یه کلام افتحضاح هست:n03:نقل قول:
Printable View
یه کلام افتحضاح هست:n03:نقل قول:
نقل قول:
بله همینطور هست و توی اشتراک یک به هشت سرعت دو مگابیت بین ۲۵۶ تا ۳۲ کیلوبایت میتونه نوسان داشته باشه و تازه اگه رفت زیر ۳۲ کیلوبایت حق اعتراض دارین. البته بگم این یک به هشت برای نامحدود اوایل مهر سال جاری برای همه شرکتها اجباری شدہ، اما تا اینجا که مبیننت زیر بار نرفته و هنوزم نامحدودهاش رو یک به ده حساب میکنه.
برای همین هم یک به چهار بیشتر میصرفه چون استهلاک کامپیوتر و پول برق مصرفیش رو هم باید حساب کرد. با سرعت کم، کامپیوتر بدبخت بایستی ساعتهای بیشتر روشن بمونه.
این موردی که شما می فرمائید اینگونست که شما مودم adsl خریده باشید و ثبت نام سرویس از شرکتهای ارائه دهنده کنید اما بعد از یک هفته بشما اطلاع می دهند امکان واگذاری خدمات بعلت PCM خط شما وجود ندارد و شما انتظار داشته باشید مودمتان را بروید و به فروشگاهی که خریدین پس بدهید که عملا غیرممکن می باشد ... آیا درآنجا فروشنده ضمانت می کند خط شما ایرادی ندارد ؟! همانگونه که خودتون هم گفتین این موارد قبل از خرید باطلاع مشتری میرسه ...نقل قول:
نقل قول:
اونی که شما میگید توی وایمکس هم هست و تا قبل از تحویل رسمی اشتراک عودت ممکن هست و نصاب تست میکنه که آیا وضعیت مناسب هست یا نه؟ مودم رو هم چون فروشگاه خارج از مبیننت فروخته، مسئول نیست که منطقی هست.
اما خودتون انصاف بدین وقتی تبلیغ میشه که مودم جیبی سیار هست و میشه حتی در ماشین ازش استفاده کرد که آیا نصاب میتونه تمام جاهای تحت پوشش رو دونه به دونه تست کنه و از همهشون لیست کیفیت سیگنال بگیره؟ فقط یه جای ثابت رو میگیره و همونجا مودم رو تحویل میده که شاید حتی ۱۰۰ متر اون طرفتر اون آنتن مناسب نباشه. کل حرف من این هست که بطور تعریف شده و تا الان قانونی، مودم جیبی مبیننت نمیتونه و نبایستی کیفیت مورد انتظار و مشابه مودمهای رومیزی رو به مشترکین بده.
این هم دو بند از قرارداد رسمی بین مبیننت و مشترک و برای اینکه اگه کسی خواست در متن اصلی پیدا بکندشون، دیگه شمارهها بندها رو عوض نکردم. همونطور که میبینید مبیننت موظف هست تا ۹۸٪ کیفیت خط رو تضمین بکنه. مطمئناً شرکتهای دیگه هم اینجوری هستن. این رو هم اضافه کنم که اعتراضی به شما نیست چون قبلاً هم جای دیگه گفتم که اینجور چیزها از دست نمایندگیها یا حتی کارمندان شرکت هم خارج هست و فقط میتونن مثل مشترکین مشکلات جاری رو تماشا کنن.
۴ – شرکت متعهد است دسترسی مشترک را (بدون در نظر گرفتن مشکلات ناشی از سختافزارهای رایانه مشترک و اشکالات ناشی از شرکت زیرساخت یا مخابرات) به میزان ۹۸٪ تضمین نماید و درصورت بروز هرگونه اشکال یا قطع ارتباط، موظف است ظرف مدت حداکثر سه ساعت پس از اعلام مشترک یا اطلاع از موضوع نسبت به بررسی مورد اقدام نموده و در صورتی که اختلال و قطعی بوجود آمده در حیطه مسئولیت شرکت باشد، حداکثر ظرف مدت ۳۶ ساعت نسبت به رفع اشکال و برقراری مجدد آن اقدام نماید.
۱۵ – درصورتیکه تغییری در نوع پوشش مشترک به دلیل تغییرات شبکه مبیننت ایجاد شود و امکان دسترسی به شبکه برای مشترک با متغیرهای کیفی مورد نظر این قرارداد وجود نداشته باشد و این موضوع به تائید عوامل فنی مجاز شرکت رسیده باشد، شرکت مبلغ مودم و باقیمانده خدمات را به مشترک عودت خواهد نمود. لازم به ذکر است مودمهای جیبی و USB شامل شرایط مندرج در این بند نمیباشند.
بچه ها چرا اینقدر سرعت ساعت رایگان خراب شده؟
همیشه دو گیگ و خرده ای میگرم ولی این دو شبه 500 مگ رو به زور میتونم بگیرم از بس سرعت نوسان داره:n28:
برای شما ها هم نوسان داره یانه؟
سلامنقل قول:
واسه منم دو سه شبه افتضاح شده امشب که دیگه نگو عصبیم کرده در حده......
اصفهان
برای من ساعت شبانه اصلاْ نوسان نداره. همیشه مثل دایال آپه. زیر 20 کیلوبایت. (اشتراک یک مگ)
هروقت هرکی مثه من شد بیاد اینجا بگه :n02:
حدودا 12 دسیبل اختلاف هست بین این دو تا :n20:
CINR Reuse1 7.58dB CINR Reuse3 20.34dB
نقل قول:
اگه محرمانه نیست یه سئوال. جلوی پنجرهای که مودم هست ساختمونهای بلند هست و مودم طبقات پائین هست. و اینکه آیا دکلهای مخابراتی از هر نوع که باشه، نزدیک مودم هست؟ وضعیت شما نشون میده بدجور اختلال امواج دارین.
سلام
کد سرویس : rp_demo_2mbps_128mb_3_months:n01:
میشه بدونم این چه طرحیه؟
من وقتی یه مودم که غیرفعال شده بوده رو فعال کردم این سرویس برام فعال شده!