شما با محاسبه حجم ایرانسل توی این طرح یک ساله مشکلی نداشتی؟ درست حساب میکرد؟نقل قول:
Printable View
شما با محاسبه حجم ایرانسل توی این طرح یک ساله مشکلی نداشتی؟ درست حساب میکرد؟نقل قول:
ما بقیش رفته برای آپلودنقل قول:
من توی بسته ها تا حالا حجم خوری نداشتم. ( چند تا بلند مدت داشتم )
هر دوشون قابلیت دوال کریر دارن؟ یعنی حداکثر سرعت هر دو 42 مگه؟نقل قول:
مودم دانگل e3372 و برای استفاده وای فای روتر mr3020 کنارش.
3372 در راستین بازار 119 هزار هست و روتر هم در د ی جی کالا 88000
من اشنایی زیادی با 3جی و 4جی نداشتم.بعد از اینکه adsl به فنا رفت و تعریف 4جی رو شنیدم کلی تعجب کردم تو این کشور سرعت به مگ بدن؟
اونم ایرانشت!!!!
بعد از دو بار استفاده فهمیدم همون دزدی ه که بود
بسته نیم ساعته 3جی گرفتم هر 10ثانیه انتن میپره
درصورتی که مصرف ازاد عین بمب کار میکنه
دزد دزد دزد مملکت بی صاحب
متاسفانه مشکل پریدن آنتن توی بسته نیم ساعتی زیاده و گرفتن این بسته ریسک داره. من چند روز پیش گرفتم آنتن بعد از چند دقیقا کلا پرید و به عبارت درست تر ایرانسل اجازه رجیستر شدن به شمارمو نمیداد ولی امروز گرفتم و 4 گیگ دانلود کردم بدون مشکلنقل قول:
من با آپلود حساب کردم باید دوباره امتحان کنم پسنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من ترکیب مودم E3372 و روتر MR3020 رو دارم اما متاسفانه هنگامی که از روتر استفاده میکنم، نسبت به زمانی که مودم رو مستقیم وصل میکنم، سرعت دانلودم به یک سوم کاهش پیدا میکنه، آیا این مشکل کلی هست؟ وآیا راه حلی براش وجود داره؟
مشکل کاهش سرعت نداره این روتر رو وایرلس ؟نقل قول:
نقل قول:
برای من سرعت به یک سوم تا یک چهارم کاهش پیدا میکنه، البته به تازگی مودم و روتر رو گرفتم، شاید مشکل قابل حل باشه
نقل قول:
خیلی هم با تنظیمات روتر سر و کله زدم، اما توفیقی حاصل نشد، فقط تو خونه امتحان کردم، جای دیگه ای برای تست نبردم هنوز، ولی فکر نکنم فرقی بکنه