خبر های خوبی در راهه، هنوز 100% نشدهنقل قول:
Printable View
خبر های خوبی در راهه، هنوز 100% نشدهنقل قول:
سرویس حجمیم تموم شده ... ولی یه 20 روزی دارم ( سرویس 6 ماهه میگیرم )
اکثرا اینجور که میشه دیگه میرم دوباره سرویس رو میگیرم ... حالا به نظرتون
میصرفه یه 3 گیگی بگیرم تا عید فطر برسه ؟
اگه قطعی شد میشه بگید هدایا رو ؟
فعلا مشخص نیست یک مقدار حجم بگیرید تا مشخص شود، احتما مانند طرح 2+2 اشد البته با حجم بیشترنقل قول:
آسیاتک خیلی باحاله ، پهنای باند فقط روی تعدادی خاص سایت باز هستش ، مثل Microsoft ، Apple , Instagram و سایتهای ایرانی ....
کسانی که سرعتشون کنده از سایت Microsoft یه چیز دانلود کنن ببینن با چه سرعتی میره .
دوستان این اسیاتک در مهرشهر کرج ما رو بیچاره کرد:n04:...از دوستان میخوام راهنمایی کنن که به کدام isp بریم؟...متاسفانه سرعت در 1 مگ به 5 تا 10 کیلوبایت در روز رسیده:n21:(2 ماه هست و تنها پشتیبانی میگه مشکلات پهنای باند داریم و معلوم نیست کی درست میشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم از تست اسیاتک (1) مگ با 20 گیگ ترافیک:n04:
چرا انقدر پهنای باند آسیاتک تو کل کشور کم شده؟ من تا 3 هفته پیش میتونستم از سرورهای ایرانی با سرویس 1 مگ تا 950 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنم. الان بزور تا 60 کیلوبایت میرسه.
زنگ زدم میگن کمبود پهنای باند داریم. چه اتفاقی افتاده مگه؟ تا حالا چرا اینطوری نشده بود؟
سرویسهای حجمی را روی 500 می بستن الان شده 90 چرا اینجور شده ؟
سلام بچه ها. من دیروز سرویسم تموم شده.میخواستم بپرسم تا چند روز وقت دارم تعرفه جدید بگیرم؟ اگر زیاد طول بکشه خطم جمع آوری نمیشه؟
کلاً همه بسته هست منی هم که 10 دارم به زور به 3-4 مگ میرسه از سایت های خارجینقل قول: