بیخیال دوست من اصلا به دل نگیرنقل قول:
ای گارنات رو بده انلاین که شدی بیا خودم بهت یاد میدم
پیشنهائ من اینکه با هروهایی که خونشون زیاده اول شروع کنی مثل وارچیف
Printable View
بیخیال دوست من اصلا به دل نگیرنقل قول:
ای گارنات رو بده انلاین که شدی بیا خودم بهت یاد میدم
پیشنهائ من اینکه با هروهایی که خونشون زیاده اول شروع کنی مثل وارچیف
نقل قول:
مرسی
ای دی گارنام همین MERLIN_BOZORG هستش.
مرسی ی ی ی
من بازیم معمولیه میتونی به منم یاد بدی؟!با Storm Spiritنقل قول:
سلام
چند تا هیرو که Spectre رو راحت ؟
توی این بازی ها کدو هیرو می زنه؟؟؟
Phantom Assassin vs Ursa
Medusa vs Phantom Lancer
Treant vs Slardar
راستی من Garena 2010 دارم چندوقت اپدیت نکرده بودم حالا اپدیت نمی شه!!
یعنی اشکال از گارناست؟باید 2011 داشته باشم؟
سلام
اقا اسم این بازی وارکرافته یا دوتا آل ستارز
میخوام بدونم موقع خریدنش چی به فروشنده بگم
بگم سی دی وارکرافتو بده یا آل ستارز ؟:13:
خواهش میکنمنقل قول:
این ایدیها رو ادد کن
cao-caox
S0HRAB
سهراب رو جای o صفر باید بذاری
این ایدیهای منه ادد کن هذ وقت ان شدی پی ام بده
دادا ما که ادعایی نداریم ایدیم اد کن من در خدمتمنقل قول:
عزیزم دوتا ال استار مپه نه بازی شما باید وارکرافت رو بگیری بهترین راهش رفتن به یه گیم نته بگی فولدر وارش رو واست کپی کنه بد هبهتنقل قول:
اینا ID های کجان؟؟؟نقل قول:
خواهش میکنم
این ایدیها رو ادد کن
cao-caox
S0HRAB
سهراب رو جای o صفر باید بذاری
این ایدیهای منه ادد کن هذ وقت ان شدی پی ام بده
یاهو یا گارنا؟
:31:
گارناس دوست مننقل قول:
شما ادد شدید
شبا میتونید واسه بازی حرفه ای انلاین بشین یه سری دوستان هستیم که تو اون ساعت بازی میکنیم
واسه بقیه ساعت ها هم اینجا بگید نا وقتمو تنطیم کنم
ممنوننقل قول:
(گزینه ی تشکر نیست نمی دونم چرا ؟؟؟؟؟؟:13:)
چند تا سوال هم دارم :31:
1 ) noobe چیه و چرا به کسایی که زیاد بازی بلد نیستن اینو میگن؟؟؟؟
2) cp??? چیه؟
3)چطوری Ping همدیگرو تشخیص میدن؟؟؟؟؟ مثلا یکی میاد میگه Ping me چنده و یکی دیگه بهش میگه؟؟
4)چطوری می فهمن یه نفر دیگه لولش چنده؟؟؟(توی خود بازی نه تو گارنا)
مرسی
ببخشید اگه سوال هام مبتدیه:31::31::31::31:
1. به کسی که تازه کار یا احمق!! باشه میگن نوبنقل قول:
2. چک کردن پینگ بازیکن ها
3. توی گارنا روی ایدی مورد نظر راست کلیک می کنید و گزینه ی تونل رو انتخاب می کنید
4. اگه لول هیرو منظورتونه روی هیرو مورد نظر کلیک می کنید تو قسمت XP Bar (همون بنفشه) لول رو مینویسه (راه واسه تشخیص زیاد داره از جمله ScoreBoard که فعلا واسه شما نیازی نیست)
نقل قول:
مرسی
گزینه ی 4 منظورم لول بازیکنها توی گارنا هستش.
مثلا من می خواستم برم توی یه بازی یکی از بچه های بازی گفت که تو لولت 3 هست (البته الان لولم 4 شده)
نمی دونم گند میزنی به بازیو از اینجور حرفا.می خوام بدونم اون وقتی توی بازی بود چطوری فهمید لول من چیه.
