نقل قول:
آیدی یاهوتو بده چند تا تست باهم بکنیم ببینیم این آسیاتک چه کلاهی داره سر ملت میزاره ...
Printable View
نقل قول:
آیدی یاهوتو بده چند تا تست باهم بکنیم ببینیم این آسیاتک چه کلاهی داره سر ملت میزاره ...
سلام دوستان
سرعت شبانه آسیاتک تو قم وضعش چطوره؟ مثلا برای سرویس 2 مگ
واینکه با دانلود زیاد مثل شاتل سرعتو محدود می کنن یا ن؟
مرسی:n16:
درودنقل قول:
معمولا 120 هست ممکنه بعضی شهرها بیشتر باشه
خیر محدود نمی کنند
کسی خبر نداره ؟؟؟ یکی ما رو از بی خبری در بیاره .نقل قول:
از قسمت جستجوی در بالا و سمت چپ تاپیک استفاده کنید،قبلا در موردش بارها بحث شدهنقل قول:
بنده به عنوان مشترک و نماینده سرویس های نامحدود را توصیه نمیکنم
خیر فکر نکنم، سرچ بزنید اکانت تست گذاشتند تست کنید
جهت تلطیف فضا - این تست سرعت سرویس 4 مگابیت نامحدود برنزی بعد از محدود شدن هست (95 تومن در ماه):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به طور باورنکردنی پینگ خارج من از هفته قبل که گفتن در شبکه تغییراتی دادن از 350 به 170 و حتی 130 (در بعضی ساعات) رسیده، برای سرور داخلی بین 40 تا 70 هست که البته خط من نویز بالایی هم داره. قبل از محدود شدن سرعت حدودا 375 کیلوبایت هست و همونطور که میدونید سرویس 2 مگابیت برنزی هم 80 تومن در ماه هست، در کنار 1 مگابیت که 50 تومن میشه. ضمنا IP ها به نام شرکت "رسپینا" شده بعد از این تغییرات و نمیدونم آیا از مسیر جدیدی سرویس میگیرن یا چی...
قبلا انواع نامحدود و محدود آسیاتک رو تجربه کردم در سرعت های مختلف - همینطور نامحدود های وب زمانی که اسمش نوین نت بود، شاتل و مخابرات. میخوام حرفی بزنم که شاید دوستان دیگه رو عصبانی کنه (!) و اون اینکه اینترنت نامحدود آسیتک نسبت به بقیه شرکتها خیلی قیمت و کیفیت خوبی داره. میخوام واقعیت ها رو در نظر بگیرم تا دوستانی که دنبال سرویس جدید هستن دچار اشتباه نشن.
سرویس 4 مگابیت ماهانه 95 تومن رو با صرف نظر از سرعت حالت عادی (محدود نشده) 1 مگابیت ثابت در نظر میگیرم
نامحدود 4 مگابیت برنزی آسیاتک (1 مگابیت دائمی) 95 هزار تومان
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
نامحدود 1 مگابیت پارس انلاین 219 هزار تومان
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
نامحدود 1 مگابیت شاتل 220 هزار تومان
نامحدود 1 مگابیت صبانت 208 هزار تومان
نامحدود 1 مگابیت فن اوا (ضریب 1 به 3 حدودا 320 کیلوبیت) 45 هزار تومان
متاسفانه اینترنت در ایران به شدت گران و بی کیفیت هست. اما من که 7-8 ساله شغل و کسب و کارم از طریق نت هست و اکثر شرکت رو تجربه کردم میتونم بهتون اطمینان بدم فعلا به صرفه ترین سرویس نامحدود واسه آسیاتک هست. من شخصا حتی محدود 60 گیگ در ماه اصلا واسم جواب نمیده با اینکه دانلودم ندارم اما محدودیتی که داره روی اعصابمه. امیدوارم روزی وضعیت اینترنت ایران هم بهتر
سرویس حامی 2 گیگ.
نقل قول:
خوب بود اینم آخرش اضافه میکردی نامحدود مخابرات 1مگ ثابت ماهیانه 42 هزارتومن :n10:
2مگ نامحدود مخابرات هم حتماً در جریان هستید که ماهیانه 74 هزار تومن؟! شما با این سرویسهای مخابرات ماهیانه 500گیگ هم دانلود کنی محدودت نمی کنه :)
من یک مگ دارم با شبانه رایگان که 2 گیگ از حجمم باقی مونده بود
امروز ساعت 6 صبح دانلود رو شروع کردم با تعجب دیدم سرعتش 800 کیلوبایته تا ساعت 8 که رایگانه 6 گیگ دانلود کردم
بعد کنترل پنلم رو چک کردم ترافیکم نوشته بود منفی 4 گیگ !!
پشتیبانی دوبار زنگ زدم گفتند پیگیری میکنیم ولی هیچ
کسی همچین موردی داشته ؟
آقا یکی بگه اینا داستانش چیه ؟نقل قول: