نقل قول:
قبلاً گفته بودم که من مودم زاکسل وایرلس دارم. واقعاً مودم های خوبیه.
تنها موردی رو که دیدم ازش (البته به قول پشتیبانی شاتل) اینه که به نویز حساسند و نویز روی خط بیافته، سرعت کم نمیشه بلکه ارتباط مودم با اینترنت قطع میشه
Printable View
نقل قول:
قبلاً گفته بودم که من مودم زاکسل وایرلس دارم. واقعاً مودم های خوبیه.
تنها موردی رو که دیدم ازش (البته به قول پشتیبانی شاتل) اینه که به نویز حساسند و نویز روی خط بیافته، سرعت کم نمیشه بلکه ارتباط مودم با اینترنت قطع میشه
نقل قول:احتمالا یه مدل دیگه هست با انتن دهی قوی تر...نقل قول:
چون من این مدل را ازشون گرفتنم 89
من زاکسل دارم راضی ام قبلا یه مودم FiberHome داشتم خیلی دی سی داشتم و با خاموش یا روشن کردن مهتابی اینترنتم قطع میشد الان دیگه هیچ مشکلی ندارم!از این نظر که خوبه...نقل قول:
من زاکسل دارم و تاحالا کاملا ازش راضی بودم هیچ مشکلی نداشته و خیلی خوب داره کار میکنه (مدل وایرلس دار)
یه سوال دارم
من الان توی مودمم سرعت دانلود رو 1024 میزنه ولی موقع دانلود 2 ثانیه روی 120 میمونه میاد روی 36.
بعد بعضی مواقع یهو میره رو 120 تا آخر فایل رو روی 120 دانلود میکنه بعد فایل بعدی رو روی همون سرور (!) دوباره 36 دانلود میکنه!
قضیه این چیه؟ راهی داره که روی 120 نگه دارمش؟
ممنون
سلام
ترافیک پنجشنبه ها رایگانه؟؟؟سرویس های ارت؟؟؟
من الان رفتم دیدم توی بخش رایگان زده بود
تازه پشتبانی انلاین گفت رایگانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که زده تا آخر زمستان.نقل قول:
کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices/
الان همون 89 تومان که به شما دادن گرونه چون میشه وایرلس درفت N گرفت با این قیمت .نقل قول:
ببخشید.تو تنظیمات مودم من گزینه ی bridge وجود نداره.
چیکار کنم.
آرت 2 ...نقل قول:
مگه همه 1 مگ نیستند ؟؟؟ تا جایی که من می دونم تمام آرت ها 1 مگ هستند ...نقل قول:
بله شبانه درسته ... ولی روزانه هم 14 هست ؟؟؟ من اون اوایل که 1 مگ بودم و قطعی نداشتم روز 117 بودم ... قطعی های مخابرات بیچارم کرد ...نقل قول:
خوب شد گفتی من می خواستم بیام آرت یک تست آخر رو هم بزنم بعد از شاتل بیام بیرون ولی مثل اینکه از ریشه خرابه.نقل قول:
دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی شرمنده . به بزرگی خودتون ببخشید .
من از پارس آنلاین ADSL دارم . تلفن ما نویز داره و بعضی اوقات چراغ لینک مودمم خاموش میشه !!
زنگ زدم پشتیبانی پارس جریان گفتم . گفت همه چی از سر راه بردار . سیم اصلی از پریز بزن به مودم مشکلت حل میشه . درستم میگه چون وقتی تلفن مستقیم وصل میکنم دیگه نیز نداره !!
سوالم اینه که چرا همه دارن با اسپلیتر کار میکنن هیچ مشکلی ندارن !! حالا من باید همه چی از سر راه بردارم مستقیم بزنم به مودم ؟
اینجا مطرح کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418