سلام،توی قراردادتون نوشتهنقل قول:
مدتش 30 روز هست، رزرو هم می تونید کنید
اره احتمال جمع آوری در صورتی که پورت کم باشه وجود داره
بهتره رزو کنید چون اگر هم رزو نکنید بعدا که خواستید شارژ منید باید جریمه بدید روزی 150
Printable View
سلام،توی قراردادتون نوشتهنقل قول:
مدتش 30 روز هست، رزرو هم می تونید کنید
اره احتمال جمع آوری در صورتی که پورت کم باشه وجود داره
بهتره رزو کنید چون اگر هم رزو نکنید بعدا که خواستید شارژ منید باید جریمه بدید روزی 150
خبری از عیدی نشد :دی؟
سلام من 5 سال با صبانت بودم سرعت 2 مگابایت و بدلایل افت سرعت 3 ماه هست وایمکس 512 گرفتم و بخاطر قطع و وصلی و سرعت شبیه دیال آپ قصد خرید adsl با سرعت 1 مگابایت به بالا را دارم شرکتی سراغ دارید که بدون مجوز بهم سرعت بالا بدهد و چون نویسندگی برای سایت ها انجام میدهم نیاز به سرعت بالا دارم و فارغ التحصیل شده ام و نامه دانشجویی هم ندارم ............. نیاز به سرعت دانلود ندارم و تنها نیاز به سرعت بالا برای لود شدن سریع سایت ها دارم . کسی آشنا داره توی نمایندگی ها ...
پس پارس آنلاین چی؟ من موندم از شاتل بگیرم یا پارس....
سرعت دانلود از سرورهای خارجی افتضاح شده تا چند وقت پیش منی که 10 مگ هستم در طول روز با سرعت 1.2 مگ دانلود میکردم حالا رسیده به 400 کیلوبایت و سرعت ساعات رایگانم که فوق افتضاح شده.همیشه برای 10 مگها روی 2 مگ میبستند و سرعت شبانم فیکس 256 بود ولی حالا در بهترین حالت به 100 کیلوبایت میرسه.اگر تا یکماه دیگه این وضعیت باشه قطعا تخلیه پورت میکنم.چون من یکماهه همیشه شارژ میکنم.الان روی خط دیگم صبانت دارم.صبحها از یک سرور خارجی دانلود میکنم(صبانتم هم 10 مگ هستش)بعد آسیاتک بهم سرعت 400 کیلوبایت میده اما در همون لحظه صبانت بهم همون لینکو 1.1 مگ سرعت میده.بعد نمیدونم باز چرا بهترین isp در سه ماهه اول سال 93 شناخته شده!!!!قطعا با این وضعیت تخلیه پورت میکنم:n23:
دوست من منم 10 مگ دارم ولی متاسفانه آسیاتک داره آب میبنده تو اینترنتنقل قول:، پهنای باند فقط روی تعدادی خاص سایت باز هستش ، مثل Microsoft ، Apple , Instagram و سایتهای ایرانی ....نمیدونم شما که از خیلی وقت استفاده میکنی قبلن هم اینجوری بود یا اخیراً اینجوری شده ؟ این یعنی دزدی به روش حرفه ای ...
برا منم به زور تازه با IDM به 400 میرسه تک Connection که 40/50 بیشتر نمیره . منم شاتل درخواست دادم پورت خالی شه سریع تخلیه کردم .
من خودم سرور مجازی شخصی دارم با 8 گیگ رم.دوستانی که سرور دارن میدونن چنین سروری چه سرعت دانلودی میده.بعد الان از سرور خودم که لینک میدم تو سایتم با سرعت نهایتا 400 کیلوبایت دانلود میکنم(در صورتیکه قبلا 1.2 مگ سرعت داشتم) چون سرورم خارج از کشوره.درصورتیکه هیچگونه محدودیتی رو سرورمون نذاشتیم.بعد که به پشتیبانی میگم سرورهای خارج از کشور سرعتشون یک سوم شده در نهایت وقاحت میگه اونا خودشون محدود کردن.میگم بابا من خودم صاب سرورم و به گور بابام خندیدم که سرعت دانلود رو واسه کاربرام محدود کنم.بعد دیگه هیچی نمیگه :n02::n03:آخه من موندم تا چقدر پارتی بازی.همش دارن آسیاتک رو اول اعلام میکنند.آخه بیان به مثلا 400 یا 500 تا کاربر از هر شهری به صورت رندوم زنگ بزنن و یک نظرخواهی بکنند بعد بیان اول اعلامش کنن.یا اصلا بیان همین تاپیکا رو بخونن تا بفهمند چه خبره در واقعیت(که البته میدونند خودشون)خیلی جالبه برید تو سایت رسمی آسیاتک و در قسمت اخبار وارد بشید یک خبری هست که اول شدن آسیاتک رو جدیدا اعلام کرده زیرش در بخش نظردهی همه بدون استثنائ قربون صدقه آسیاتک رفتن و گفتن چقدر خوبه.بعد من یک نظر انتقادی گذاشتم یک هفته چشام ترک ترک شده اما نذاشتنش:n02:تا این حد دغل کاری.