وگرنه من دیگه انقدر بلدم که بدونم لول هیروها رو کجا می نویسه
بازم مرسی
خواهشنقل قول:
چون اینجا پستاش شمذده نمیشه (اخر دنیاس اینجا)
نوب به کسی میکن رو اعصاب بقیه راه میره خوب بازی نمیکنه کنترل یونیت نداره تو درگیریها شرکت نمیکنه یا خوب از لواهای هروش استفاده نمیکنه و این مختص همس نه شخصه خاصی منم خودم خیلی جاها نوب بازی در میارم این تو بازیهای خیلی حرفه ای معلوم میشه که با یه اشتباه بازی تموم میشه تو رومای ایران زیاد مهم نیست 10% نوبن 88% خیلی نوبن 2% پرو هستن که یا فان بازی میکنن یا های لول اروپا
2-Cp مخفف چک پینگه
3-رو ایدیش کلیک راست پینگ میکنی
4-دنباله اسمش لیست سمت راستت میگردی لولش رو جلوش نوشته
لول گارنا که معلومه! توی لیست ایدی ها 3 تا چیز مهم رو میشه فهمید: اسم ایدی لول ایدی پینگنقل قول:
یه سری چیزای دیگه هم هستش که مهم نیست
اون شماره ها بغله اسم لول هستش
برای Earthshaker چه جوری ایتم میرید؟
آخه هیرویی هست که هم میشه آیتم اینتلیجنس رفت هم سترنج...
و سر همین من نمیدونم چی کار کنم؟!!
شما که دادای ما باشی هم استرنج میرن هم انتلجنس
1-بوت که میندی
2-هرتاپ هم میبندی
3-بلود استون هم میبندی
4-این دگر آبی رو مبندی تا 6 قوی شه(اسمش یادم نیست)
5-دگر واسه پرش هم میخری
6-یه ازالتم میتونی بزنی
یه چیزی اگه بازی باهاش بلد باشیی
مورد 1و 2و 4 رو ببندی بازی تمومه دیگه به بقیش نمیکشه :31:
مسابقه "فکر می کنی چقدر DotA بلدی؟!" از تاریخ 1 اسفند 1389 الی 15 فروردین 1390 برگزار می گردد. نفر اول می تونه برنده یک کارت پرافیک Zotac GTX 460AMP بشه!
اکثر گیمرها با بازی پر طرفدار DotA آشنا هستن. شما به عنوان یک DotA باز چقدر راجع به قهرمانان و جادوهای آن ها اطلاعات دارید؟
DotA یک نقشه برای بازی محبوب شرکت بلیزارد یعنی Warcraft III است، که به جرات امروزه از خود Warcraft III محبوب تر است. هر روز میلیون ها نفر به صورت آنلاین در حال رقابت در DotA هستند، در این چند سال اخیر محبوبیت نقشه DotA به حدی زیاد شده است که حتی به یکی از رشته های مسابقات ESWC نیز تبدیل شده است. به عنوان یک بازی رقابتی، گیمرهای زیادی خود را بازیکن حرفه ای DotA به حساب می آورند.
کد:http://www.avajang.com/avajang_life/1389/zotacgaming_dota/form.asp
ممنون.نقل قول:
شما که دادای ما باشی هم استرنج میرن هم انتلجنس
1-بوت که میندی
2-هرتاپ هم میبندی
3-بلود استون هم میبندی
4-این دگر آبی رو مبندی تا 6 قوی شه(اسمش یادم نیست)
5-دگر واسه پرش هم میخری
6-یه ازالتم میتونی بزنی
یه چیزی اگه بازی باهاش بلد باشیی
مورد 1و 2و 4 رو ببندی بازی تمومه دیگه به بقیش نمیکشه
هرتاپ چیه؟!! هر چی فکر کردم نفهمیدم :31:
آخه میشه این ترکیب رو هم رفت:
1- بوت
2- Fury
3-heart
4-assualt
البته بسته به بازی داره...
ID شما توی گارنا چیه؟
همون طور که گفتین این هیرو بین str و int است ولی معمولا آیتم int براش می رن تو بازی های ۴v4 و 5v5 . آیتم های مناسب این هیرو:نقل قول:
1-arcan boot
2-dagger(همون خنجری که می شه باهاش بلینک کرد)
3-aghanim scepter(همون عصای آبی که قدرت ۶ این هیرو رو بالا می بره)
4-shivas gard
5-hearth
معمولا تا بخواین shiva ببندین بازی تموم می شه. البته این آیتم ها بستگی زیاده بازی هم داره مثلا اگر هیروی tuskar یار شما باشه می تونین از dagger صرف نظر کنین و از اون بخواین که یا لول ۲ خودش شما رو به وسط دشمن ببره تا ۶ کنین.
