دانلود دیشب من و شب قبلش.سرعت 512 و خوشبحال اونایی که از ما کمتر هزینه میدن بیشتر دانلود میکنن.تازه دانلود 10 مگ و 50 مگ هم داشتم بعضی شبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دانلود دیشب من و شب قبلش.سرعت 512 و خوشبحال اونایی که از ما کمتر هزینه میدن بیشتر دانلود میکنن.تازه دانلود 10 مگ و 50 مگ هم داشتم بعضی شبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
داداش منم مثل تو بودم
یه روش پیدا کردم که میشه سرعتو یکم بهتر کرد
اگه نگاه کنی توچندتا پست قبل گفتم منم مثل تو بودم
اول این سوالو جواب بده تا ببینم وضعت مثل اینترنت منه یا نه
وقتی دانلود میکنی یه ثانیه میزنه بعد دوثانیه وایمیسه؟ اینطوری یکی در میون میزنه؟
چون این راه فقط برا این مشکل جواب میده
شعار پارس آنلاین "هر روز آشغال تر از دیروز!!!" قیمت سرویس 256 رو گرون تر کردن من برای 2گیگ ترافیک 256 28تومن (3ماهه)میدادم الان کردنش 36تومن!!!!
الان که همه سرویس های پارس آنلاین همین Pol هستش !نقل قول:
یعنی اگه تو شبانه زیاد دانلود کنیم مثل شاتل محدود میکنن ؟
الان تو تهران وضعیت دانلود شبانه چطوره ؟
در مورد سرویس نامحدود 128 براشون میل زدم ، نوشتم سرعت دانلودش چنده؟ تا چند گیگ میشه دانلود کرد که بعدش اشتراکی میشه ، بعد اشتراکی سرعت چند میشه اینو جواب دادن:
سرعت سرویس 128 به طور میانگین باید حدقل 16 باشد. ماهی 2G ترافیک دارد که در صورت تمام شدن آن می توانید به هر میزان دلخواه ترافیک بخرید.
یعنی چی ؟ چقدر درست جواب میدن
نه منظورم از POL سرویس های نامحدوده شهنقل قول:
این بیچاره ها فکر کردن منظورت 128 محدوده که نوشتن ترافیک 2 گیگنقل قول:
ترافیکی که میتونی با سرویس نامحدوده TRA دانلود کنی واقعا نامحدوده ولی سرعتش افتضاحه
ترافیکی که با سرویس نامحدوده 128 POL میتونی دانلود کنی 30 گیگ تو ماهه ولی سرعتش بین 70 تا 120
اگه از این بیشتر دانلود کنی سرعتتو تا 16 میارن پایین تا وقتی که دوباره اشتراک تمدید کنی
سر عت من از کجا به چی رسیده.خدایا منو نجات بده از دست پارس آنلاین
یه آی پی ثابت هم تو 24 ساعت ندارم.هی دانلودا قطع میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
آیا اشتراک اینترنت روی خط تلفن جا به جا میشه یا نه ؟
من میخوام خط تلفن خونه را به یجای دیگه انتقال بدم می خواستم ببینم اشتراک اینترنت هم با خط تلفن به خونه ی جدید منتقل میشه یا نه ؟
بله میشهنقل قول:
باید بری درخواست جابجایی خط بدی
ولی باز هزینه ی راه اندازی میگیرن ازت
فقط اینش خوبه که جاتو تو پارس از دست نمیدی
اگه جمع آوری بزنی و دوباره قرارداد ببندی شاید جا نداشته باشن ولی در این صورت جات حفظ میشه