يه چيزي چرا اس ام اس به ويترين ايرانسل كه تازه اومده نميره؟
راستي mms ايرانسل فعال شد؟
يه چيزي چرا اس ام اس به ويترين ايرانسل كه تازه اومده نميره؟
راستي mms ايرانسل فعال شد؟
اين وضعي كه گفتم همچنان ادامه دارهنقل قول:
هرور بدتر ار روزه قبل
هر ساعت تعداد مشتركين بيشتر از قبل
خيلي دلم ميخواد بدونم اصلا قرلره ايرانسل فكري بكنه يا نه ؟
برای من فقط فال حافظ جواب میده، زود هم فرستاده میشه و زود هم میاد. اما بقیه چیزاش نمیره. بعضی هاش هم که باید mms وصل بشه. کلا چیزه جالبیه.نقل قول:
mms هم هنوز وصل نشده، اما توی روزنامه خوندم به زودی دوباره فعال میشه.
به نظر من بجای Mms وضعیت آنتن دهی رو تقویت کنن خیلی بهتره
با سلام...
الان سه روزه که میخوام طرح قرمز رو فعال کنم ولی هر چی کد رو میزنم میگه ( شبکه موقتا با اشکال مواجه شده و... این چرت و پرتا ) از نمایندگی پرسیدم میگه استقبال کننده زیاد بوده. خوبی ایرانسل به همین طرحاش بود اینم که گندش در اومد.من نمیدونم شماها دلتونو به چیه ایرانسل خوش کردین؟؟؟
دوست عزیز برای فعال کردن طرح قرمز نمی خواد کد بزنی
ابتدا شماره 140 را بگیر و طبق دستورالعمل، ابتدا 7 و سپس 2 و بعد 5 و در آخر براي تائيد 1 را وارد کن
نقل قول:
فعلا از تو سيستم طرح قرمز را برداشتند و هيچ كس نميتونه
طرح قزمز را فعال كنه و احتمالا بايد طرح آبي رو بزنه
شايد به خاطر اينكه يك سري از تابستون تو باگ هستند
دارند رفع اشكال ميكنند و شايد هم به خاطر اينكه كمتر كسي
طرح آبي رو فعال ميكنه مي خواهند سود بيشتري بكنند
راستش من یه سیم کارت دائمی مخابرات داشتم که حدودا 3 ماه پیش به دلیل بدهی زیاد قطع شد (حدودا 150000 تومان بدهی ) این بود که ناچارا به سمت سیم کارت ایرانسل(اعتباری) اومدم و خوشحال بودم از اینکه از این به بعد هزینه هام میان پایین ولی با اینکه طرح قرمزم فعال بود و مخاطبام اکثرا ایرانسل داشتن ولی حدودا 4 روز یک بار یه کارت شارژ 5000 تومانی میخریدم.الان که حساب میکنم اگه همه اون پولارو جمع کرده بودم الان بدهی قبض سیم کارت قبلیمو صاف کرده بودم.اینم بگم که این چرت و پرتایی که تبلیغ میکنن همش کشکه. مثلا نیم ساعت سه دقیقه... هر دفعه واسه من همون دقیقه ای 40 تومان محاسبه میشه.اینترنتم که به طور کل اصلا غیر فعاله ( اینم بگم ثبت نامم رو کامل کردم و کد #6*3*140* رو هم وارد کردم ).فقط تنها مزیتش واسه من همون اس ام اس مجانیش بود که اونم بی خیال شدم چون هر دفعه یه اس ام اس رو باید حد اقل 6 یا 7 بار میفرستادم که Sent میشد.مکالمشم که دیگه خودتون بهتر خبر دارین فقط صبحا اونم بین ساعت 8 تا 9 میشد باهاش به جایی زنگ زد.نقل قول:
حالا چند تا سوال؟؟؟
آیا میشه بدهی قبض قبلیمو قسطی کرد؟اگه میشه بهم بگین باید چی کار کنم تا این جوری از شر ایرانسلم راحت بشم.
