سلامنقل قول:
نه مشکلی نیست. روی 80 ست کن.
سلامنقل قول:
نه مشکلی نیست. روی 80 ست کن.
سلام خدمت مدیران خوب این سایت
سیستم من :
هدیونیت 5250 پایونیر
استیج جلو : کامپوننت 1605c سری کراس آور دار
آمپلی 4 کانال بوشمن 1300
آمپلی 2 کانال بوشمن 1400 (عتیقه )
ساب 1260 اینفینیتی
استج عقب قبلا کاپا بود و بعدش 718 ولی هردو صدا را خراب میکردن
در حال حاضر چیزی ندارم
خب حالا برای استیج عقب چی پیشنهاد میکنید ؟
هدف هم فقط کیفیت قدرت نمیخوام
با تشکر از شما
سلام خدمت عزیزان p30world
بنده یک 131 دارم با ضبط و باند فابریکش(91)
میخوام یک تغییری تو سیستم صوتی بدم و ارتقا بدم.
باند helix E69X نسبت به پایونییر 6975v2 و کنوود 718EX چطوره؟
دادا منم قدیما آمپیلی بوشمن داشتم فاجعه بود :n03: اسمه اینجور آمپ های چینی درجه سه میاد تنم سیخ میشه . شما بهترین کواک بازار هم بخری زیر این آمپ آشغال بذاری صدات خراب میشه .نقل قول:
شما سعی کن اول یه آمپیلی مناسب خوب تهیه کنی . مطمین باش صدای خوب را باید آمپ برات در بیاره بیشتر صدای خوب شفاف کار آمپ خوب هست .
- - - Updated - - -
هلیکس e69x : حجم و پرتاب صدای مناسب. بیس مناسب و نرم.کیفیت فوقالعاده.با امپلی فایر های ارزونتر و ضعیفتر به خوبی درایو میشه.نقل قول:
اون دوتا: حجم و پرتاب صدای خیلی زیاد.بیس خیلی زیاد و قدرتی.کیفیت تعطیل.نیاز به امپلی فایر های قویتری دارند. با سردردش هم باید کنار بیاید:n01:
پیشنهاد میکنم همون هلیکس رو خریداری کنید حدود 260-280 تومن.+ یه امپلی فایر 3602 پایونیر یا 527 کنوود حدود 150-170 تومن
پخش هم آلپاین CDE-150E حدود 250 تومن
بسیار خوبنقل قول:
دوست من میتونی با این توضیحاتی که دادی از میون چهار برند پایونیر- جی بی ال- کنوود و اینفینیتی، سابهایی که خودت شنیدی هر دو جور بیس رو داشته اند و از دید تو صدای با کیفیتی رو دارند نام ببری؟
ساب برندهای ارس کوویک و کیکر چه جورند؟
حمید جان باتری پرایدم که سیلد 60 آمپر صباباتری FM بوده دیگه داره زندگیش به سر میاد. با داشتن سیستم صوتی که بیشترین توان مصرفی اون به 400W نمیرسه چه باتری با چه مشخصاتی برای خرید پیشنهاد میکنی؟ خوردو ساخت سال 89 با کارکرد 78000 کیلومتره که دینامش هم تاکنون سرویس نشده (چون مساله ای نداشته).
برای پراید 60 تا 64 آمپر کافیه و با توجه به سیستم صوتیتون .نقل قول:
- - - Updated - - -
برای پراید 60 تا 64 آمپر کافیه و با توجه به سیستم صوتیتون .نقل قول:
سلام شما اول بودجه رو مشخص کن و قدرت امپت چقدره ؟نقل قول:
اینایی هم که نام بردین پایونیر و کنوود و جی بی ال که کلا تعطیل اینفینیتی هم بیشتر متمایل به لو بیس هست.
ارت کویک هم لو بیس
کیکر هم cvx پیدا کردی بخر نبود هم نخر.
بودجه رو مشخص کن داداش تا مدل بهت پیشنهاد بدن دوستان.
- - - Updated - - -
سلام شما اول بودجه رو مشخص کن و قدرت امپت چقدره ؟نقل قول:
اینایی هم که نام بردین پایونیر و کنوود و جی بی ال که کلا تعطیل اینفینیتی هم بیشتر متمایل به لو بیس هست.
ارت کویک هم لو بیس
کیکر هم cvx پیدا کردی بخر نبود هم نخر.
بودجه رو مشخص کن داداش تا مدل بهت پیشنهاد بدن دوستان.
با بودجه 400 هزار تومان کدام تیوتر بهتره که صداش آزار دهنده نباشه؟