سلام ایرانسلی ها
از ایرانسل من برید توی پیشنهادات ویژه و 100 گیگ رو فعال کنید:»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام ایرانسلی ها
از ایرانسل من برید توی پیشنهادات ویژه و 100 گیگ رو فعال کنید:»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد فعال سازی اینترنت خطوط ثابت ایرانیل با خط ایرانسلی که به اسم خودتون هست:
ستاره 98 مربع
دوستان
بعد فعال شدن این بسته سرعت ـتون کاهش نداشته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من از 9 مگا"بایت" رسیده به یه چیزی حدود 500 کیلوبایت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بنده هم از سرورهای داخلی حدود 400 تا 500 هست
مخابرات هم دارم که اونم شانسی سایتهای حتی داخلی را هم باز میکنه
عملا اینترنت تا 1 فروردین تمام شدست
عجب اشتباهی کردم این بسته 100 گیگ رو گرفتم سرعتم با سرور ایران به 2مگ هم نمیرسه :grrr:
سلام
دقیقآ به همین صورت که دوستان اشاره کردند کاهش سرعت داشتم یعنی از 5 تا 7 مگابایت به 500 تا 600 کیلو بایت
البته از ابتدای امروز قبل از فعال کردن بسته کاهش سرعت شروع شد که مربوط به همین حجم رایگانه.
تو تاپیک همسایه سوال کردم، این جا هم میپرسم حالا. راه حلی برای غیر فعال کردن این بسته هست؟ یا کلا محدودیت سرعت بلا استثنا برای اونایی هم که این بسته رو فعال نکردن، اعمال شده؟!
الان ما چه گناهی کردیم سرعت از 9-10 مگابایت رسیده به 500 کیلوبایت!! وزیر جوان تو روحت با این کار انجام دادنت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بله محدودیت سرعت گذاشتن آقایون بعد از اعطای بسته رایگان:grrr:
چیز پی ان بزنید یه مقدار بهتر میشه...
سلام
من که دو روز پیش فعال کردم ، اون چند ساعت اول سرعت خوب بود (حدود 10 مگ) ولی امروز دیدم شده 500 کیلوبایت ؛ حتی با سرور داخل.
البته ظاهرا محتوای داخلی و خارجی رو تفکیک هم نمی کنه و همش رو بین الملل حساب می کنه. یعنی تو نرم افزار ایرانسل که اینطور نشون میده.
سلامنقل قول:
بله سرعت همونطور که شما گفتید در بهترین شرایط(لینک داخلی) شده 500 کبلو بایت:grrr:
چیز پی ان یه کم وضع رو بهتر میکنه بشرط قوی بودن سرویس مورد استفاده البته مثلا ن ورد کرکی...
سلام سیمکارتtd lte دارم با بسته 480گیگ یک ساله کسی خواست خصوصی پیام بده
سرعت خیلی بد شده واقعا
دوستانی که 100 گیگ رو فعال نکردن هم سرعتشون کم شده؟
من دو تا سیم دارم چون یکی رو استفاده نمیکردم فعالش نکردم الان تست کردم سرعتشون یکیهنقل قول:
سلامنقل قول:
درسته سرعت فرقی نداره و افتضاحه چه 100 گیگ فعال شده باشه یا خیر فرقی نداره.
سلام دوستان
سیم td ایرانسل رو میشه جدا تهیه کرد؟
چطوری؟
سلام 2 ماه فروشش بدون مودم آزاد شدهنقل قول:
نماینده مرکزی برو بهت میدن
بسته آغازین هم داره
چند صفحه پیش بسته هاش رو گذاشته بودن یکم برو عقب میبینیشون
کسی تونسته از اینا ای پی ولید بگیره ؟ من نمیتونم گیم بازی کنم . به پشتیبانی گفتم گفتن ما گیم نمیدیم واین حرفا . چه ربطی داره ؟ مگه نباید ای پی ولید بدن ؟
سرویس 8 مگ دائم لیمیت شده روی 4 مگ. هزار بار مودم رو خاموش روشن کردم فرقی نکرد.
گندشون بزنن با این هدایاشون.
سرعت اینترنت منم بعد از فعال کردن بسته۱۰۰گیگابایت هدیه محدود شده ۵۰۰ kb قبلا سرعتم ۱۲۰
mb بود :sq_10: با پشتیبانی هم تماسگرفتم میگه محدود نشدی:biggrin: بسته را میگم قطع کنید قطع نمی کنند که سرعتم برگرده
==================
سرعت من بدون بسته هدیه از 500 کیلوبایت بالاتر نمیره که در حالیکه دو سال هست این مودم رو دارم کمتر از 5 مگابایت در ثانیه نمی شد با پشتیبانی هم حرف زدم میگه همه چی اوکیه! سرعت tdlte بین 1 تا 80 مگابیت در ثانیه نرماله!!!
سلام دوستان
واسه منم سرعت رو 500 اومده
به پشتیبانی چن بار پیام دادم یکیشون گفت ریست کن مودمو یکی گفت فلان کارو بکن اما هر کاری کردم سرعت همونه
آخرم از یه سایتی گفت تست سرعت بگیر 3.89 مگابیت بود گفتم سرعت اینه گفت اوکیه :blink:
سرعت منم شده همین چیزی که نوشتید. به زور به چهار مگابیت میرسه که تو دانلود منیجر میشه حدود 500 کیلوبایت بر ثاینه!
