نه اشكان جون همچين هم 1 مگ نيست به جز چند تا دونه سايت بقيه سرعتشون كمه. فقط سرعت صفحه ديدن 70 درصد سايت ها 1 مگ هست و دانلود 1 درصدشون!نقل قول:
Printable View
نه اشكان جون همچين هم 1 مگ نيست به جز چند تا دونه سايت بقيه سرعتشون كمه. فقط سرعت صفحه ديدن 70 درصد سايت ها 1 مگ هست و دانلود 1 درصدشون!نقل قول:
منظور اوشون حداکثر پهنای باند هست نه سرعت دانلود یا باز کردن صفحات!نقل قول:
من حرف شما رو کاملاً تائید می کنم ! اما چرا من شبا ساعت 1 به بعد که رایگان داره میزنم دانلود با 16 17 میگیره و من IDMرو پر می کنم و میخوابم صبح که پا میشم میبینم 1700MBدانلود کرده ! اما چطوری با 16 17 اینطوری دانلود می کنه ؟ یه سری سایتا که میزنم حتی توی روز هم با 16 17 میگیره نمیدونم چرا شب اینطوری میشه ! من آرت دارم 12 گیگ که نمیدونم چرا ماه اول 18 گیگ دادن ! من 4 روز وصل شده !نقل قول:
بچه ها این سایت رو رفتین . چرا همچین سایت توپی رو فیلتر میکنن . هیچی نداره واسه فیلتر که
کدوم؟؟نقل قول:
نوشته که اگه اشتباه ف-لتر شده ، ایمیل بزنید ، بعضی مواقع تاثیر داره
با این حساب که دهن من آسفالته. من الآن با اکو 128 روزا دارم با 60 دانلود میکنم برای ماه بعد تغییر سرویس دادم رفتم روی آرت 1 :37:نقل قول:
البته منم قطعی زیاد دارم که پشتیبانی فنی میگه نویز خطم بالاست و اشکال از طرف منه.
دوستان من یه مشکلی دارم.
شبا وقتی میزارم واسه دانلود تقریبا هر 15 دقیقه سرعت میاد پایین ( 1 کیلوبایت ). با یه بار DC شدن درست میشه ، ولی واسه 15 دقیقه. یعنی حتما باید تا صبح بیدار باشی هر 15 دقیقه DC شی.
ویندوز و آنتی ویروس و هر کاری که فکر کنین کردم. درست نشده.
ممنون میشم یکی جواب منو بده.
سرویس من 128 اکو.
خب اتوماتیک تنظیم کن ، هر 15 دقیقه دیسکانکت و مجدد کانکت بشه:8:نقل قول:
راحت بگیر بخواب!
ربطی به ویندوز نداره ، شاتل این کارو کرده
حالا 1 کیلوبایت که دیگه نمیشه!
شما تا 6 گیگ میتونی اضافه دانلود کنینقل قول:
در صورت استفاده از اون 6 گیگ ، 18 تومن ناقابل بعدا به حساب شما منظور خواهد شد!:13:
پس فریب 6 گیگ اضافه رو نخور!
مواظب باش اگر اون 6 گیگ رو دانلود کنی باید رو فاکتور بعدی پولش رو بدی.نقل قول:
سلام میدونم جاش نیست اما اینجا به این بحث اشناترین
مودمم تا چند ساعت پیش کار میکرد اما حالا اومدم استفاده کنم دیدم وصل نمیشه به چراغ هاش نگاه کردم دیدم چراغ link(چراغ مربوط به اتصال مودم به خط تلفن)خاموشه.اتصال ها را نگاه کردم درست بود..مشکل چیه؟ من شاتل اصفهانم