سلام خدمت تمومه برو بچه های فروم، این اولین پست منه، خوشحالم که می تونم در خدمتتون باشم.
با اجازه قدیمی های فروم:
یه توضیح کلی راجع ES میدم.
نکات مثبت:
4.75 ثانیه استان گسترده. منظور از گسترده اینه که مختص به یک هدف خاص نیست و تمومه هیروهایی که تو منطقه ی مورد نظر باشن استان می شن. این تایمی که گفتم یکی از طولانی ترین تایم های استان تو دوتاست.
یک پاشر خیلی قوی، همینطور یه ضد پاشر خیلی قوی. پاشر یعنی کسی که می تونه تو یه لاین پیشروی کنه و یونیت های حریف رو سریع نابود کنه. معمولا هیرو های که لول های گستره دارن و می تونن همزمان به چندین نفر دمیج بدن این قابلیت رو دارن. آیتم های Cleave هم این قابلیتو دارن.
لول 1 این هیرو (Fissure) یه لول فوق العاده پر کاربرده. (دوستانی که این هیرو رو تجربه کردن متوجه حرف من میشن)
تا حدودی بی نیاز به آیتم های زیاد، یعنی این هیرو به اون صورت به آیتم نیاز نداره و فقط با 2 3 تا آیتم می تونه کارشو درست انجام بده.
یک رومر فوق العاده که می تونه در صورت لزوم تو همون لول 1 بره واسه گنک. رومر یعنی کسی که تو لاینه خاصی نمی مونه و واسه کشتن دشمن به کمک هم تیمی هاش تو لاین های دیگه می ره، گنک هم یه جورایی یعنی خفت کردن.
نکات منفی:
اگر از لول 1 این هیرو، یعنی Fissure درست استفاده نکنید امکان داره هم خودتونو به کشتن بدین و هم نذارین هم تیمی هاتون کسی که می خوان بکشن رو بکشن.
استیت (State) خیلی ضعیف. استیت یعنی همون اعداد استرنج و اگیلیتی و اینتلجنس. مثلا اگیلیتیش اول بازی 12ست.
بدون مانا، تقریبا 100% به درد نخور.
برای اینکه بتونه کارشو درست انجام بده شدیدا به بلینک یا همون دگر نیاز داره.
بازی باهاش سخته.
آیتم های معمول که اکثر پلیر های پرو ازشون استفاده می کنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم بدونین هیرو هایی که سایلنسر هستن ضد این هیرو هستن.
کسی هست که بخواد با این هیرو استرنج و تانک بازی کنه؟ :ohno: یا مثلا بخواد Heart یا Assult یا Blademail ببنده؟ :41:
به امید یه گارنا خالی از نوب و لیور.
سلام خدمت تمومه برو بچه های فروم، این اولین پست منه، خوشحالم که می تونم در خدمتتون باشم.
با اجازه قدیمی های فروم:
یه توضیح کلی راجع ES میدم.
نکات مثبت:
4.75 ثانیه استان گسترده. منظور از گسترده اینه که مختص به یک هدف خاص نیست و تمومه هیروهایی که تو منطقه ی مورد نظر باشن استان می شن. این تایمی که گفتم یکی از طولانی ترین تایم های استان تو دوتاست.
یک پاشر خیلی قوی، همینطور یه ضد پاشر خیلی قوی. پاشر یعنی کسی که می تونه تو یه لاین پیشروی کنه و یونیت های حریف رو سریع نابود کنه. معمولا هیرو های که لول های گستره دارن و می تونن همزمان به چندین نفر دمیج بدن این قابلیت رو دارن. آیتم های Cleave هم این قابلیتو دارن.
لول 1 این هیرو (Fissure) یه لول فوق العاده پر کاربرده. (دوستانی که این هیرو رو تجربه کردن متوجه حرف من میشن)
تا حدودی بی نیاز به آیتم های زیاد، یعنی این هیرو به اون صورت به آیتم نیاز نداره و فقط با 2 3 تا آیتم می تونه کارشو درست انجام بده.
یک رومر فوق العاده که می تونه در صورت لزوم تو همون لول 1 بره واسه گنک. رومر یعنی کسی که تو لاینه خاصی نمی مونه و واسه کشتن دشمن به کمک هم تیمی هاش تو لاین های دیگه می ره، گنک هم یه جورایی یعنی خفت کردن.
نکات منفی:
اگر از لول 1 این هیرو، یعنی Fissure درست استفاده نکنید امکان داره هم خودتونو به کشتن بدین و هم نذارین هم تیمی هاتون کسی که می خوان بکشن رو بکشن.
