گزارش مصرف مخابرات رو 10 اسفند یخ زده!
چرا آپدیتش نمی کنن؟
Printable View
گزارش مصرف مخابرات رو 10 اسفند یخ زده!
چرا آپدیتش نمی کنن؟
جدیدا کیفیتش بهتر شده روزا سرعت خوبه فقط شبا ساعت 10-12شب نمیشه روش حساب کرد. ایرانسلم تو این ساعت داغونه چون پیک مصرف.نقل قول:
تعهد مال قدیم بود الان دیگه چنین چیزی نیست.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
امتحانی یه ماهه میخرم چاره ای نیست:n36::n36:نقل قول:
راستش اصلا خاطره خوبی ندارم از اینترنت مخابرات تو کرج
دیروز میخواستم پر کنم
یه قسمتی داشت که اینجانب متعهد می شوم فقط برای کارهای ..................... از سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه استقاده کنم
که قسمت نقطه چین با توجه به اینکه شما بالاتر تو فرم زده بودید تجاری یا تحقیقاتی پر میشد
حالا نمیدونم چقدر جدی بگیرن
ممنون
من هربار رفتم تغییر تعرفه دادم اصلا چنین جمله ای توش نداشت! اوکی گرفتی تستاشو اینجا بزار ببینیم چطوره.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دوستان مخابرات هنوز نامحدود میده ؟
مشترک قدیمی ها تا خودشون قطع نکنن ، نامحدود میمونن ؟
خونه خودم و پدرم نامحدوده. تو سیستم هم جلوی حجم باقیمانده نوشته نامحدودنقل قول:
یه بار که زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت رو این پلن بیشتر از ۲۵ گیگ نمیتونی دانلود کنی و بقیه اش میاد رو قبض.
من هم فکر کردم قرارداد رو برای خودشون تغییر دادند، ولی تو سیستم چیزی ننوشته.
خودم هم موندم بالاخره میتونم نامحدود دانلود کنم یا نه. هیچ کس جواب درست نمیده.
الان دیگه نامحدود نمیدن، ولی معلوم نیست که بزارن نامحدودها همینطور باقی بمونن.
من ٤ سالي نامحدود داشتم كه ٢٤ ساعت دانلود مي كردم روزي ١٠ گيگ تقريبا ١ مگ داشتم و مبلغي اضافه بر سازمان نمي يومد الان چند ماهي هست خودم قطعش كردم و طرح تابستانه شبانه رايگان گرفتم
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
سیستم نامحدود کلاً جمع شد. (البته الانم میتونی از شرکتها نامحدود بگیری ولی با قیمتهای بسیار بسیار بالا.)
یوزرهایی که از قبل اینترنت نامحدود داشتن کما فی السابق از خدمات با تعرفه های قبلی استفاده می کنن و تغییری نداشته! (حداقل فعلاً!)
نقل قول:
سیستم نامحدود کلاً جمع شد. (البته الانم میتونی از شرکتها نامحدود بگیری ولی با قیمتهای بسیار بسیار بالا.)
یوزرهایی که از قبل اینترنت نامحدود داشتن کما فی السابق از خدمات با تعرفه های قبلی استفاده می کنن و تغییری نداشته! (حداقل فعلاً!)
من هنوز نامحدودی که چند سال پیش گرفتم رو دارم و مشکلی از نظر حجم نیست و ممکنه یه ماه 10 گیگ دانلود کنم و یه ماه 80 گیگ و هر دفعه قبض ثابت هست. ولی ماشاالله انقدر کیفیت افتضاحه که هر روز به فکر تعویضش هستم، و البته بعدش می بینم اینترنت نامحدود واقعی از جای دیگه نمیشه گرفت یا قیمت ها نجومی هست و باز بی خیال تعویض میشم. :n27: