وا عجبا ! برادر کدوم شهر هستید ؟! ترفند خاصی ندارید ؟! اگه کلکی ، چیزی هست خداییش مارو بی نصیب نزار !نقل قول:
Printable View
وا عجبا ! برادر کدوم شهر هستید ؟! ترفند خاصی ندارید ؟! اگه کلکی ، چیزی هست خداییش مارو بی نصیب نزار !نقل قول:
با سلام ، دوستان که سرویس 256 و 512 دارن ، بی زحمت از مودمتون نگاه کنید ببینید سرعتتون رو روی چند بستن و DownStream تون چنده ؟ واسه من که روی 1248 کیلو بیت بود ، سرویسم هم 256 .
یعنی با این حساب شبانه ، حداکثر دانلودم میتونه 2 گیگ باشه ! نه بیشتر !
این از سرویس من : 256 محدودنقل قول:
Upstream Speed :::: 512 kbps
Downstream Speed :::: 2048 kbps
البته ماه پیش که 512 محدود هم بودم شرایط همین بود !
سرعت دانلود الان توی روز روی 192 هستنقل قول:
نقل قول:
دادا خوب شد گفتی اره والا فقط با لیچ کردن همچین سرعتی بهم میده سایتای با لینک خود سایتا یا غیر مستقیم خیلی داغونه
بچه هایی که شبانه 2-3گیگ دانلود میکنید میشه یکی از لینک های پر سرعتو که ازش دانلود میکنید اینجا بزارید من امتحان کنم ببنیم سرعتم بالا میره یا نه؟؟چون سرعت دانلود شبانه من 15تشریف داره مرسی
نقل قول:
نقل قول:
یعنی اگه downstream رو بیشتر کنیم. میشه بیشتر دانلود کرد؟
تغییر تنظیم مودم اشکال نداره؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
این قسمت که تو مودم هست هیچ ربطی نداره چه 256 داشته باشی یه 512 چه 1 مگ
این سرعت تو روزه که تا 2 مگ یعنی همون 220 کیلو سرعت دانلود می رسه ولی شب قرار نیست این سرعت بده و گرنه همه 3 تا 4 گیگ دانلود می کنن اون آپ استریم هم سرعت آپلود شماست یه سرور بری فایل آپلود کنی 55 کیلو تقریبا میده و بالاتر نمیره
Upstream Speed :::: 512 kbps
Downstream Speed :::: 2048 kbps
سرعت شبانه همه دست خودشونه و مثله همیشه به مناطق شما بستگی داره ترافیکش کم باشه یا زیاد ، کاربر کم داشته باشه یا زیاد
نه عزیز معمولی دانلود میکنم من تهران منطقه کارگرنقل قول:
مرسی ، من یه مدت بود سرعتم بیشتر از 100 تا نمیشد ، چه روز ، و چه شب . زنگ زدم پشتیبانی یه کوچولو درست شد و الان سرعت روزانه م شده 150 کیلو .نقل قول:
دوستان سرعت این سرویس های pol نامحدود چطوره ؟ سرعت شب و روزش چنده ؟ به صرفه هستش که سرویسمون رو تغییر بدیم ؟