-
همون بهتر که خارج شد؛ تاثیر خاصی 2 تیم نداشت.
-
این چه وضعیتی که پرسپولیس داره
موقع یک بازی حساس اینجور خبرها اعصاب ادم رو خورد میکنه
-
بیچاره شدیم...!
مازیار هم نیست..!
وسط زمین رو هواس...!
-
-
اي بابا من اميدم به مهار ريوالدو به اين مازيار بود حالا مي گين رفت(!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
مازیار 3 اخطارس....
کریم هم که با وینگادا دعواش شده...!
به نظرم وسط زمین کوچه باز کنیم سینه بزنن بهتر باشه..!: دی
-
بعدازظهر امروز
بنيادكار در ورزشگاه راهآهن تمرين كرد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان بعدازظهر امروز در زمين راه آهن تمرين كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس بنيادكار ازبكستان پس از اينكه ظهر امروز وارد ايران شد بعدازظهر تمريني يك ساعته در زمين راه آهن واقع در اكباتان برگزار كرد. در اين تمرين كه سرمربي بنيادكار ازبكستان تاكيد زيادي داشت تا هيچ هوادار و خبرنگاري در ورزشگاه حضور نداشته باشد مردم از ريوالدو در مقابل درب ورزشگاه راه آهن استقبال و او را تشويق كردند.
تمرين تيم فوتبال بنيادكار ساعت 18 در ورزشگاه راه آهن آغاز شد و ساعت 19 و 15 به پايان رسيد.
بنيادكار روز چهارشنبه در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 17 در ورزشگاه آزادي رو در روي پرسپوليس قرار مي گيرد.
-
پس از نشست امروز با قطبي
رحمان رضايي از تيم ملي كنارهگيري كرد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس پس از نشست امروز با افشين قطبي از تيم ملي كنارهگيري كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، رحمان رضايي به دليل مشكلات خانوادگي پس از نشست امروز با افشين قطبي رسما از تيم ملي كنارهگيري كرد.
وي در اين خصوص به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: ساعت 14 امروز با مشورتهايي كه كردم و به دليل مسائل خانوادگي تصميم گرفتم ديگر در خدمت تيم ملي باشم. به همين دليل با افشين قطبي ديدار داشتم و او نيز درخواست من را قبول كرد.
رضايي افزود: قطبي به من گفت؛ دربهاي تيم ملي بر روي تو باز است و ميتواني در آينده باز هم به پيراهن تيم ملي كمك كني.
رضايي ادامه داد: هميشه براي تيم ملي كشورم دعا ميكنم و اين تصميم من براي اين بود كه هر چه سريعتر مسائل خانوادگيام رفع شود.
-
طلب 23 ميليوني دردسرساز شد
تعليق فعاليتهاي باشگاه پرسپوليس با درخواست انصاريان
خبرگزاري فارس: با تقاضاي مدافع اسبق پرسپوليس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال نامه تعليق فعاليت باشگاه پرسپوليس را به سازمان ليگ ارائه ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس علي انصاريان امروز در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال حاضر شد و از مسئول اين كميته در خواست اعمال ماده 70 آئين نامه انضباطي براي باشگاه پرسپوليس را كرد. اين ماده مربوط به تغليق فعاليت باشگاه ها است.
يكي از اعضاي كميته انضباطي با تائيد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: انصاريان 70 ميليون از باشگاه پرسپوليس طلب داشت كه اين مبلغ با تفاهم به 23 ميليون تومان رسيد اما تاكنون اين پول به وي پرداخت نشده است. ما روز آينده اين نامه را بر اساس درخواست انصاريان به سازمان ليگ ميفرستيم.
وي در مورد اينكه امكان دارد فعاليتهاي باشگاه پرسپوليس تعليق شود عنوان كرد: ما طبق قانون نامه را براي سازمان ليگ ارسال خواهيم كرد.
-
پس از اعتراض شماره 10 پرسپوليس
انصاريفرد: پول نيكبخت را تا ريال آخر ميدهيم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: پول نيكبخت واحدي را تا ريال آخر پرداخت خواهيم كرد.
عباس انصاري فرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص شايعه درگيري امروز با عليرضا نيكبخت واحدي تصريح كرد: نيكبخت اعتراض داشت پولي را كه امروز به او دادهايم كم است و او بايد بيشتر از اين مبلغ دريافت كند من هم به او حق ميدهم و از دست او ناراحت نيستم چون نيكبخت را مانند فرزندم دوست دارم.
وي افزود: از اينكه ميگويند بين ما درگيري شديدي به وجود آمده است خندهام ميگيرد. ما حرف هايي با هم زديم كه شايد ناراحتي كوچكي در اين ميان بود كه بايد حق را به نيكبخت بدهم. او بايد براي زندگي خود برنامه داشته باشد اما از اينكه ميگويند درگيري داشتيم صحت ندارد.
انصاري فرد ادامه داد: در پايان صحبتي كه با بازيكن باارزش و با تعصب پرسپوليس داشتم به او قول دادم طلب او را تا ريال آخر پرداخت خواهم كرد.
وي درباره طلب ساير بازيكنان گفت: كمك بعدي آقاي علي آبادي در راه است و خودمان هم از طريق اسپانسر درآمدزايي مي كنم تا پول بازيكنان را تا هفته آينده پرداخت كنيم.