استیت (State) خیلی ضعیف. استیت یعنی همون اعداد استرنج و اگیلیتی و اینتلجنس. مثلا اگیلیتیش اول بازی 12ست.
بدون مانا، تقریبا 100% به درد نخور.
برای اینکه بتونه کارشو درست انجام بده شدیدا به بلینک یا همون دگر نیاز داره.
بازی باهاش سخته.
آیتم های معمول که اکثر پلیر های پرو ازشون استفاده می کنن:
لازم بدونین هیرو هایی که سایلنسر هستن ضد این هیرو هستن.
کسی هست که بخواد با این هیرو استرنج و تانک بازی کنه؟ :ohno: یا مثلا بخواد Heart یا Assult یا Blademail ببنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می شه یکی به من بگه چرا پستی که می دم باید اول تایید بشه؟ واقعا این قانونه فرومه؟
دوست عزیز خیلی ممنون بابت آموزشی که برامون گذاشتی.نقل قول:
معمولا همه عضو جدیدا همینطورین یه مدت که بگذره (تعداد پستها بالا بره،فک کنم ۲۰تا بشه) دیگه نیاز نیست که تایید کنن.
موفق باشید
برای EarthShaker بعد از بوت، اولین آیتم Daggerه که همین آیتم هم برای این هیرو کافیه و معمولا با همین آیتم بازی تموم میشه.
اگه بازی بیشتر کش پیدا کنه Aghanism و اگه دیگه بازی رفت تو مایه های 60-70 دقیقه هم که باید بر اساس شرایط آیتم گرفت!
اگه کری ندارین که باید Basher و ...رفت، ولی اگه کری خوبی داشته باشین باید برین همون فاز ساپورتتون رو ادامه بدید و آیتم های Shiva Guard و Hex رو ببندین.
سلام
میشه یکی بگه جدید ترین مپ های AI رو از کجا می تونم بگیرم؟؟؟
همونطور که می دونید مپ های AI دوتا توسط IceFrog ساخته نمی شه و افراد متفرقه اسکریپت های اونو به نسخه های اصلی دوتا اضافه می کنن. با توجه به سرعت زیاد IceFrog تو توسعه دوتا و ساخت نسخه های جدید تر معمولا این افراد نمی تونن مپ های AI رو بروز رسانی کنن. تو سایت یکی از این پابلیشر ها خونده بودم که ساخت مپ AI تقریبا به اندازه ساخت یه مپ کامل دوتا زمان می بره.
تو این لینک می تونین آخرین نسخه مپ AI رو با لینک مستقیم دانلود کنین.
6.68c AI Plus Rev2:
در ادامه آموزش هیروی ES باید بگم که به هیچ وجه برای این هیرو بشر نمی بندن.کد:http://warcraft.gamewebz.com/wp-content/uploads/3147/DotA%20v6.68c%20AI%20Plus%20Rev2.w3x
کد:http://www.playdota.com/guides/permastun-skill-build
کد:http://www.playdota.com/guides/never-block-your-allies
کد:http://www.playdota.com/guides/welcome-to-the-world-of-ownage
این لینک ها آموزش این هیرو به زبان انگلیسی هستن که اگه دقت کنین همشون تو فروم اصلی دوتا هستن. باور کنید هیچ کس واسه ES آیتم هایی که دمیج رو بالا می برن نمی بنده، نمونش Basher. دمیجی که شما باید بدین تو لول هاتون هست، ضمنا این هیرو یه ساپر نیست، اینیشیتر هست، یعنی کسی که می ره وسط درگیری تمومه لول هاشو می زنه، تا جایی که امکان داره HP حریف رو پایین می یاره و بعد بدون اینکه بمیره از درگیری خارج می شه و ادامه کارو به Carry می سپره.کد:http://www.playdota.com/guides/the-wait-is-over
لینک هایی که بالا گذاشتم تو دومیش اگه دقت کنید می بینید که نویسنده گفته آیتم Basher اشتباه ترین آیتم واسه این هیرو هست.
تو لینک چهارم هم Basher تو لیست آیتم های Rejected قرار گرفته.
برای broodmother satanic میرید یا خیر؟ فکر کنم ولادمیر بهتره نه؟
100% Vlad بزنید.
به چندین دلیل:
تمومه آیتم های Lifesteel از جمله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همشون Orb Effect هستن که باعث می شن یکی از قابلیت های اصلی Broodmother یعنی Chaser بودنش از بین بره. با توجه به اینکه لول سوم این هیرو Orb Effect هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتی افراد نوب هم رو این هیرو آیتم های Orb Effect نمی بندن.
