
وگرنه با این همه دردسر و گرونی مگه میشه میانگین سرعت ما روی 6 7 مگ باشه؟
اگه سایت speedtest رو با مرورگر پافین توی گوشی باز کنی و یه تست بگیری بهت سرعت 50 مگ رو نشون میده:n08:نقل قول:
نقل قول:
قبلاً هم دیده بودم که همچین ادعاهایی میشد. ولی موندم آخه کسی بیاد با این قدرت و جدیت یه حرف الکی بزنه که چی نصیبش بشه؟!؟ مثلاً اگه من الان ادعا کنم که سرعتم ۱۰۰ مگابیت هست مگه چیزی جز حسرت بیشتر، نصیبم میشه؟ اینجوری فقط مبیننت صفا میکنه و این حرفها رو مدرک میکنه که ببینید خودشون اعتراف میکنن که سرعت اشتراکهای مبیننت چند برابر سرعت اسمی اونها هست و خیلی هم ارزون تموم میشه.
بالاخره هرجا یه چندتا از این ادم ها پیدا میشه ولی براحتی و کمی دقت میشه فهیمد که کدوم تست فیک هست و کدوم درست از این موارد هم هست ولی نسبتش به کل یوزرها هیچ میشه و با درصد بالایی امارهای اسپید تست قابل قبول هستنقل قول:
بعنوان مثال برای منم پیش میاد وقتی با سروری که ازش وی پی ان گرفتم تست می گیرم بجای اینکه سرعت من رو نشون بده سرعت سرور رو میده.
خاک بر سر مبین نت،دیشب سرعتم بزور به 40 میرسید
اقا من بیخیالش شدم
اگه کسی مودم اوت دور با طرح دو مگ و حجم 2.9 گیگ و 29 روز مانده خواست پ خ بده:n21:
نقل قول:
آره با این وضعیت دانلود شبانش ، چه اس ام اس هایی مصرف منصفانه ای میفرسته
من 1 ماهو خورده ای مبینو گذاشتم کنار ، الانم adsl دارم ، اگه به این اس ام اس هاش ادامه بده باید بیخیالش شم تا ابد
دوستان ما از شاتل اومدیم اینجا دانلود کنیم ولی این وضع دانلودش از سرور های خارجی از شاتل هم بد تره:n03: دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم:n14:
داخلی
خارجی
اینم وضعیت سیگنال
نقل قول:
مقایسه قدرت با کیفیت سیگنالتون نشون میده که یه مشکل شما داشتن نویز و اختلال توی محیط اطراف مودم هست. برای همین هم اونجور که باید و شاید از سیگنال و سرعت راضی نیستن. البته بگم که این مشکل رو از اواسط هفته پیش تا حدی من هم داشتم و کمابیش دارم و نمیدونم بخاطر آب و هوا هست یا مورد دیگه.
چرا شبانه دانلود از ایران هم سرعتش کمه؟
کلا هر سروری باشه سرعتش میشه 20