استقلال 3 پاس 0
استقلال 3 پاس 0
استقلال 2 پاس 0
نمیدونی چه روزی !نقل قول:
بازی با پیکان فکر کنم شنبه هفته بعد باشه... 10 اسفند
استقلال 1-1 پاس همدان
یا حق
تأیید میشه..نقل قول:
پیکان - استقلال
شنبه، 10 اسفند ساعت 16:00. قزوین
چی شد استقلالتون 1_4 باخت؟
استقلال 2 - 0 پاس
مهاجم تیم فوتبال استقلال :
باید شکست برابر مقاومت سپاسی را فراموش کنیم
علیرضا عباسفرد ابراز امیدواری کرد بازیکنان استقلال با فراموش کردن شکست سنگین برابر مقاومت سپاسی به کسب پیروزی در دیدارهای باقی مانده بیندیشند.
به گزارش خبرنگار مهر، مهاجم تیم فوتبال استقلال در حاشیه تمرین امروز تیمش با اشاره به دیدار با مقاومت سپاسی گفت: واقعا نمی توانم در مورد بازی حرفی بزنم. ما گلهای بسیار بدی خوردیم که فکر می کنم جای هیچ توجیهی ندارد. البته یکی از مشکلات ما زمین ورزشگاه بود که به شدت بر روی کیفیت بازی تاثیر بدی گذاشته بود و کارهایی که ما می خواستیم در زمین انجام بدهیم به علت بد بودن زمین به درستی انجام نمی شد.
وی اضافه کرد: ما باید این بازی را فراموش کرده و دیگر به این بازی فکر نکنیم و تمامی فکر خود را معطوف به بازی مقابل پاس همدان کنیم.
مهاجم تیم فوتبال ادامه داد: فکر می کنم این بازی شرایط خاص خودش را داشت و بازیکنان ما هم تمام تلاش خود را کردند اما احساس می کنم از آن روزهایی بود که می توان از آن به عنوان بدترین روز استقلال یاد کرد.
عباسفرد در مورد بازی مقابل پاس همدان گفت: هواداران مطمئن باشند که ما از این باخت درس عبرت گرفته و تمام تلاشمان این است که تا پایان فصل حتی یک امتیاز را از دست ندهیم تا تماشاگرانمان با شادی و قهرمانی در آخر فصل به منازل خود بروند.
مرفاوی در گفتگو با مهر :
توجهی به ذوب آهن و پرسپولیس نداریم/ شکست برابر مقاومت یک شوک بود
مربی تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه از این پس دیگر امتیازی به حریفان خود نخواهند داد گفت: ما تنها به نتایج استقلال فکر می کنیم و توجهی به تیم های ذوب آهن و پرسپولیس نخواهیم داشت.
صمد مرفاوی که عصر امروز در حاشیه تمرین استقلال با خبرنگار مهر گفتگو می کرد با اشاره به شکست این تیم برابر مقاومت سپاسی گفت: به نظر من بازی خیلی سختی بود. در هفته های پایانی مسابقات همه بازیها سخت است و نمی توان از قبل نتیجه را پیش بینی کرد.
مرفاوی ادامه داد: متاسفانه یکی از مشکلات ما مقابل سپاسی زمین ناهموار و بسیار بد ورزشگاه حافظیه بود و مشکل دیگر ما غیبت چند بازیکن بود که به علت مصدومیت و سه اخطاره بودن برای ما دردسرساز شد و مجبور شدیم با تغییر تاکتیک و سیستم و تغییر نفراتی که همیشه در زمین بودند بازی کنیم.
مرفاوی ادامه داد: ما این بازی را واگذار کردیم و شاید این یک شوک برای ما بود تا بعد از این بیشتر حواسمان را جمع کنیم و بتوانیم یک بازی منطقی و تماشاگر پسند ارائه دهیم.
مربی تیم فوتبال استقلال در ادامه خاطر نشان کرد:من به تیمهایی مثل پرسپولیس و ذوب آهن که رقیبان اصلی ما هستند فکر نکرده و فقط تمام هم و غم خود را برای استقلال گذاشته تا بتوانیم با آرامش کامل در پایان فصل به قهرمانی برسیم.
وی در مورد نزدیک شدن فاصله امتیاز ذوب آهن و استقلال گفت: ذوب آهن هم برای رسیدن به صدر جدول با تمام توان خود می جنگند تا بتواند صدرنشینی را از آن خود کرده و حتی به قهرمانی برسد اما ما هم بیکار ننشسته و تمامی تلاش خود را خواهیم کرد تا بتوانیم با کسب امتیازهای لازم هم فاصله خود را با ذوب آهن زیاد کرده و هم بتوانیم قهرمانی را به دست بیاوریم.
مرفاوی در خصوص بازی روز یکشنبه استقلال با پاس همدان گفت: با توجه به اینکه پاس درهفته گذشته تیم سایپا را شکست داده قطعا با روحیه بهتری به تهران خواهد آمد اما ما هم با حمایت تماشاگران و با تمرینات منظمی که بازیکنان ما طی این فاصله زمانی کوتاه انجام داده اند خود را برای پیروزی مقابل پاس همدان آماده کرده ایم.