اگه قبل برج 3 91 فرستادي صد در صد بخشيده شدي پس مطمئن باشنقل قول:
Printable View
اگه قبل برج 3 91 فرستادي صد در صد بخشيده شدي پس مطمئن باشنقل قول:
اره دوست من 91.2.2 مراجعه کردم پلیس +10نقل قول:
مننظور من اینکه تو برگه اماده به خدمتم نوشته بود
تاریخ اخذ مدرک تحصیلی 1390/11/10
تاریخ ورود به غیبت 1391/11/10
مدت اضافه خدمت 180
منم که 91.4.1 اعزام شدم و رفتم خدمت الانم در حال خدمتم
من میگم مگه ننوشته تاریخ ورود به غیبت
یعنی من بعد از اون تاریخ وارد غیبت میشم و اضاف می خورم
180 روز رو چرا نوشته بود؟
البته از اون وقت تا حالا از پلیس +10 برگه اعزام نگرفتم ها؟
همین قدر بگم بهترین جای ممکن افتادینقل قول:
سلام دوستان
بنده متولد 69 هستم / میخواستم ببینم اگه بتونم از طریق جانبازی بابام معافیت بگیرم، دو ماه آموزشی رو باید برم یا اینکه اونم نمی خواد برم؟(در واقع طبق قانون جدید باهام رفتار میشه یا قانون قبلی)
P.S:در ضمن تا الان معافیت تحصیلی داشتم و سال آخر ارشد هستم و اواخر بهار سال دیگه به امید خدا تمومه
پیشاپیش ممنون:n16:
دوست عزیز تشکر از راهنماییت.نقل قول:
در کل میشه حدس زد کجا ممکنه بیفتم؟ من فوق لیسانس هوش مصنوعی هستم. آیا نحوه تقسیم به مدرک تحصیلی و تخصص ربطی داره؟
یکسال پیش چنین روز هایی داشتم آماده اعزام میشدم . یادش بخیر چقدر استرس داشتم که چه میشه و چطور میگذره !! اما الان داریم به سالگرد اعزامم نزدیک میشیم و کم کم همین روز ها پسر خدمتی های من دارن اعزام میشن !:n02:
فیکس 3 ماه دیگه دارم برای اتمام سربازی !نبود 3 ماهه دیگه :n26:
دوست عزیز، من آخرای آموزشی واسه معافی اقدام کردم، اردوگاه رو هم نرفتم و ۱۵ روز آخر آموزشی رو غیبت کردم، طوریکه کمیسیون آخریم میافتاد زمان یگان جدید، که باید میرفتم اصفهان.نقل قول:
نه غیبت خوردم و نه تجدید دوره شدم.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
من یه جا خوندم که حقوق برای ستوان سه حدود 90 تومن و برای افراد متاهل هم 85 تومن اضافه میشه!:n15: یعنی رو هم حدود 180 تومن!:n19: کلا چرت و پرته؟:n21: یا هنوز اجرا نشده؟:n27: دوستان که اینجا میگن حدود 60-70 تومنه!:n28: یه سوال دیگه هم دارم، من کی باید کچل کنم؟:n29: همون صبح روز اول باید کچل باشم؟!:n05:
تو برگه اماده به خدمتم نوشته بود
تاریخ اخذ مدرک تحصیلی 1390/11/10
تاریخ ورود به غیبت 1391/11/10
مدت اضافه خدمت 180
منم که 91.4.1 اعزام شدم و رفتم خدمت الانم در حال خدمتم
من میگم مگه ننوشته تاریخ ورود به غیبت
یعنی من بعد از اون تاریخ وارد غیبت میشم و اضاف می خورم
180 روز رو چرا نوشته بود؟
البته از اون وقت تا حالا از پلیس +10 برگه اعزام نگرفتم ها؟
با توجه به مدرکت به نظر من تهران هستی. حتی میتونی حین آمورشی بری ستاد نیرو و یا ستاد مشترک، درخواست بدی و بعد از آموزشی همونجا مشغول بشی. در حین آموزشی از ستاد نیرو زمینی میان برا «مینی سیتس» ثبت نام میکنند که شما میتونی ثبت نام کنی و ۲ سال بعد با لباس شخصی خدمت کنی و حالشو ببری.نقل قول: