بچه ها این بازی انحصاری xbox360 هست ...؟ N3II: Ninety-Nine Nights
چرا نمره کمی گرفته از گیم اسپوت 3.5 ؟ کسی می دونه ؟ دیدم تاپیک نداره اینجا کفتم ...
بچه ها این بازی انحصاری xbox360 هست ...؟ N3II: Ninety-Nine Nights
چرا نمره کمی گرفته از گیم اسپوت 3.5 ؟ کسی می دونه ؟ دیدم تاپیک نداره اینجا کفتم ...
من بازیش کردم.نقل قول:
خیلی بازی چرتی هستش یه شمشیر میکشی 50 نفر میمیرن.
یک افتضاح به تمام معنا هست.
سوال از اونایی که اینترنت پرسرعت دارن و دموی بازی هارو قبل از ریلیز بازی دانلود میکنن :
یکی این که دموی بازی هارو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
دموی بازی رو حتما باید از تریق لایو دانلود کنم یا میتونم با کامپیوتر دانلود و رایتش کنم روی دی وی دی ؟
ممنون.
چرا نتونی ! هم تو یوتیوب هست و هم توی خود گیم اسپات ، تو گیم اسپا یک قسمت داره واسه دانلود ، کیفیت رو انتخاب می کنی ، دانلود میکنه :
کد:www.gamespot.com
کد:www.youtube.com
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
نقل قول:
جواب بدین دیگه ! گناه داریم!
مشکل از سی دی هست
آقا شما منظور بده رو متوجه نشدید.نقل قول:
من تریلر نمی خوام دمو می خوام.
همونی که تغریبا یک ماه قبل از بازی اصلی ریلیز میشه.
مثلا یه مرحله از بازی رو میتونی بری.
سلام
راستش من چند روزیه وسواس نسبت به دسته ام پیدا کردم.دکمه a در مقایسه با دسته ی داداشم روان نیست .گیر نمی کنه ها ولی چون زیاد red deadبازی کردم فکر کنم مشکل از اونه.
چه اتفاقی میفته که دکمه aگیر میکنه؟
علتش که زیاد بازی کردن بازی های gta و red dead هست :دی چون برای این که سریع بدوه باید تند تند a بزنی ! ولی نه ! به احتمال زیاد توهمه ! منم فکر می کردم RB ام خراب شده ، دیدم توهم زدم !
نقل قول:
واسه دمو بهترین سایت سایت خود بازی هستش ، چون کار کاملا قانونی هست ، اگه پیدا نشد می تونی راحت یک سرچی کنی تو گوگل پیدا میشه. مثلا دمو بازی Gta IV رو که خواستی تو گوگل بزن : Gta Iv Demo Download .
ااگر هم دمو ایکس باکسشو پیدا کردی می تونی انلود کنی و مثل هر بازی رایت کنی ، میاد دیگه. ولی مواضب باش اشتباه دانلود نکنی.
سلام
دوستان بنظر شما الان ارزش داره یکی مثل من که تو کف فیفا11 و... هست ایکس باکس ارکید بگیره؟!! با توجه به اینکه تا 2ماه دیگه قیمت ها شکسته میشه یا همون Price Drop ؟؟!!! ارزش داره یا نه یه راهنمایی بنده رو بفرمایی یه دنیا ممنون میشم!
کلا داره دوره پی سی تموم میشه ، چهار روز دیگه همین فوتبالو هم واسه پی سی نمی زنن. چرا نگیری بگیر. الان هم بگیری اشکالی نداره ، چون دیگه فکر نکنم آرکید بیشتر از این افت قیمت کنه. چون الان قیمت آرکید فقط 30 هزار تومن بیشتر از اریجینالش هست ( بقیه کنسول ها حداقل 130 بالا تر هستند) ..
خوب شما اگه PC نسبتا قدرتمند دارین و فقط میخواین به خاطره FIFA 11 این کنسول را بخرین من توصیه میکنم که نخرین!نقل قول:
بعدش هم شما از کجا میدونید تا یکی دو ماه دیگه قیمتها میشکنه!!؟
اگر طبق تجربه این حرف را میزنید که باید بگم نه این طوری نیست چون فعلا X360s به صورت عامه کپی خور نشده و اگه این روند ادامه داشته باشه بعید میدونم که قیمت این کنسول کاهش پیدا کنه!