دوم اینکه پشت قبضای مخابرات نوشته :(چنانچه ظرف مدت دو ماه از تاریخ قطع ، بدهی های معوقه پرداخت نشود ضمن سلب امتیاز تلفن همراه نسبت به وصول مطالبات اقدام قانونی به عمل خواهد آمد.) این یعنی چی؟؟؟ یعنی تا حالا منم سلب امتیاز کردن؟البته همین الانشم اپراتور IR-MCI و آنتن روی گوشیم فعاله ولی مکالمه و اس ام اس غیر فعاله.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید...
دوست عزیز من خودم هم :2:همراه اول:2: داشتم هم الان :40:ایرانسل:40: از وقتی هم که:40: ایرانسل:40: گرفتم از:2: همراه اول:2: 14 سال بدون اسم و ارم هیچ استفاده ای نمیکنمنقل قول:
من که از:40: ایرانسل:40: راضیم
تبلیغاتش هم کشک نیست و همش درسته در مورد سیم کارت:2: همراه اول :2: هم جای سوالت اینجا نیست اگه دقت کرده باشی اینجا بحث های مربوط به :40:ایرانسله:40:
البته اگه دقت کرده باشی:11:
:40:واقعا :2:خسته:40: نباشی :2:از :40:این:2: همه :40:راهی:2: که:40: جلوی :2:پام :40:گذاشتی.:2:نقل قول:
:41:
این اینترنت ایرانسل قضیه ی فیل ترش چجوریه ؟
توی موبایل با opera مینی خبری نیست ولی توی pc با فایرفوکس داره .
چی کارش میشه کرد !؟
آره منم دقيقا همين مشكلو دارم كه طرح قرمزم فعال نميشه !!! يعني هيچ راهي نداره ؟
در ضمن من از طريق ايرانسل (ويترين ايرانسل) آهنگ برام سند كرد اما نميتونم دانلود كنم!!!!!!!!
شما احتمالا تنظيمات Gprs , Mms رو گوشيتون نيست
نقل قول:با سلام :نقل قول:
اگه امكان داره كمي در مورد اين ويترين ايرانسل كه ازش اسم بردين توضيح بدين . ممنون
چند بار زنگ زدم هر سري هم شمارمو گرفتن گفتين كه زنگ ميزنن ولي خبري نشدهنقل قول:
:2:
تنها راهش انتظار است انتظاراست انتظارنقل قول:
موفق باشي
چند روزه که ایرانسل داغون شده
عمرا تماس نمیتونی بگیری
sms ها هم از هر 20 تا فقط 1 دونه send میشه
شما هم مشکل دارین؟
اكثرا ساعت شلوغ اين مشكل دارهنقل قول:
ولي send ميشن
:40:کد تنظیمات اینترنت ایرانسل #6*3*130 یا #5*3*130 است نه اونی که شما نوشتینقل قول:
شما هم میل خودتان است کسی که مجبورتان نکرده میتونید برید و :40: ایرانسل :40: را بندازید دور و :2: همراه اول :2: را بیارید تو کار
دوست عزيز در مورد ويترين ايرانسل برو به اين آدرس :در ضمن چه طوري بايد تنظيمات دستي كنم mms خودم رو تا بتونم از ايرانسل mms دريافت كنم؟کد:http://www.irancell.ir/Layer2/?id=155
براي تنظيمات دستي بايد مدل گوشيت رو بگي يا به اين آدرس برو
و خودت پيدا كنکد:http://www.mtnclub.ir/showthread.php?tid=231
تازه یه ایرانسل اعتباری گرفتم. وقتی آوردم خونه این کدها رو توش وارد کردم:
#1*140*
بعد هم کد برای فعال کردن طرح قرمز:
#5*2*7*140*
درسته؟
بعد یه پیغام اومد که گفت تا 24 ساعت دیگه بهتون خبر میدیم.
حالا شده 25 ساعت هم رده.... اما هیچ خبری نشده.