بعد باز یک خبر دیگه گذاشتن از این به بعد 10 روز مونده به دوره هر کاربر که تموم بشه بهش زنگ میزنیم و ازش میپرسیم ازمون راضی بوده و بازم میخواهد تمدید کنه یانه.اگر ناراضی بود تو اون 10 روز رضایتش رو به دست میاریم تا بازم تمدید کنه.آخه چقدر دروغ.من 6 ماهه که دارم هر 30 روز تمدید میکنم تا حالا یکبار بهم زنگ نزدند بگن خرت به چند من :n02:این اول اعلام کردن آسیاتک پشت سر هم توهین به شعور و حق کاربراش هست.:n23:نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه خیلی از کاربرا متوجه تقلبی که آسیاتک کرده نمیشن . شما برو از سایت مایکروسافت فایل دانلود کن یا از طریق iTunes فیلم ببین ، ببین با سرعت کامل میره ولی بقیه جاها محدوده . و به خاطر همین خیلی ها نمیفهمم موضوع چیه .. من ازشون شکایت کردم اینم در نهایت جواب سازمات تنظیمات و مقررات :
با سلام ؛ احتراماً پيرو شكايت ارسالي به اطلاع مي رساند : رسالت شركت آسياتك ارائه خدمات بهتر در راستاي جلب رضايت مشتركين مي باشد ، تلاشمان بر اين است در اين راستا قدم برداريم به همين منظور پيرو پيگيري ها صورت گرفته و برطبق ماده 4 مصوبه 152 سازمان تنظيم مقررات ، شركت مجاز است تا حداكثر ضريب تسهيم خط 8/1 را در ارائه خدمات خود رعايت نمايد كه اين موضوع در سرويس هاي ارائه شده رعايت مي گردد. سرويس 10240 كيلوبيت بر ثانيه مي باشد كه مي بايست با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 8/1 ، بين 160 تا 1280 كيلوبايت بر ثانيه دانلود داشته باشین .
این قبلاٍ که میگی از سرورت با 1.2 دانلود میکردی مال کی بود ؟ یعنی آخرین بار کی این اتفاق افتاد ؟
البته منم یه جورایی تلافیشو سرشون در آوردم و ضرر نکردم پشتیبانیشم که میگه بورو از یه سرور ایرانی یه فایل دانلود کن تا میگی 1.2 میگه به به چه سرعتی ...
512 گرفتم سرعت دانلود 12 تا 20 کیلو بایت !!!!
من همین الان با پشتیبانی صحبت کردم.میگم شما اینترانت میدین یا اینترنت.فقط سرعت دانلود از سرورهای داخلی و چند تا سایت معروف مثل مایکروسافت و اوبونتو خوبه بقیه افتضاح شده.میگم از سرور خودم تا یک هفته پیش با سرعت 1.2 مگ دانلود میکردم ولی الان به 400 کیلوبایت رسیده.دقیقا حرف شما رو زد.گفت:1.2 مگ سرعت داشتی!!!!واو عجب شانسی داشتی برو خدا رو شکر کن.شما با توجه به فاصلت از مرکز مخابراتی اصلا نباید چنین سرعتی رو داشته باشی:n04:.میگم بابا جون فاصله من با مرکز مخابراتی دقیق کیلومتر گرفتم 2 کیلومتره.میگه خوب زیاده دیگه:n04::n04:.حداکثر باید 1 کیلومتر باشه.:n04::n04::n04::n04:.یعنی تو کشور ما برای اینکه بخواهی سرعتت کمی بهتر باشه باید یخ جورایی همسایه دیوار به دیوار مرکز مخابرات باشی.در هر صورت میگم که من تا هفته پیش 1.2 مگ سرعت داشتم الان خراب شده.میگه همونم شانست بوده :n23::n28:.ولیکن خوب الان هم در ساعات پیک هستیم احتمالا تا چند ساعت دیگه بهتر میشه.بعدشم دانلود از سرور خارج از کشور چون چند تا سرور دیگه واسطه به وجود میاد همینطوره دیگه.میگم اولا تا هفته قبل که اینجور نبود یکدفعه واسطه ها به وجود اومدند :n02:بعدشم پس چرا الان از مایکروسافت که دانلود میکنم سرعتم همون 1.2 مگ هستش؟:n13:.ثالثا همین الان با خط دیگم از همین سروری که خارج از کشوره و شرکت شما الان 400 کیلوبایت بهم بیشتر سرعت دانلود نمیده دارم با صبانتم که اونم 10 مگه با سرعته 1.2 مگ دانلود میکنم.پس جریان چیه.جواب نمیده و میپیچونه و یک سفسطه های دیگه میکنه و....:n03::n28:.قطعا تخلیه پورت میکنم.اینقدر شجاعت ندارن که بگن پهنای باند کم آوردیم خیلی از سرورها رو محدود کردیم.و حداقل بگن مثلا داریم پهنای باند جدید میگیریم و مثلا تا 10 روز یا 20 روز دیگه مشکل حل میشه.حاضر نیستند ضعف خودشونو قبول کنند.نقل قول: