-
بيژن ذوالفقار نسب:
استقلال بايد زودتر از اينها مي باخت
كارشناس فوتبال كشورمان درباره شكست پرگل دیروز استقلال مقابل تیم مقاومت سپاسي گفت: استقلال در اين ديدار ضعيف بازي كرد ولي من فكر مي كنم كه تيم استقلال بايد زودتر از اينها مي باخت.
بيژن ذوالفقار نسب به خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال در ديدار مقابل فجر سپاسي ضعف هاي بسيار عمده و آشكاري در خط حمله و دفاع داشت، نبود جانواريو و حيدري در اين مسابقه باعث شد كه استقلال در خط حمله كاملاً ناكام باشد ضمن اينكه اكبرپور كه يك خط عقب تر بازي مي كرد ناهماهنگي مهاجمان استقلال را مشهودتر كرده بود.
وي افزود: استقلال شوك مناسبي در اين مقطع زماني از فصل دريافت كرد اگر كادر فني استقلال از اين وضعيت درس عبرت بگيرد مي تواند اين شكست مقدمه پيروزي استقلال در ديدارهاي آينده باشد و حتي باعث قهرماني استقلال در اين فصل شود./ق
-
فريبا:
براي قهرماني بايد كادر فني را حمايت كرد
پيشكسوت تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پيشكسوتان استقلال نبايد تيم را تخريب كنند وبايد براي قهرمانی تيم محبوبشان در ليگ برتر كادر فني را حمايت كنند.
بهتاش فريبا مربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: هر تيمي در روند رو به جلوي بازي هاي خود در يك ليگ فرسايش و سنگين ممكن است دچار افت شود و با استقلال وجود اين نتايج خوبي كه در طول بيست و شش هم كسب كرده است نبايد با يك باخت تيم را تخريب كرد.
وي ادامه داد: كادر فني در بازي با مقاومت اصلا ضعيف عمل نكرده و با تمام بازيكنان آماده خود به ميدان رفت و اين باخت دور از ذهن يك حادثه است كه براي هر تيمي در اين فشار بازي هاي عادي اتفاق مي افتد.
فريبا تصريح كرد: تيم فوتبال استقلال به طور حتم با حمايت همه جانبه پيشكسوتان باشگاه بزرگ استقلال مي تواند به راحتي قهرمان ليگ برتر امسال شود./ط
-
»ن گفتم بازی با مقاومت سخته و فکر می کردم مساوی بشه
ولی باخت>>............
بازی با پاسم خیلی سخته درسته توی ازادی هست ولی تیم الان مشکل داره
امید وارم که ببره ولی پیشبینی من
2-2 مساوی است
-
-
-
-
استقلال 3---------- پاس 0
-
-
-
علیرضا ترکیب استقلال مشخص شده
میخوام ببینم کیا اصلا نمیتونن بازی کنن
پاس چس اونا بازیکن شاخ محروم و مصدوم دارن یا نه ؟