دلیل بعدیش اینه که نقش اصلی Broodmother تو بازی های pro و pub پاشر هست، یعنی با توجه به لولش که می تونه کلی عنکبوت دور و اطراف خودش جمع کنه و به سرعت کریپ ها و تاور ها رو بندازه پینهاد می شه براش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببندین تا عنکبوت هایی که می سازه هم بتونن Lifesteel داشته باشن.
قوی ترین هیرو ضد Broodmother:
ستانیک نمیرنچون لول۶ این هرو کار ستانیکو میکنه.نقل قول:
ولدمیر میرن چون به بچهها و یونیتا هیل میده.
فروم چه سوت و کوره!
بچه ها کسی هست که چشمه تو دوتا رو زده باشه؟ البته این یه چیزه فانه و تو بازی های عادی معمولا غیر ممکنه، اما در کل کسی می دونه با چه هیرویی و چه آیتم هایی می شه چشمه رو انداخت؟
چندتا شو شما بگید، البته قبلش تست کنید ببینید می شه یا نه، بعد منم یکی که 100% می شه رو می گم.
دوستان شما هم تو این مسابقه شرکت کردین؟
[HTML]http://www.avajang.com/avajang_life/1389/zotacgaming_dota/form.asp[/HTML]
من بعضی از جواب سوالاتو بلدم اگه میشه بقیه هم شما بگین(فقط میخوام با کمک هم جواب درستو بزنیم):thumbsup:
۱کی از امامها میگفت در انجام هر کاری مشورت کنید(فک کنم امام علی بود):31:
1-5
2- tiny-toss
9-black king bar
13-final fantasy
15-Soul Keeper illusion
این جوابها همهرو شک دارم اگه درسته بگید.پلیز
سلام با Nega Siren و Chaos Knight اگه Manta Style ببندی میشهنقل قول:
من خودم یه بار با Nega چشمه رو زدم
دوستان من وقتی میخوام آنلاین بازی کنم این پیغامو میده :
unable to join specified game
please try again or select a diffrent game
باید چیکار کنم هر بازی رو که انتخاب میکنم همین پیغام رو میده
بهترین هیرو واسه زدن چشمه sniper هستش چون رنج شما از چشمه بیشتر و راحت می تونین اتکش کنین.نقل قول:
من مشکل ورژن دارم
ورژنم B هست اگه میشه یه ورژن سوئیچری بزارید که هم بشهBb کرد هم C
ممنون
پست اول تو آموزش گذاشتم.از پچ 1.24a تا e هستش.
گارنا چه مرگش شده ؟؟ لينك دانلود نميده !!!
==========================
قاطي كرده بود ارور 404 ميداد !!!!
ولي درست شد !
دوستان یه راهنمایی بکنید وقتی میخوام در گارنا بازی کنم این پیغام میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار باید بکنم ؟
-اسکیل 6 Magina که فقط میشه روی یه نفر زد....5 کجا بود:دینقل قول:
-درسته
-فکر کنم Linken Sphere باشه
-درسته
-خب معلوله morph دیگه...این که پرسیدن نداره......
توی هر هاست ای که میری اینطوریه؟کدوم رووم؟ رووم های دیگه رو هم امتحان کردین؟ Patch تون چیه؟نقل قول:
دوستان یه راهنمایی بکنید وقتی میخوام در گارنا بازی کنم این پیغام میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار باید بکنم ؟
آره هر جا و توی هر رومی که میرم اینجوریه patch1.24e &1.24 b رو هم امتحان کردم نشد:41:نقل قول:
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون از نظرتوننقل قول:
کاش نظرتون در مورد بقیه سوالات هم میگفید
ولی دومین سوال:
{{تو ۱ بازی آنتی ماگ داشتم به ۱کی از ۳نفر کنار هم به طور اتفاقی ۶ کردم ۲تاشن مردن ۱کی فقط اتک خورد(ولی ۱کی از بچهها میگفت تا ۵ نفر میشه،گفت اگه میخوای همه بمیرن باید هیلشن نصف باشه،ماناشون کم،لول ۶تم فول)
تو سوال گفت که به چند نفر میشه آسیب رساند،۱۰۰% میدنم به ۳نفر میشه.چون این کارو با چشام دیدم}}
بقیه دوستان چرا نظرشونو نمیگن راجعبه سوالات؟