دیگه باید چکار کنم؟
چند تا پست قبل گفتم كه هيچ كسي الان نميتونه طرح قرمز
را فعال كنه چون اصلا از توي سيستم برداشتند
(البته فكر كنم فقط براي اعتباري اينطوري شده باشه)
چون براي اعتباري ها سيستم باگ داشت
و خيلي ها از تابستون تو طرح موندن بدون اينكه ديگه پولي داده باشند
من شنیدم که میگن اینترنت رایگان 5 شنبه و جمعه تا آخر آبان بوده کسی در این باره خبری نداره ؟؟
تا آخر پائيزه(آذر ماة)
پس با خیال راحت فردا استفاده کنیمنقل قول:
آره مال منم فعال نشد ، البته یه ماه پپیش گرفته بودم ولی واسه من هفته اول کلا تماسام رایگان بود نمی دونم سیستمش چطوری بود .نقل قول:
تا هفته پیش هم SMS رایگان بود ولی پولی شد دیگه الان همون 16 تومن رو کم میکنه . اینترنش هم که مفتش گرونه توی زنجان اصلا خوب نیست . 5 شنبه ، جمعه هم که اصلا کانکت نمیشه .
واسه اینترنت ایرانسل Vpn جواب میده !؟
نمی دونم چطوریه توی گوشی خبری از فیل تر نیست ولی وقتی به Pc وصل می کنم بدتر از Isp های دایال آپ فیل تر داره !؟!؟!؟!؟
VPN ربطی به ایرانسل و ... نداره، جواب میدهنقل قول:
چون شما روی گوشی از Opera Mini استفاده میکنید، ----- نداره وگرنه با مرورگر خود گوشی ----- داره !
فیلترش هم به نظر من کمتر از ISP های دیگه است ! مستقیم از خود مخابرات میگیره !
اینترنتش که دیگه ربطی به طرح و اینا نداره.
پس میتونیم رایگان استفاده کنیم؟ (پنچ شنبه و جمعه)
طرح آبی اعتباری چی؟ اون فعال میشه؟!
بله هم میتونید آبی استفاده کنید هم قرمز
آبی 5000 تومن
قرمز 2500 تومن
چطوري p990 رو براي اينترنت تنظيم كنم؟
بچه ها عزیز من امروز با 190 هزار تومان بدهی به همراه اول مجبورم یه ایرانسل اعتباری بگیرم من از همراه اول راضی بودم.. میخواستم ببینم حالا این اعتباری ایرانسل میتونه نیاز من رو بر آورده کنه؟ من شیراز هستم از منطقه دینکان
خوب شما چه استفاده هايي ميكني؟
مكالمه ؟ اس ام اس ؟ اينترنت ؟
سلام
این طرح پاییزه که 30 دقیقه تماس بگیری (ایرانسل به ایرانسل رو منظورمه )فقط هزینه 3 دقیقه اول رو میندازه یا زیر 3 دقیقه هزینه ثانیه ی آخر مکا لمه رو میندازه.درووووووووووغه؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا پس برای من انجام نمیشه ؟؟؟؟؟
کسی میدونه دلیلش چیه؟؟؟ یا واقعا دروغه و سر کاریم؟؟؟؟
سلام
من می خواستم با کامپیوتر از gprs استفاده کنم.
لطفا راهش رو بگید.
ممنون:11:
دوستان یکی توضیح بده این اینترنتش رو چطوری باید فعال کنیم؟
اگر شما زير 3 دقيقه تماس بگيري همون هزينه ثانيه اي حساب ميشهنقل قول:
ولي بعد از 3 دقيقه ديگه هزينه اي اضافه نميشه
اگر شما فكر ميكني برات اضافه حساب ميشه
زنگ بزن اپراتور برات چك كنه
به اين سايت برو تمام آموزش ها رو با عكس قرار دادمنقل قول:
اگرم سوالي بود در خدمتيم
کد:http://www.mtnclub.ir/showthread.php?tid=64
اگه دائمي هستي #6*3*130* و اگه اعتباري #6*3*140* رو شماره گيري كن تا تنظيمات خودكار برات بيادنقل قول:
يا
يه اس ام اس به 2225 با اين فرمت بفرست
s نام گوشي مدل گوشي
يا به صورت دستي تنظيمات رو وارد كن
ميتوني به آدرس بري و توضيحات كامل رو پيدا كني
کد:http://www.mtnclub.ir/showthread.php?tid=231
من مکالمه انجام میدم... وقتی با گوشیم اپراتور ها رو توی محل سکونت جستجو میکنم... همراه اول و ایرانسل پیدا میکنه ولی آیا این گواهی بر کیفیت آنتن دهی و مکالمه هست؟
نقل قول:
نه اصلا ربطي نداره