6975 من سری قدیمیه 300 واته . v2 نیست ,نقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام
دوستان به نظرتون یواسه باند
۶۹۹۵
ظبط
3750 بگیرم یا x400
یا اگه شرکت دیگه ای هم مد نظرتونه ممنون میشم بگین
خودم که از ۳۷۵۰ خوشم میاد خوشگله ولی تعریف کنوودم زیاد شنیدم
حالا شما نظرتون چیه
منظورت از معمولی بودن آمپ چیه؟ امکاناتش که بد نیست. ML95.4 چه تفاوتی بااین داره؟ M12VB چه تفاوتی با 1260 داره؟نقل قول:
[QUOTE=dragester1310;8713565]سلامنقل قول:
اگر صداش خوبه چرا میتونید از آمپلیفایر شروع کنید. اتفاقا آمپلیفایر خوب جزو اصلی ترین قسمت سیستم هست.
میتونید گلیدن RS100C4 بردارین که 4 تا 105 وات روی 4 اهم خروجی میده کلاس AB هست،طراحی آلمان ساخت کره نه چین.قیمتش هم 980 تومنه
گزینه بعدی ML95.4 هست که یه پله از RS پائینتره با همون کیفیت بالا و ساخت کره قیمت 650 تومن
گزینه بعدی آمپلی مچ از برند آدیو فیشر هست مدل MA40FX آمپ کلاس D خروجی 4*75 وات و کوچک و جمع و جور.ساخت چین طراحی المان.قیمت 568 تومن.
سلامنقل قول:
یه 5602 پایونیر براش کافیه.خوب صدائی بهتون میده
سلامنقل قول:
اگر از 3750 خوشتون آمده همون رو بگیرید.منتها X400 خروجی Pre Out کاملتری داره نسبت به پایونیر که دو جفت هست.
سلامنقل قول:
منظورم اینه که طراحی ساده ای داره متریال مصرفیش خیلی گران نیست.شما کیس آمپ گلیدن رو ببین خودتون متوجه خواهید شد.تماما ماسفت،برد دو لایه که خیلی کار قشنگی کردن نسبت به 75.4،برد آمپلیفایر خیلی قسمت مهمیه مثل مادر بردهای PC ضمنا قدرت بیشتری داره.95 وات RMS و بریج 270 واتی در مقابل 60 وات و 180 بریج.
در مورد تفاوتهای ساب هم باید عرض کنم پارامترهای گلیدن بهتره،متریال خیلی خوبی داره ووفر کاغذ/فوم درش استفاده شده.تک فرکانس نیست همو کوبشی رو خوب میزنه هم Low رو
در نهایت هر کسی ابتدا به بودجه و جیبش نگاه میکنه و بعد اقدام به خرید.ما اینجا فقط مشاوره و پیشنهاد میدهیم،برند خوب و با کیفیت معرفی میکنیم.این شماها هستید که تصمیم نهائی رو میگیرید.
موفق باشید:n16::n12:
سلام
ببخشید اقا حمید
یعنی کیفیتشون با هم فرقی نداره؟
بعد ضبط های آلپاین چطورن
چون بعضیا میگن از نظر کیفیت بهتر از پایونر و کنوودن
سلام.نقل قول:
به نظر من کن وود صدای بهتری در مقابل پایونیر داره
آلپاین دیتیل و شفافیت صدای بیشتری داره.
- - - Updated - - -
سلام.نقل قول:
به نظر من کن وود صدای بهتری در مقابل پایونیر داره
آلپاین دیتیل و شفافیت صدای بیشتری داره.
سلام اقا حمید
احوالتون چطوره
میگم قیمت RS12 چطوریاس؟ اگه شد این ساب رو بردارم بزارمش تو باکس سیلد کلا ویبره نمیخوام از ساب فقط بیس نرم و خوشگل رو آهنگ هزینه بیشتری نمیتونم بکنم برا ساب که بهترش رو بگیرم . نمیدونم قیمتش با sqx12 چقدر تفاوت داره. امیدوارم تو اهنگای تند هم کم نیاره
RS100c4 هم برا امپ یه سری اسکسوری هم میخوام ایشالهه منتظر پیامتون هستم هنوز برا ترخیص شدن بار گلیدن ..
باتشکر:n16::n16::n16::n16::n40:
- - - Updated - - -
سلام اقا حمید
احوالتون چطوره
میگم قیمت RS12 چطوریاس؟ اگه شد این ساب رو بردارم بزارمش تو باکس سیلد کلا ویبره نمیخوام از ساب فقط بیس نرم و خوشگل رو آهنگ هزینه بیشتری نمیتونم بکنم برا ساب که بهترش رو بگیرم . نمیدونم قیمتش با sqx12 چقدر تفاوت داره. امیدوارم تو اهنگای تند هم کم نیاره
RS100c4 هم برا امپ یه سری اسکسوری هم میخوام ایشالهه منتظر پیامتون هستم هنوز برا ترخیص شدن بار گلیدن ..
باتشکر:n16::n16::n16::n16::n40:
سلام هادی جان ارادتمندم.نقل قول:
RS12 قیمتش 390 هست.SQX12Extreme هم 855 تومن.
تفاوتشون زیاده ولی خبSQX:n10::n19::n20:
بیسی که SQX میزنه مثل:n25: میمونه.
RS هم تو سیلد خوب میکوبه نگران نباش.کاملا موافقم با سیلد.
RS100C4 هم آمپ بسیار خوبیه.اونم قیمتش 980 هست.
من به محض ترخیص شدن خدمت همه منتظران عزیز اعلام میکنم.:n02:
فکر کنم باید شمارش معکوس رو از فردا اول مهر شروع کنیم.ان شاءالله
:n20::n19:
درود
کیفیت صدای زیر در کدوم یکی از این بلندگوها بیشتره؟
توییتر
سوپر توییتر
توییتره کامپوننت
روی درب جلو یه 16 سانتی jvc دارم خوبه .
روی تاخچه عقب 206 یه جفت 6995S گذاشتم با یه امپیلی کندس . صداش ملایم بیس نسبتا نرم هست تیوترش اذیت نمیکنه تیز نیست . ولی کیفیته ساخت باند حس میکنم خیلی پایینه :n03: با اینکه صدای خوبی داره حتی گاهی حس میکنم باید گین کمتر کنم به باند فشار نیاد :n03:
از صداش خیلی راضیم نسبه به قیمت باند ! خوبه البته به لطف آمپیلی قدرتمند کندس که نفسشو کشیده .
حالا میخوام یک جفت دیگه هم اضافه کنم کنارش . حالا به نظرتون کناره این باند چی بذارم ؟ اینفیتی کاپا 11 یا کنوود 7100 یا 6975v2 یا یکی مثله خودش 6995s ندونم واقعا برای داشتن صدای بهتر کنار این یه جفت چی اضافه کنم ؟ :n27:
در ضمن اصلا نمیخوام ساب داشته باشم اصلا خوشم نمیاد