چند دقیقه پیش با کارشناس اونها صحبت کردم. هی گفت ریست کن و جابجا کن مودم رو و...
منم گفتم ریست کردم و جابجا کردم و اینجا بهترین آنتن دهی رو داره ولی زیر بار نرفت.
قبلاً میگفتن حتی با یک خط آنتن هم سرعت خوبی بهتون میده. الان من داخل کنسول مودم از پنج چراغ، چهار تای اون روشن هست. این یعنی ضعیفه آنتن دهی؟
میگفت ضعیف هست آنتن دهی.
مشتی دروغگویِ دزدِ کثیف نشستن مفت مفت حق مردم رو میخورن و تازه سرمون منت هم میذارن.
این عکس آنتن دهی مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس پارامترهای مودم
و این هم تست سرعت. سرور داخلی نه خارجی!
مدرکی که این شرکت دزد نیست کسی سراغ داره بفرسته.
فعلا پشتیبانی همه شرکت ها خودشونو زدن به حماقت و یکسری چیزی که بهشون گفتن رو به صورت پیشفرض میگن.نقل قول:
همشونم میدونن داستان چیه، بخاطر این حجم رایگان محدود کردن که نتونید ازش استفاده کنید.
تا 29 م صبر باید بکنیم.
دوستان چه بسته فعال باشه چه نباشه ، سرعت برای سیم کارت های تی دی روی 4 مگ ست شده ، لطفا به گیرنده های خود دست نزنید ، ایراد از فرستنده است....
تازه روزی سه چهار بار هم قطعی داره ....
ان شاالله باعث و بانیش کرونا بگیره
سرعت رو محدود کرده ، دانلود از سایت های داخلی رو هم تمام بها حساب می کنه :grrr:
سرعت با سیم کارت معمولی روی تی دی محدود شده ؟نقل قول:
با سیم کارت معمولی در باند 42 هیچ محدودیت سرعتی نیست.همین الانم برای اطمینان بیشتر دوباره تست کردم.نقل قول:
پس فقط روی سیم کارت اعمال شده نه رو شبکه ی تی دینقل قول:
سلام. این مشکل nat type3 برای گیمینگ هنوز پا برجا هست ؟ من پورت فروارد هم تست کردم تو فروم هم سرچ کردم هیچ نتیجه ای ندیدم کسی گرفته باشه. فقط همه مشکل داشتن. یعنی فکر میکنم داخل شبکه خودشون هم nat انجام شده برای کمبود ip valid و کلا از سمت ما قابل تغییر نیست. چند جا هم اشاره کردن به دلایل امنیتی بستن. بر عکس adsl که من هر وفت تست کردم اکثرا جواب گرفتم. حالا وی پی ان هم nat type رو تغییر نمیده . درسته ؟ ای پی ورژن ۶ چطور ارائه نشده ؟
آقا من یه مودم E3372 دارم که آنلاک شده. باهاش میتونم از سرویس TD-LTE استفاده کنم؟
سلام خیرنقل قول:
اون مودم فقط از فرکانس های fd پشتیبانی میکنه این روزا td هم گرون شده
اگر پیش شما های وب پوشش خوبی داره های وب بگیرحجم 50 گیگ یکماه رو 50 تومن میده
نه چون فرکانس tdرو ساپورت نمیکنهنقل قول:
سلام
بهترین مودم outdoor ئه TD-LTE که توی بازار قابل تهیه باشه ، چی هست ؟ ( کیفیت آنتن دهی توی منطقه ما ضعیف هست. )
تنها چیزی که تو ایران هست همین یکی هست که در زیر لینکش رو میذارم. دیگه مودم TD-LTE فضای باز نداریم.نقل قول:
دوستان این تعرفه های نامحدود ایرانسل سرعتش چطوریه ؟
مصرف منصانه رو حذف کردن
خیرنقل قول:
خیر، محدودیت ها پا برجاست
میتونید از همراه اول استفاده کنید یا طرح های شبانه سرویس هایی که دارید
من داشتم. سرعت هشت مگابیت گرفته بودم و تو دانلود منیجر همیشه سرعت دانلود یک مگابایت میزد.نقل قول:
محدودیت داره. مثلاً برای سرعت هشت مگابیت در ماه میتونید 75 گیگابایت دانلود کنید و پس از اون سرعت شما میاد روی 256 کیلوبیت بر ثانیه.
دوستان بسته ها چرا اینقد گرون شد یهو
قبلا صد گیگ ماهانه داشت شبانه بیست تومن الان کرده سی تومن
بسته 40 گیگی به همراه 40 گیگ هم شبانه داشت 54 هزار تومن الان شبانه ش رو حذف کرده بسته رو کرده 42 گیگ و قیمتش رو زده 59 هزار تومن
عجب پست فطرت هایی
یعنی بی خبر الکی گرون کرده اینترنت رو؟
اگه این باشه که خب کلا خاموش میکنم مودم رو
قیمت مفت باشه سرعت هم ریده میشهنقل قول: